Συνδεθείτε, για να ελέγξετε τα προσωπικά σας μηνύματα
Συνδεθείτε, για να ελέγξετε τα προσωπικά σας μηνύματα
AnimeClipse Αρχική σελίδα » Τεχνική Υποστήριξη

ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΠΕΡΙ TRACKER-TORRENTS Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 25, 26, 27  Επόμενη
Προβολή προηγούμενου Θέματος :: Προβολή επόμενου Θέματος  
Συγγραφέας Μήνυμα

Ένταξη: 15 Μάι 2007

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Σαβ Ιούν 30, 2007 10:31 am
Τίτλος:
Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

vouk έγραψε:

κοιτα μια αλλη πιθανη εξηγηση αλλα λιγο χλωμο να το κανεις ειναι αν αφηνεις με το που ολοκληρωνεις το κατεβασμα το υτορεντ ανοιχτο για να ενημερωσει την ολοκληρωση...δλδ αν πχ κατεβασεις το τορεντ και αμεσως κλεισεις το ιντερνετ δεν στελνει τις πληροφοριες που πρεπει το υτορεντ με αποτελεσμα ενω εισαι 100% το τελευταιο 1-2% να μην το εχει περασμενο...

το pc ανοιχτο μενει, γι'αυτο και το κουλο της υποθεσης...
τεσπα, τωρα ειναι τζετ.
για καποιο λογο οταν ξαναπηγα ειχε χασει τη στατικη ipαλλα την ξαναπερασα και ειναι μια χαρουλα.Thumb 2 Up
πηρα και μερικα επεισοδιακα οσο ημουν εκει [βλεπε dmc 1 aone-conclave Whistling ] και το τεσταρα...

vouk έγραψε:
Οσο για σενα Space* διεγραψε το αρχειο του ανιμε που κατεβασες ολο.....και ξανακατεβασε με αποεπιλογη ολων των επ και τσεκαρε το 37...οταν το εκανα εγω δεν μου εμφανισε κανενα προβλημα οποτε δεν παιζει να υπαρχει σφαλμα του τορεντ απλως θα εγινε καμια μ@@@@@@ απο τον υπολογιστη ωρες ωρες δεν την παλευουν....λογικα δεν θα σου εχει προβλημα....αυτα Whistling

ακριβως ετσι και θα εισαι ενταξει.
προτεινω προσωρινο κατεβασμα σε αλλο φακελο, μονο για το 37, και μετα σβησιμο τορρεντ και εισαγωγη παλι, μονο για seeding αν εχεις βεβαια τετοιες προθεσεις... Razz

Ένταξη: 30 Μάι 2005

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Σαβ Ιούν 30, 2007 10:40 am
Τίτλος:

Madarb:

Πολλές φορές ένα κομμάτι του torrent πέφτει στην ένωση 2 αρχείων. Δηλαδή στο σημείο που τελειώνει το ένα και αρχίζει το άλλο. Αν το ένα από τα 2 αρχεία είναι ημιτελές σε εκείνο το σημείο, τότε και το κομμάτι είναι ημιτελές. Να σημειώσω ότι μέσα σε ένα torrent, τα hashes για τον έλεγχο είναι ανά κομμάτι, και όχι ανά αρχείο. Έτσι, τα κομμάτια στο τέλος των αρχείων, όταν το επόμενο αρχείο είναι ημιτελές, απορρίπτονται. Και έτσι αντί για 100% γράφει 97%.

Space*:

Με ποιό πρόγραμμα κατεβάζεις τα torrents;
Επιστροφή στην κορυφή
Προβολή του προφίλ του συγγραφέα Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του συγγραφέα

Ένταξη: 14 Μάρ 2007

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Σαβ Ιούν 30, 2007 11:57 am
Τίτλος:

Mε μtorrent κατεβάζω...Δεν μπορώ να καταλάβω τι φταίει...Ανοίγω το τορρεντ και είναι μόνιμα κόκκινο...Και το έβαλα και σε άλλο φάκελο και πάλι τα ίδια...Τι να κάνω??? Crying or Very sad
Θα δοκιμάσω πάλι Sad

Παιδιάααααα ευχαριστώ πολύ!!!Δεν ξέρω πως αλλά λύθηκε το πρόβλημα! big smile Το ξαναέβαλα και το κατέβασε και καλά σε 2 λεπτά!Μάλλον είχα το ίδιο πρόβλημα με τον Madarb τελικά και γι'αυτό δεν έπαιζε....Το τελευταίο δεν μπορώ να το κάνω seed αλλά seedaro όλα τα υπόλοιπα Wink

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Κυρ Ιούλ 01, 2007 11:10 am
Τίτλος:

Left64Vegeta έγραψε:
Madarb:

Πολλές φορές ένα κομμάτι του torrent πέφτει στην ένωση 2 αρχείων. Δηλαδή στο σημείο που τελειώνει το ένα και αρχίζει το άλλο. Αν το ένα από τα 2 αρχεία είναι ημιτελές σε εκείνο το σημείο, τότε και το κομμάτι είναι ημιτελές. Να σημειώσω ότι μέσα σε ένα torrent, τα hashes για τον έλεγχο είναι ανά κομμάτι, και όχι ανά αρχείο. Έτσι, τα κομμάτια στο τέλος των αρχείων, όταν το επόμενο αρχείο είναι ημιτελές, απορρίπτονται. Και έτσι αντί για 100% γράφει 97%.

