Προβολή προηγούμενου Θέματος
::
Προβολή επόμενου Θέματος
|
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
Ένταξη: 04 Μάρ 2006

|
Δημοσιεύθηκε: Τετ Ιούν 27, 2007 5:27 pm
Τίτλος:
|
|
|
Παιδιά μήπως το πήρατε λίγο παραπάνω στα σοβαρά απότι θα έπρεπε; Εντάξει μια πλάκα έγινε, κάποιοι μπορεί να την βρήκαν χοντροκομμένη, κάποιοι όχι, αλλά δεν παύει να είναι μια πλάκα.
Προσωπικά μιλώντας πάντα, πιστεύω ότι τέτοιες πλάκες είναι το αλατοπίπερο σε τέτοια forum. Εμένα μ'αρέσει να επικρατεί χαλαρότητα, να γίνονται πλάκες και καλαμπούρια.
Από εκεί και πέρα δεν μου άρεσε που κάποιοι το γυρίσαν στο προσωπικό, προσδίδοντας χαρακτηρισμούς σε διάφορα μέλη, απλά ή μη. Είναι κρίμα, γιατί χάλασε όλο το ευχάριστο κλίμα. _________________ Διαβάστε τους Κανόνες του Forum! Τα greeklish απαγορεύονται!
Διαβάστε το Playback FAQ
Feeling... nauseous already? Wait to see my anime list first...
And remember, fansubbing is NOT serious business...
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 31 Μάρ 2007
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 15 Ιαν 2007
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ Ιούν 27, 2007 5:48 pm
Τίτλος:
|
|
|
Βασικα ειναι [ηταν] απ τα λιγα Anime που παρουσιαζει τον κακο τοσο καλο κ αντιστοιχα τον καλο τοσο απομακρο[δεν θα πω κακο]
οποτε στο τελος -που συνηθως κερδιζει ο καλος- σου αφηνει μια παραξενη γευση
Οσων αφορα την φαρσα.. Επειδη την πιστεψα δεν διασκεδασα
οποτε
ΝΑ ΚΑΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΦΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΚΟΛΑΣΕΩΣ > ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΣΑΣ ΓΡΑΨΩ ΣΤΟ DEATH NOTE MOY!!
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 26 Μάι 2006
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ Ιούν 27, 2007 5:53 pm
Τίτλος:
|
|
|
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 28 Σεπ 2006
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ Ιούν 27, 2007 6:05 pm
Τίτλος:
|
|
|
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 31 Μάι 2005

|
Δημοσιεύθηκε: Τετ Ιούν 27, 2007 6:10 pm
Τίτλος:
|
|
|
Το ελπιζουμε Mary μου να ξεχαστει, μιας και ψιλοστραβωσε η ολη φαση.
Αν ειναι να μαλωνουμε μεταξυ μας για μια φαρσα....το κλεισαμε το μαγαζι  _________________ Διαβάστε τους Κανόνες του Forum
Διαβάστε το Playback FAQ
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 08 Μάρ 2007
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ Ιούν 27, 2007 7:18 pm
Τίτλος:
|
|
|
Καλή η φάρσα παιδιά! Στην αρχή ανησύχησα αλλά μετά το σκέφτηκα καλύτερα και μου φάνηκε τραβηγμένο να στέλνουν μηνυτήρια επιστολή(με το ταχυδρομείο παρακαλώ  ) στον Sunday και να τρέχουν τα παιδιά στην αστυνομία
Όσο για τα ταψιά με τα γεμιστά, ένα να έστελνε κάθε μέλος της animeclipse στην Viz Media, όχι μόνο θα απέσυραν την μήνυση αλλά θα μας παραχωρούσαν και τα πνευματικά δικαιώματα του Death Note  _________________ Ντοναλντ:"Θ΄αφήσω τον κόσμο να συνεχίσει όπως είναι! Δε θα πάρω τίποτα από κανένα! Θα τους αφήσω τα χωράφια τους, τις πετρελαιοπηγές τους, τα χρυσoρυχεία τους..."
Λαδοπόντικας:"Μα, κύριε,εσείς τότε τι θ'αποκτήσετε;"
Ντόναλντ:"Α-ΧΑ! Θ'αποκτήσω τον ΑΕΡΑ! Το μόνο πράγμα που κανείς δεν μπορεί να στερηθεί!"
Η ΧΡΥΣΗ ΠΕΡΙΚΕΦΑΛΑΙΑ,ΚΑΡΛ ΜΠΑΡΚΣ
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 02 Απρ 2006

