Thanx αλλά δε μπορώ λέει να κάνω sign up...συμπληρώθηκαν τα μέλη Τεσπά θα ξαναδοκιμάσω άλλη μέρα!Thanx anyway, Vouk! _________________ The galaxy is huge!There is space for everyone...!Manga rulezzzzzzzz
Γεια χαρά παιδιά.Μόλις βρήκα αυτή την σελίδα και είναι εξαιρετική.Μήπως μπορείται να μου πείτε που μπορώ να βρώ τη σειρά Transformes;Έχω βρει κάποια επεισόδια από torrent αλλά θα προτιμούσα αν ξέρατε που μπορώ να τα βρω με ελληνική μεταγλώτιση ή έστω που θα βρω ελληνικούς υπότιτλους.
Νομιζω εχουν ανεβει στον greek-tracker 63 επεισοδια απο το παλιο με ελληνικη μεταγλωτιση... _________________ Επισκεφτείτε το κανάλι μας πατώντας εδώ Για τα τελευταία releases επισκεφθείτε τον tracker μας Για να δείτε την πρόδο των projects πηγαίνετε στο Project Status πατώντας εδώ Ζητάτε ευγενικά χωρίς να απαιτείτε
Ψεματα στο Gamato.info ανεβηκαν _________________ Επισκεφτείτε το κανάλι μας πατώντας εδώ Για τα τελευταία releases επισκεφθείτε τον tracker μας Για να δείτε την πρόδο των projects πηγαίνετε στο Project Status πατώντας εδώ Ζητάτε ευγενικά χωρίς να απαιτείτε
Ναι ρε παιδια σιγουρος ειμαι.... _________________ Επισκεφτείτε το κανάλι μας πατώντας εδώ Για τα τελευταία releases επισκεφθείτε τον tracker μας Για να δείτε την πρόδο των projects πηγαίνετε στο Project Status πατώντας εδώ Ζητάτε ευγενικά χωρίς να απαιτείτε
το λεω αυτο γιατι υπαρχουν 2 λινκ το ενα που ειναι 1,16 gb και λεει οτι ειναι μεταγλωτισμενο και το αλλο που εχει 62 αρχεια(αυτο που λες) μεγεθους 4 gb που δεν λεει τιποτα....εγω θα το κατεβασω αλλα ετοιμασου ψυχολογικα για το τι εχει να επακολουθησει αν κανεις λαθος...ουε κ'αλιμονο σου κακομοιρη μου _________________ ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ
ΕΝΑ ΓΝΩΡΙΖΩ ΟΤΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ
Καλημέρα Παιδιά!!!
Είμαι καινούργιος εδώ και ήθελα αν μπορεί να μου συστήσει κάποιος κάποια καλή ταινία ανιμε σε στύλ Miyazaki.(Π.χ Το κινούμενο κάστρο του Howl,Spirited Away κτλ...)Ποιο πολύ ενδιαφέρομαι για ταινίες παρά για επεισόδια...
Ευχαριστώ..
Ένταξη: 11 Ιαν 2006
Δημοσιεύθηκε: Τετ Μάι 30, 2007 11:08 am
Τίτλος:
Ταινίες ε; Εκτός από Studio Ghibli που μπορείς να βρεις τα πάντα, εδώ στην AnimeClipse έχουμε κάνει τα Beyond The Clouds και Hoshi No Koe του Makoto Shinkai. Επιπλέον, μπορείς να βρεις ενδιαφέροντες τις ταινίες του Satoshi Kon (Perfect Blue, Millenium Actress). Δε μου έρχεται κάτι άλλο στο μυαλό τώρα... _________________ Brighter Death Now エルゴ プラクシー
死の代理人
Ergo Proxy
The Agent Of Death
Quote from Mentar: "The day I release h264 in an .avi container is the day I quit encoding..."
t3h Master of Lolis ~ Now with MOAR kawai-ness ~ moé rulz ~ lol
Τελικά αυτό με τα 63 επεισόδια δεν πρέπει να είναι μεταγλωτισμένα (κατέβηκαν τρία επεισόδια και έχουν eng audio και χωρίς υπότιτλους.Άσε που οι seeders σεν συνδέονται ποτέ). Μπορεί να βοηθήσει κάποιος άλλος ή έστω να μου πει που μπορώ να βρω υπότιλους γιατί δεν βρίσκω πουθενά;Η σειρά είναι γαμάτη και είμαι ακόμα τρελαμένος με αυτήν!
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Ενότητας Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Ενότητας