σωστοοοοος! Worthy
αυτο δεν το ξερα...
τωρα εξηγουνται πολλα και διαφορα που μου χουν συμβει με τορρεντς.
παντως στην περιπτωση που γινεται αυτο [ενα κομματι - δυο αρχεια] κι εγω θελω μονο το 1 αρχειο, θα κατεβει ολοκληρο το αρχειο, αλλα ημιτελες το κομματι [εξ'ου και το 97% οπως λες...] αν καταλαβα σωστα.

Ένταξη: 30 Μάι 2005

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Κυρ Ιούλ 01, 2007 11:36 am
Τίτλος:

Όχι ακριβώς... Θα κατεβεί ολόκληρο και το κομμάτι, και το αρχείο. Απλά στην αρχή του αρχείου, το υπόλοιπο κομμάτι που δεν ανήκει στο αρχείο, θα γραφτεί στο προηγούμενο αρχείο. Και στο τέλος του αρχείου, θα γραφτεί το υπόλοιπο στο επόμενο αρχείο. Δηλαδή έστω ότι θέλεις να κατεβάσεις μόνο το Death Note 23.

Το κομμάτι 1016 ξεκινάει στην ένωση των 22 και 23. Το κομμάτι 1062 ξεκινάει στην ένωση 23 και 24.

Ο client σου θα κατεβάσει όλα τα κομμάτια, από 1016 έως 1062. Έτσι, θα έχεις περίπου:

DN22 -> 1.5%
DN23 -> 100%
DN24 -> 1.5%

Βέβαια, επειδή λογικά θα σβήσεις τα ημιτελή αρχεία 22 και 24, αφού υποθέσαμε ότι θέλεις μόνο το 23, στον επόμενο επανέλεγχο, τα 2 κομμάτια στην αρχή και το τέλος θα είναι ημιτελή, με αποτέλεσμα να μη μπορούν να επιβεβαιωθούν.
Επιστροφή στην κορυφή
Προβολή του προφίλ του συγγραφέα Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του συγγραφέα

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Κυρ Ιούλ 01, 2007 12:24 pm
Τίτλος:

ωραιος.
αυτο το ηξερα απο πρακτικη μερια αλλα τωρα μαθαμε και το υποβαθρο Laughing Thumb 2 Up

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Δευ Ιούλ 02, 2007 12:00 am
Τίτλος:

Να ρωτήσω κάτι για τα τόρρεντ..?Αφού έχουμε κατεβάσει κάτι, αν σβήσουμε τα αρχικά αρχεία τόρρεντ που αποθηκεύσαμε για να μπούνε στον client τα επεισόδια παθαίνουν κάτι???Όχι ότι πιάνουν τρελό χωρό,(15-50 κβ το καθένα!) μικρά είναι αλλά μου τη σπάει να βλέπω παντού άσχετα αρχεία στο pc μου... Mad

Α και κάτι άλλο ψιλοάσχετο...Αρχεία RM τι είναι και με τι βλέπονται???Θέλει κάποιο συγκεκριμένο codec?Αυτό ας πούμε του δελιόπουλος πακ το έχει μέσα ή μπα...??? Cool

Ευχαριστώωωωωωωωωωωωω...... Thumbs UP

Ένταξη: 27 Νοέ 2006

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Δευ Ιούλ 02, 2007 12:04 am
Τίτλος:

Καλησπέρα. Τα αρχεία torrent, έχω την εντύπωση πως δεν χρειάζονται αν τα έχεις ήδη "φορτώσει" στον torrent client σου.
Τα αρχεία rm είναι αρχεία real media και ανοίγουν με real player Wink
Επιστροφή στην κορυφή
Προβολή του προφίλ του συγγραφέα Αποστολή προσωπικού μηνύματος

Ένταξη: 04 Μάρ 2006

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Δευ Ιούλ 02, 2007 12:13 am
Τίτλος:

Αχ, θα μαλλιάσει η γλώσσα μου να το λέω, ή μάλλον θα πρηστούν τα δάχτυλά μου να το γράφω ( Razz ), Playback FAQ.
Όχι, δεν είναι απαραίτητο να έχεις τον Real Player ή το Quick Time για να "παίξεις" τα σχετικά αρχεία. Υπάρχουν το Real Alternative και το Quick Time Alternative που κάνουν την ίδια δουλειά και παίζουν και με τον MPC!