|
Δημοσιεύθηκε: Τετ Ιούν 27, 2007 7:18 pm
Τίτλος:
|
|
|
Η αυτή μεγαλειότης μου, ο μέγας καραγκιόζης (γιατί κάπου πήρε το μάτι μου και αυτό το χαρακτηρισμό), μαζί με τους υπόλοιπους ...(ας αυτοχαρακτηριστούν τα παιδιά όπως θέλουν), ζητάμε ταπεινά και ειλικρινά συγνώμη που εμπνευστήκαμε κάποια ποστς, τα οποία έκαναν λόγω για μια εταιρία ονόματει VIZia, για συλλήψεις και μυνητήριες επιστολές, για προσωρινή εξαφάνιση των κάποιων μελών της ομάδας, καθώς και για κάτι ταψιά με γεμιστά, όπως επίσης και για τους 3 νταγκλαράδες και την εμμονή αυτών σε κάτι άθλια ονόματα (όπως Misa-misa, Sugata, Sunday κτλ κτλ)
Αυτά τα ολίγα, καλό σας βράδυ, ευχαριστούμε για την προτίμηση σας, ελπίζουμε να σας ξαναδούμε σύντομα σ' ένα από τα επόμενα ταξίδια μας.
ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ: Αν γινόταν όντως drop το πρότζεκτ, δε θα καθόμασταν να γράφαμε τέτοιες μαλακίες...
Τα ανωτέρω υπάρχουν στη σελίδα 43 του εν λόγω θέματος, από που και ξεκίνησα την προφανή πλάκα. _________________ 
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 11 Δεκ 2006

|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 04 Ιούλ 2006
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ Ιούν 27, 2007 8:08 pm
Τίτλος:
|
|
|
παιδια αλλη φορα περιοριστειτε σε πρωταπριλια για αστεια-φαρσες
Υ.Γ : Εγω παντως στις εκλογες θα σας ριξω μαυρο  _________________ ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ
ΕΝΑ ΓΝΩΡΙΖΩ ΟΤΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ

|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 02 Απρ 2006

|
Δημοσιεύθηκε: Τετ Ιούν 27, 2007 8:25 pm
Τίτλος:
|
|
|
Για 2η και τελευταία φορά, κάντε όλοι ένα κόπο και πηγαίνετε μέχρι τη σελίδα 43.
Και πηγαίνετε μια βόλτα μέχρι ΕΔΩ και ΕΔΩ
Θα ακολουθήσει παιχνίδι, ονόματει: "Ανακαλύψτε τις διαφορές" _________________ 
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 05 Σεπ 2006

|
Δημοσιεύθηκε: Τετ Ιούν 27, 2007 10:00 pm
Τίτλος:
|
|
|
Παιδιά δείτε τη σελίδα 43 που λεει ο sugata..να δείτε πως ξεκίνησε και τι γράφαμε...ηταν το τέλος ενος πρότζεκτ που ξεσκιστήκαμε με τα παιδιά να φέρουμε εις πέρας.. με τέτοιους ρυθμούς και με το όποιο αποτέλεσμα...
Εμείς απλά χαβαλέ θέλαμε να κάνουμε στο thread μας σαν παρτάκι καθώς τελειώνει αυτό που αγαπήσαμε..δειτε μόνο τα ποστ τα δικά μου (2) του sugata και του sunday...
Και όποιος διαβάζοντας αυτά βγάζει συμπέρασμα πέραν της πλάκας και του χαβαλέ τι να πω...
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΕΥΘΥΝΗ....
ΑΥτά KAI Ευχαριστούμε για Όλα..
ΜΟΛΙΣ ΠΑΡΕΔΩΣΑ ΤΟ 37 για ψησιμο στον XHATEBREEDX...
ευχαριστούμε για όλα...καλή απόλαυση!!!! _________________ NAI ΣΤΟΝ ΧΑΒΑΛΕ, ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΣΟΒΑΡΟΦΑΝΕΙΑ
H Γλυκήτητα Νικά Τη Σκληρότητα
Dancing with my Loneliness
AtsouBaloi
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ Ιούν 27, 2007 10:20 pm
Τίτλος: