Log in to check your private messages
Log in to check your private messages
AnimeClipse Forum Index » Death Note

[AC] Death Note Releases (εμπεριεχονται Spoilers) Goto page Previous  1, 2, 3 ... 30, 31, 32 ... 55, 56, 57  Next
View previous topic :: View next topic  
Author Message

Post Posted: Wed May 23, 2007 2:28 am
Post subject:
Reply with quote

Sunday ΜπρΑβο Ρε Φίλε...Πρώτη Μετάφραση Και ήταν ΆπαΙχτη...
Worthy Respekt Worthy
ΚαΛως Ηρθες κΑι στην ΟμάΔα ρε mate!!!!
OΣο Για το "Κτήριο"... Θωμά το σωστό είναι ότι προέρχεται από το "ευκτήριος Οίκος"... ΟΠοτε Αδιαμφισβήτητα Θα παραμείνει με "η" ...Ασκώ βέτο δλδ...XAxAXxaxAX

Dancing with my Loneliness
AtsouBaloi
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website

Post Posted: Wed May 23, 2007 2:32 am
Post subject:
Reply with quote

Άλλο ένα καταπληκτικό release από την Death Note team της Animeclipse! Πολλά μπράβο! Respekt Respekt Respekt

And remember, fansubbing is NOT serious business...
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website AIM Address Yahoo Messenger MSN Messenger

Post Posted: Wed May 23, 2007 10:35 am
Post subject:
Reply with quote

devilmanson> δεν πήγα να αποκαλύψω τίποτα για το επόμενο επεισόδιο, απλά τη γνώμη μου είπα ότι είναι πολύ καλό... κάποιος άλλος μπορεί να το θεωρήσει πολύ χάλια.
όσο για το υπέρτατο spoiler, αμά ήταν θα μου είχαν πει να το αφαιρέσω οι mods ή οι admins. πάντως, αφού εσύ ξέρεις τι ειναι, δεν μπορώ να καταλάβω τι σου spoilάρω ακριβώς.
θα το βγάλω λοιπόν το avatar μου. ελπίζω να είσαι τώρα ευχαριστημένος με τον ευατό σου που μου την είπες και που μου άσκησες την υπέρτατη εξουσία σου πάνω μου (kira style). να στείλω και τα σχετικά εμότικον για να μην παρεξηγηθείς έτσι, γιατί θα πρέπει να κάνω edit και το ποστ μετά:
Thumbs UP Respekt Worthy
Back to top
View user's profile Send private message

Post Posted: Wed May 23, 2007 1:10 pm
Post subject:
Reply with quote

Βασικα το "οι σελιδες ενος death note δεν τελειωνουν ποτε" δεν ειναι spoiler ρε παιδια, οποτε ολα οκ Wink
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website MSN Messenger

Post Posted: Wed May 23, 2007 1:25 pm
Post subject:
Reply with quote

_Sophia!!!_ wrote:

όσο για το υπέρτατο spoiler, αμά ήταν θα μου είχαν πει να το αφαιρέσω οι mods ή οι admins. πάντως, αφού εσύ ξέρεις τι ειναι, δεν μπορώ να καταλάβω τι σου spoilάρω ακριβώς.
θα το βγάλω λοιπόν το avatar μου. ε

Πάντως εγώ προσωπικά χωρίς να έχω δει μετά το 30 επεισόδιο, παρόλο που είχα δει το άβαταρ της Σοφίας, δεν κατάλαβα τίποτα για τα επόμενα επεισόδια.Αυτό που θέλω να πω είναι ότι δεν είναι σπόιλερ το άβαταρ της Σοφίας από τι στιγμή που πρέπει να δεις τα επεισόδια για να καταλάβεις τι σημαίνει Thumbs UP Αυτό πιστεύω εγώ.
Η ΧΡΥΣΗ ΠΕΡΙΚΕΦΑΛΑΙΑ,ΚΑΡΛ ΜΠΑΡΚΣ
Back to top
View user's profile Send private message MSN Messenger

Post Posted: Wed May 23, 2007 1:52 pm
Post subject:
Reply with quote

32 is out!!! Σκοτεινό επεισόδιο Twisted Evil Πολύ καλό ωστόσο big smile

Ōkami-Fansubs
Ōkami IRC channel
_________
'Cause Wolves don't bite... They Fansub.
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website

Post Posted: Wed May 23, 2007 1:59 pm
Post subject:
Reply with quote

Piccolo Junior wrote:
_Sophia!!!_ wrote:

Πάντως εγώ προσωπικά χωρίς να έχω δει μετά το 30 επεισόδιο, παρόλο που είχα δει το άβαταρ της Σοφίας, δεν κατάλαβα τίποτα για τα επόμενα επεισόδια.Αυτό που θέλω να πω είναι ότι δεν είναι σπόιλερ το άβαταρ της Σοφίας από τι στιγμή που πρέπει να δεις τα επεισόδια για να καταλάβεις τι σημαίνει Thumbs UP Αυτό πιστεύω εγώ.