And remember, fansubbing is NOT serious business...
Επιστροφή στην κορυφή
Προβολή του προφίλ του συγγραφέα Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του συγγραφέα Διεύθυνση AIM Yahoo Messenger MSN Messenger

Ένταξη: 11 Δεκ 2006

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Δευ Ιούλ 02, 2007 12:13 am
Τίτλος:

Και εννοειται με vlc player που τα παιζει ολα...
Ζητάτε ευγενικά χωρίς να απαιτείτε
Επιστροφή στην κορυφή

Ένταξη: 24 Μάι 2006

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Δευ Ιούλ 02, 2007 12:21 am
Τίτλος:

Neo106 έγραψε:

Μακριά από το VLC... Shocked Lamer :wallbash: suicide

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Δευ Ιούλ 02, 2007 12:23 am
Τίτλος:

Χίλια συγνώμη φίλε μου gpower2...Σ'ευχαριστώ κι εσένα και τον tidus για το γρήγορο reply! Respekt
Είμαι λίγο καινούργια και καταλαβαίνεις... Embarassed Τελικά όμως δεν μου απαντήσατε αν τα σβήσω θα δημιουργηθεί πρόβλημα ή όχι...?Γιατί μετά αν δεν παίζουν θα... suicide

A επίσης είμαι πολύ άσχετη για να τα ξέρω όλα αυτά!Πάλι καλά που έχω real player Razz Laughing

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Space* στις Δευ Ιούλ 02, 2007 12:25 am, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή

Ένταξη: 11 Δεκ 2006

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Δευ Ιούλ 02, 2007 12:24 am
Τίτλος:

Cougar έγραψε:
Neo106 έγραψε:

Μακριά από το VLC... Shocked Lamer :wallbash: suicide

Γιατι το λες αυτο.Σου εβγαλε κανα bug??
Ζητάτε ευγενικά χωρίς να απαιτείτε
Επιστροφή στην κορυφή

Ένταξη: 04 Μάρ 2006

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Δευ Ιούλ 02, 2007 12:31 am
Τίτλος:

Space* έγραψε:
Χίλια συγνώμη φίλε μου gpower2...Σ'ευχαριστώ κι εσένα και τον tidus για το γρήγορο reply! Respekt
Είμαι λίγο καινούργια και καταλαβαίνεις... Embarassed Τελικά όμως δεν μου απαντήσατε αν τα σβήσω θα δημιουργηθεί πρόβλημα ή όχι...?Γιατί μετά αν δεν παίζουν θα... suicide

A επίσης είμαι πολύ άσχετη για να τα ξέρω όλα αυτά!Πάλι καλά που έχω real player Razz Laughing

Δεν χρειάζεται να ζητάς και συγνώμη! Η σπόνδα στον tidus πήγαινε πιο πολύ, που σε κατεύθυνε λάθος.

Τα αρχειάκια τα .torrent δεν χρειάζονατι σε τίποτα εφόσον έχει κατέβει το αρχείο κανονικά ΚΑΙ έχει αφαιρεθεί από τη λίστα για seeding/uploading.

Neo106 έγραψε:
Γιατι το λες αυτο.Σου εβγαλε κανα bug??

Ο VLC και όλοι οι συναφοί Players είναι προσωρινές λύσεις. Σε καμία περίπτωση δεν συνίσταται η χρήση τους σε μόνιμη βάση. Αν βιάζεσαι να παίξεις κάποιο αρχείο και δεν έχεις codec, ναι βάλε VLC, δες το αρχείο σου και μετά uninstall!. Σαν τον MPC μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάτι τόσο καλό. Για άλλη μια φορά, το Playback FAQ γιαυτό το γράψαμε!

And remember, fansubbing is NOT serious business...
Επιστροφή στην κορυφή
Προβολή του προφίλ του συγγραφέα Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του συγγραφέα Διεύθυνση AIM Yahoo Messenger MSN Messenger

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Δευ Ιούλ 02, 2007 12:35 am
Τίτλος:

Για να μη κανω δηλαδή καμιά βλακεία...Αν ακόμα seedαρω δεν πρέπει να τα σβήσω έτσι δεν είναι...?
Προβολή όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέου Θέματος     Απάντηση στο Θέμα     AnimeClipse Αρχική σελίδα » Τεχνική Υποστήριξη Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 25, 26, 27  Επόμενη
Σελίδα 5 από 27

Μετάβαση στη:   
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτήν την Ενότητα
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Ενότητας
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Ενότητας