gpanos wrote:
|
Αν ήταν οποιαδήποτε άλλη εξεταστική δεν θα είχα πρόβλημα, αλλά αυτή πρέπει να είναι η τελευταία μου για να πάρω το πτυχίο, οπότε το άγχος είναι μεγάλο.
Ιδιαίτερα θέλω να ζητήσω συγγνώμη από τα παιδιά που ταξίδεψαν από μακρυά για να έρθουν όπως ο Left64Vegeta που έκανε πάνω από 200 χιλιόμετρα, και τουλάχιστον για αυτούς έπρεπε να είμαστε όλοι εκεί.
|
Το πτυχίο πιστεύω έχει προτεραιότητα... Συνάντηση θα ξαναγίνει κάποια στιγμή εξάλλου. Αλλά πτυχιακές δεν έχει κάθε μέρα...
Boss wrote:
|
Πριν μία ώρα περίπου επέστρεψα στη Λάρισα.
|
Έκανες και συ πολύ δρόμο μέχρι να έρθεις στη συνάντηση... Πιστεύω άξιζε τον κόπο
Madarb wrote:
|
ωραια συναντηση και πολυ φιλικο το κλιμα [αν και αποπνικτικο...μα καλα ολοι καπνιζατε?! ]
|
Έχεις δίκιο, ούτε καν το πρόσεξα. Μάλλον το περιβάλλον είναι φιλικό προς τους καπνιστές περισσότερο
Blast0 wrote:
|
Καλά περάσαμε ...αλλά πράγματι πολύ καπνίζετε. Σε σχέση με το προηγούμενο νομίζω ήταν καλύτερα...
|
Εσύ τέκνον Βρούτε γιατί νόμιζα ότι κάπνιζες;
Narita-L-Saru wrote:
|
Πολύ ωραία ήταν χθες στη συνάντηση... άντε με αγωνία περιμένουμε την επόμενη...
|
Κι εσύ που το ξέρεις ρε;
Ήσουν ο αόρατος Peter Petrelli και μας παρακολουθούσες; Γιατί εγώ περίμενα να έρθεις αλλά δε σε είδα
xHATEBREEDx wrote:
|
Εν ολιγοις, χαρηκα πολυ για την γνωριμια και οποια συζητηση εκανα με τα καινουρια μελη, και θα χαρω πολυ να ξαναβεθουμε συντομα
|
digitaltracker wrote:
|
Πλακα ειχε παιδια! Αντε να κανουμε κι αλλες!
|
x2
Και δεν είναι άσχημη ιδέα για beach-meeting στη Χαλκιδική, αν και από οργανωτική άποψη ακούγεται λίγο δύσκολο...