Καλα εγω προσωπικα που σε ξερω χρονια μια ζωη αν δεν στα καναν ξεκαθαρα ποτε δεν καταλαβαινες,δεν περιμενα να καταλαβεις Razz (αλλα ηξερες να κραζεις σε μενα οταν ειδες τον L στα χερια του κιρα,αλλα εκει επειδη σε εκοψε και καταλαβες εκραζες τωρα ειδες γκομενα και το βουλοσαμε)....παντως αν καποιος εχει δει το 30 που δειχνει το preview του 31 πιστευω καταλαβαινει αμεσως και καποιος ανυποψιαστος αν δει εναν τυπο με ματια shinigami σιγουρα θα του μπουν υποψιες!εμενα μου μπηκαν παντως γιατι το ειδα πριν δω το 31 και το υποπτευθηκα...

αλλα τεσπα δεν στο πα για να στην πω sophia, προσωπικα εμενα δεν με ενδιαφερει πλεον καθως το ξερω, αν το εκανες παντως για να με ευχαριστησεις σε ευχαριστω παρα πολυ αν και το σκεφτηκες τελειως λαθος Whistling ,τωρα για την εξουσια που σου ασκησα αν μπορουν να σου ασκησουν τοσο ευκολια εξουσια μεσω ενος ποστ οπου ειναι σοβαρου και αστειου,γιατι μεσω σοβαρου και αστειου ηταν αλλα δεν το καταλαβες, εκεινοι τη στιγμη λυπαμαι αλλα δεν φταιω εγω και μην το χρεωνεις πανω μου καρδια μου Wink ,(το κιρα στυλ παντως το περνω ως κοπλιμεντο,ετσι!!! Laughing )

πσ:στις αρμοδιοτητες των admin kai mod δεν ειναι να αφαιρουν σποιλερς σε αβαταρ αλλα προσβλητικο υλικο,ενα σποιλερ δεν θεωρειται προσβολη

τωρα αν θεωρεις οτι σου την λεω αστο καλυτερα!!! Razz τζαμπα μιλαω... Razz

Last edited by devilmanson on Wed May 23, 2007 2:12 pm; edited 1 time in total
Back to top

Post Posted: Wed May 23, 2007 2:08 pm
Post subject:
Reply with quote

lexalkon wrote:
32 is out!!! Σκοτεινό επεισόδιο Twisted Evil Πολύ καλό ωστόσο big smile

not here..there is other topic.... Thumbs UP

Devil May Cry
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website MSN Messenger

Post Posted: Wed May 23, 2007 3:46 pm
Post subject:
Reply with quote

devilmanson wrote:
Piccolo Junior wrote:
_Sophia!!!_ wrote:

Καλα εγω προσωπικα που σε ξερω χρονια μια ζωη αν δεν στα καναν ξεκαθαρα ποτε δεν καταλαβαινες,δεν περιμενα να καταλαβεις Razz (αλλα ηξερες να κραζεις σε μενα οταν ειδες τον L στα χερια του κιρα,αλλα εκει επειδη σε εκοψε και καταλαβες εκραζες τωρα ειδες γκομενα και το βουλοσαμε)....παντως αν καποιος εχει δει το 30 που δειχνει το preview του 31 πιστευω καταλαβαινει αμεσως και καποιος ανυποψιαστος αν δει εναν τυπο με ματια shinigami σιγουρα θα του μπουν υποψιες!εμενα μου μπηκαν παντως γιατι το ειδα πριν δω το 31 και το υποπτευθηκα...

