|
View previous topic
::
View next topic
|
| Author |
Message |

|
|
|
Back to top
|
|

|
Posted: Wed May 23, 2007 2:32 am
Post subject:
|
|
|
|
|
|
|
Back to top
|
|

|
|
|
Back to top
|
|

|
|
|
Back to top
|
|
|
Posted: Wed May 23, 2007 1:25 pm
Post subject:
|
|
|
|
_Sophia!!!_ wrote:
|
όσο για το υπέρτατο spoiler, αμά ήταν θα μου είχαν πει να το αφαιρέσω οι mods ή οι admins. πάντως, αφού εσύ ξέρεις τι ειναι, δεν μπορώ να καταλάβω τι σου spoilάρω ακριβώς.
θα το βγάλω λοιπόν το avatar μου. ε
|
Πάντως εγώ προσωπικά χωρίς να έχω δει μετά το 30 επεισόδιο, παρόλο που είχα δει το άβαταρ της Σοφίας, δεν κατάλαβα τίποτα για τα επόμενα επεισόδια.Αυτό που θέλω να πω είναι ότι δεν είναι σπόιλερ το άβαταρ της Σοφίας από τι στιγμή που πρέπει να δεις τα επεισόδια για να καταλάβεις τι σημαίνει  Αυτό πιστεύω εγώ. _________________ Ντοναλντ:"Θ΄αφήσω τον κόσμο να συνεχίσει όπως είναι! Δε θα πάρω τίποτα από κανένα! Θα τους αφήσω τα χωράφια τους, τις πετρελαιοπηγές τους, τα χρυσoρυχεία τους..."
Λαδοπόντικας:"Μα, κύριε,εσείς τότε τι θ'αποκτήσετε;"
Ντόναλντ:"Α-ΧΑ! Θ'αποκτήσω τον ΑΕΡΑ! Το μόνο πράγμα που κανείς δεν μπορεί να στερηθεί!"
Η ΧΡΥΣΗ ΠΕΡΙΚΕΦΑΛΑΙΑ,ΚΑΡΛ ΜΠΑΡΚΣ
|
|
|
Back to top
|
|

|
Posted: Wed May 23, 2007 1:52 pm
Post subject:
|
|
|
32 is out!!! Σκοτεινό επεισόδιο  Πολύ καλό ωστόσο  _________________
Ōkami-Fansubs
Ōkami IRC channel
_________
'Cause Wolves don't bite... They Fansub.
|
|
|
Back to top
|
|

|
Posted: Wed May 23, 2007 1:59 pm
Post subject:
|
|
|
|
Piccolo Junior wrote:
|
|
_Sophia!!!_ wrote:
|
όσο για το υπέρτατο spoiler, αμά ήταν θα μου είχαν πει να το αφαιρέσω οι mods ή οι admins. πάντως, αφού εσύ ξέρεις τι ειναι, δεν μπορώ να καταλάβω τι σου spoilάρω ακριβώς.
|
Πάντως εγώ προσωπικά χωρίς να έχω δει μετά το 30 επεισόδιο, παρόλο που είχα δει το άβαταρ της Σοφίας, δεν κατάλαβα τίποτα για τα επόμενα επεισόδια.Αυτό που θέλω να πω είναι ότι δεν είναι σπόιλερ το άβαταρ της Σοφίας από τι στιγμή που πρέπει να δεις τα επεισόδια για να καταλάβεις τι σημαίνει Αυτό πιστεύω εγώ.
|
Καλα εγω προσωπικα που σε ξερω χρονια μια ζωη αν δεν στα καναν ξεκαθαρα ποτε δεν καταλαβαινες,δεν περιμενα να καταλαβεις  (αλλα ηξερες να κραζεις σε μενα οταν ειδες τον L στα χερια του κιρα,αλλα εκει επειδη σε εκοψε και καταλαβες εκραζες τωρα ειδες γκομενα και το βουλοσαμε)....παντως αν καποιος εχει δει το 30 που δειχνει το preview του 31 πιστευω καταλαβαινει αμεσως και καποιος ανυποψιαστος αν δει εναν τυπο με ματια shinigami σιγουρα θα του μπουν υποψιες!εμενα μου μπηκαν παντως γιατι το ειδα πριν δω το 31 και το υποπτευθηκα...
αλλα τεσπα δεν στο πα για να στην πω sophia, προσωπικα εμενα δεν με ενδιαφερει πλεον καθως το ξερω, αν το εκανες παντως για να με ευχαριστησεις σε ευχαριστω παρα πολυ αν και το σκεφτηκες τελειως λαθος  ,τωρα για την εξουσια που σου ασκησα αν μπορουν να σου ασκησουν τοσο ευκολια εξουσια μεσω ενος ποστ οπου ειναι σοβαρου και αστειου,γιατι μεσω σοβαρου και αστειου ηταν αλλα δεν το καταλαβες, εκεινοι τη στιγμη λυπαμαι αλλα δεν φταιω εγω και μην το χρεωνεις πανω μου καρδια μου  ,(το κιρα στυλ παντως το περνω ως κοπλιμεντο,ετσι!!!  )
πσ:στις αρμοδιοτητες των admin kai mod δεν ειναι να αφαιρουν σποιλερς σε αβαταρ αλλα προσβλητικο υλικο,ενα σποιλερ δεν θεωρειται προσβολη
τωρα αν θεωρεις οτι σου την λεω αστο καλυτερα!!!  τζαμπα μιλαω... 
Last edited by devilmanson on Wed May 23, 2007 2:12 pm; edited 1 time in total
|
|
|
Back to top
|
|
|
|
|
Back to top
|
|
|
Posted: Wed May 23, 2007 3:46 pm
Post subject:
|
|
|
|
devilmanson wrote:
|
|
Piccolo Junior wrote:
|
|
_Sophia!!!_ wrote:
|
|
Πάντως εγώ προσωπικά χωρίς να έχω δει μετά το 30 επεισόδιο, παρόλο που είχα δει το άβαταρ της Σοφίας, δεν κατάλαβα τίποτα για τα επόμενα επεισόδια.Αυτό που θέλω να πω είναι ότι δεν είναι σπόιλερ το άβαταρ της Σοφίας από τι στιγμή που πρέπει να δεις τα επεισόδια για να καταλάβεις τι σημαίνει Αυτό πιστεύω εγώ.
|
Καλα εγω προσωπικα που σε ξερω χρονια μια ζωη αν δεν στα καναν ξεκαθαρα ποτε δεν καταλαβαινες,δεν περιμενα να καταλαβεις (αλλα ηξερες να κραζεις σε μενα οταν ειδες τον L στα χερια του κιρα,αλλα εκει επειδη σε εκοψε και καταλαβες εκραζες τωρα ειδες γκομενα και το βουλοσαμε)....παντως αν καποιος εχει δει το 30 που δειχνει το preview του 31 πιστευω καταλαβαινει αμεσως και καποιος ανυποψιαστος αν δει εναν τυπο με ματια shinigami σιγουρα θα του μπουν υποψιες!εμενα μου μπηκαν παντως γιατι το ειδα πριν δω το 31 και το υποπτευθηκα...
|
ΠΙΘΑΝΟΣ ΣΠΟΙΛΕΡ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 25
Devil manson , καταρχάς για το ότι μου λές ότι πρέπει να το πεις ξακάθαρα για να καταλάβω κάτι, να σου υπενθυμίσω ότι μου το είπες ξεκάθαρα ότι ο Λ απεβίωσε.Ούτε καν φιλοτιμήθηκες να μου το πεις έμμεσα  Έτσι καλύτερα κοίτα να μην κάνεις εσύ σπόιλερ και άσε τους άλλους  Και ότι και να λές, πες με τούβλο , πες με ηλίθιο,πες με καθυστερημένο αλλά εγώ δεν κατάλαβα από το άβαταρ τι έγινε μόνο και μόνο επειδή δεν κάθισα να το ξεψυρίσω  Αν καθόμουν να το αναλύσω όπως και εσύ και να έβλεπα και τα επόμενα επεισόδια,τότε φυσιολογικά θα καταλάβαινα κάτι  Αλλά εσύ από ότι φαίνεται το επιζητάς το spoilerάκι σου  _________________ Ντοναλντ:"Θ΄αφήσω τον κόσμο να συνεχίσει όπως είναι! Δε θα πάρω τίποτα από κανένα! Θα τους αφήσω τα χωράφια τους, τις πετρελαιοπηγές τους, τα χρυσoρυχεία τους..."
Λαδοπόντικας:"Μα, κύριε,εσείς τότε τι θ'αποκτήσετε;"
Ντόναλντ:"Α-ΧΑ! Θ'αποκτήσω τον ΑΕΡΑ! Το μόνο πράγμα που κανείς δεν μπορεί να στερηθεί!"
Η ΧΡΥΣΗ ΠΕΡΙΚΕΦΑΛΑΙΑ,ΚΑΡΛ ΜΠΑΡΚΣ
|
|
|
Back to top
|
|
|
|
|
Back to top
|
|

|
|
|
Back to top
|
|

|
|
|
Back to top
|
|
|
Posted: Wed May 23, 2007 5:58 pm
Post subject:
|
|
|
|
dimitrisasp wrote:
|
Σχετικά με τις σελίδες του τετραδίου όταν τελειώνουν:
Θυμάμαι χαρακτηριστικά τον Ryuk να λέει στον Light << Καταλαβαίνεις ότι
όταν θα τελειώσει το Death Note θα πρέπει να γράψω το όνομά σου σ'αυτό? >>
Μόνο εγώ το θυμάμαι αυτό?
|
me too _________________
Devil May Cry
|
|
|
Back to top
|
|

|
|
|
Back to top
|
|

|
Posted: Wed May 23, 2007 11:25 pm
Post subject:
|
|
|
|
dimitrisasp wrote:
|
Σχετικά με τις σελίδες του τετραδίου όταν τελειώνουν:
Θυμάμαι χαρακτηριστικά τον Ryuk να λέει στον Light << Καταλαβαίνεις ότι
όταν θα τελειώσει το Death Note θα πρέπει να γράψω το όνομά σου σ'αυτό? >>
Μόνο εγώ το θυμάμαι αυτό?
|
Καλα αυτο, τωρα που το σκεφτομαι φιλε, μαλλον για σεναριακη γκαφα προκειται, μιας και αν συνεβαινε αυτο, δηλαδη οι σελιδες ενος Death Note να ειναι μετρημενες, τοτε ο Kira θα μπορουσε παντα να γραφει με μολυβι, και επειτα να σβηνει τα γραμματα.
Αρα πιστευω πως δεν τιθεται λογος να σταθουμε σ'αυτο το θεμα  _________________ Διαβάστε τους Κανόνες του Forum
Διαβάστε το Playback FAQ
|
|
|
Back to top
|
|
|
|