Αν έχεις ορίσει να αποθηκεύσει τα αρχεία εκεί που υπάρχουν ήδη τα παλιά, δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα, καθώς το πρόγραμμα θα αναγνωρίσει ότι είναι ήδη κατεβασμένα και θα κατεβάσει μόνο το τελευταίο. Αν πάλι έχεις ορίσει να τα αποθηκεύσει κάπου αλλού, τότε πρέπει να αποεπιλέξεις τα αρχεία που δεν θες να κατέβουν. Στον client που χρησιμοποιείς δεν ξέρω πως γίνεται ακριβώς, αλλά υποθέτω πως είτε αρχικά τα αποεπιλέγεις, ή aαφού αρχίσει το download ορίζεις priority στα συγκεκριμένα αρχεία Don't Download. _________________ Διαβάστε τουςΚανόνες του Forum!Τα greeklish απαγορεύονται! Διαβάστε το Playback FAQ Feeling... nauseous already? Wait to see my anime list first... And remember, fansubbing is NOT serious business...
Ένταξη: 27 Μάι 2007
Δημοσιεύθηκε: Δευ Μάι 28, 2007 8:44 am
Τίτλος: Help
kapios na me voi8hsei me to torrent exw ena problima mou eipane na to katevasw kai meta mporw na kantevasw afta pou 8elw.. lipon emena to torrent dn mou to dixnei san exe..mipws fteei pou exw windows VISTA? mou to dixnei san anonymo arxeio :/ kamia idea me to ti mporw na kanw ? eimai kai new user xtes ekana register :/ lipon perimenw kapia voh8eia
Για να δουλέψει σε Windows Vista, λέει ότι χρειάζεται το JRE (Java Runtime Environment 6u1). Είναι περίπου στη μέση αυτής της σελίδας (Το 4ο download):
...ή φυσικα μπορεις να παρεις το utorrent απτο utorrent.com, που ειναι πολυ πιο ελαφρυ και ειναι μονο ενα .exe.
νομιζω για αρχαριους ειναι καλυτερο... _________________ www.ookami-fansubs.com for your Fullmetal Alchemist fix...
Αν δεν είσαι πίσω από router ή άλλο firewall, κάνε login στο site και κατέβασε το torrent κανονικά και άνοιξέ το με το μtorrent.
Αλλιώς θα πρέπει να ρυθμίσεις πρώτα το μtorrent για να δουλεύει σωστά με το router σου. _________________ Διαβάστε τουςΚανόνες του Forum!Τα greeklish απαγορεύονται! Διαβάστε το Playback FAQ Feeling... nauseous already? Wait to see my anime list first... And remember, fansubbing is NOT serious business...
Βασικα δεν εχω router και το firewall ειναι αυτο πυ εχουν τα windows αυτη τη στιγμη με συνδεση 768 κατεβαζω το καλυτερο με 70 kb/s, καλα δεν ειναι ? αν σκεφτείτε οτι ποτε δε φτάνει τα 768
Εντάξει μια χαρά είσαι! Κι εγώ με 768 είμαι και πιάνω μέγιστο 75-76 όταν κατεβάζω από blue-whitegt μόνο, αλλιώς μέχρι 70. _________________ Διαβάστε τουςΚανόνες του Forum!Τα greeklish απαγορεύονται! Διαβάστε το Playback FAQ Feeling... nauseous already? Wait to see my anime list first... And remember, fansubbing is NOT serious business...
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Ενότητας Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Ενότητας