Razz

ΠΙΘΑΝΟΣ ΣΠΟΙΛΕΡ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 25
Devil manson , καταρχάς για το ότι μου λές ότι πρέπει να το πεις ξακάθαρα για να καταλάβω κάτι, να σου υπενθυμίσω ότι μου το είπες ξεκάθαρα ότι ο Λ απεβίωσε.Ούτε καν φιλοτιμήθηκες να μου το πεις έμμεσα Whip Έτσι καλύτερα κοίτα να μην κάνεις εσύ σπόιλερ και άσε τους άλλους Razz Και ότι και να λές, πες με τούβλο , πες με ηλίθιο,πες με καθυστερημένο αλλά εγώ δεν κατάλαβα από το άβαταρ τι έγινε μόνο και μόνο επειδή δεν κάθισα να το ξεψυρίσω HaHa Αν καθόμουν να το αναλύσω όπως και εσύ και να έβλεπα και τα επόμενα επεισόδια,τότε φυσιολογικά θα καταλάβαινα κάτι Embarassed Αλλά εσύ από ότι φαίνεται το επιζητάς το spoilerάκι σου Laughing
Η ΧΡΥΣΗ ΠΕΡΙΚΕΦΑΛΑΙΑ,ΚΑΡΛ ΜΠΑΡΚΣ
Back to top
View user's profile Send private message MSN Messenger

Post Posted: Wed May 23, 2007 4:14 pm
Post subject:
Reply with quote

Σχετικά με τις σελίδες του τετραδίου όταν τελειώνουν:
Θυμάμαι χαρακτηριστικά τον Ryuk να λέει στον Light << Καταλαβαίνεις ότι
όταν θα τελειώσει το Death Note θα πρέπει να γράψω το όνομά σου σ'αυτό? >>

Μόνο εγώ το θυμάμαι αυτό?
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail MSN Messenger

Post Posted: Wed May 23, 2007 4:25 pm
Post subject:
Reply with quote

Λάθος ποστ, δεν είχα διαβάσει σωστά τα προηγούμενο.....
Τώρα που το λες κι εγώ το θυμάμαι..
Back to top

Post Posted: Wed May 23, 2007 5:45 pm
Post subject:
Reply with quote

devil> sorry, αλλά εγώ πιστεύω ότι τα έλεγες σοβαρά. και βασικά λάθος μου που το έβγαλα το avatar! σκέφτομαι να βάλω και υπογραφή με το υπέρτατο spoiler! big smile
Back to top

Post Posted: Wed May 23, 2007 5:58 pm
Post subject:
Reply with quote

dimitrisasp wrote:

me too

Devil May Cry
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website MSN Messenger

Post Posted: Wed May 23, 2007 10:58 pm
Post subject:
Reply with quote

_Sophia!!!_ wrote:
devil> sorry, αλλά εγώ πιστεύω ότι τα έλεγες σοβαρά. και βασικά λάθος μου που το έβγαλα το avatar! σκέφτομαι να βάλω και υπογραφή με το υπέρτατο spoiler! big smile

χαιρομαι γιατι αποδυκνυεις οτι δεν εισαι το κοριτσακι που πιστευα καρδια μου!!! Wink Wink

ι υπογραφη σου θα προτεινα να ειχε την τελευταια σελιδα του μανγκα Laughing Laughing

οσο για εσενα piccolo junior στα εχω εξηγησει απο κοντα στο χουν πει και αλλα ατομα τα οποια μερικα ειναι απο δω μεσα και στα πα και το απογευμα οτι εισαι τελειος λαθος στο συγκεκριμενο θεμα τεσπα δεν θα το αναλυσουμε και απο δω βαριεμαι αν θες να εισαι και στενομυαλος δικο σου θεμα παω πασο Cool
Back to top

Post Posted: Wed May 23, 2007 11:25 pm
Post subject:
Reply with quote

dimitrisasp wrote:

Καλα αυτο, τωρα που το σκεφτομαι φιλε, μαλλον για σεναριακη γκαφα προκειται, μιας και αν συνεβαινε αυτο, δηλαδη οι σελιδες ενος Death Note να ειναι μετρημενες, τοτε ο Kira θα μπορουσε παντα να γραφει με μολυβι, και επειτα να σβηνει τα γραμματα.

Αρα πιστευω πως δεν τιθεται λογος να σταθουμε σ'αυτο το θεμα Wink
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website MSN Messenger
Post new topic     Reply to topic     AnimeClipse Forum Index » Death Note All times are GMT + 2 Hours
Goto page Previous  1, 2, 3 ... 30, 31, 32 ... 55, 56, 57  Next
Page 31 of 57

Jump to:   
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum