Συνδεθείτε, για να ελέγξετε τα προσωπικά σας μηνύματα
Συνδεθείτε, για να ελέγξετε τα προσωπικά σας μηνύματα
AnimeClipse Αρχική σελίδα » Τεχνική Υποστήριξη

Screenshots; Πώς; Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη
Προβολή προηγούμενου Θέματος :: Προβολή επόμενου Θέματος  
Συγγραφέας Μήνυμα

Ένταξη: 09 Απρ 2007

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Παρ Μάι 11, 2007 6:51 pm
Τίτλος: Screenshots; Πώς;
Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ρε παιδιά, πως μπορώ να πάρω screenshot απο Windows ή Zoom Player (καλύτερα απο το 2ο).
Rolling Eyes

Ευχαριστώ προκαταβολικά!
Επιστροφή στην κορυφή
Προβολή του προφίλ του συγγραφέα Αποστολή προσωπικού μηνύματος

Ένταξη: 11 Ιαν 2006

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Παρ Μάι 11, 2007 7:00 pm
Τίτλος:

Η καλύτερη λύση είναι να ανοίξεις το αρχείο με το VirtualDubMod και να πάρεις screenshot από εκεί (Video->Snapshot Source Frame ή εναλλακτικά Shift και 1).

エルゴ プラクシー
死の代理人
Ergo Proxy
The Agent Of Death

Quote from Mentar: "The day I release h264 in an .avi container is the day I quit encoding..."

t3h Master of Lolis ~ Now with MOAR kawai-ness ~ moé rulz ~ lol
Επιστροφή στην κορυφή
Προβολή του προφίλ του συγγραφέα Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του συγγραφέα

Ένταξη: 04 Μάρ 2006

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Παρ Μάι 11, 2007 10:59 pm
Τίτλος:

Επίσης μπορείς με τον Media Player Classic να πάς File->Save Image όταν έχεις κάνει pause στο επιθυμητό frame.

And remember, fansubbing is NOT serious business...
Επιστροφή στην κορυφή
Προβολή του προφίλ του συγγραφέα Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του συγγραφέα Διεύθυνση AIM Yahoo Messenger MSN Messenger

Ένταξη: 27 Νοέ 2006

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Παρ Μάι 11, 2007 11:02 pm
Τίτλος:

nai alla otan to kaneis afto bgenoun mikra Sad
pw 8a ginei na bgoun megala opws ta blepoume?

Ένταξη: 21 Δεκ 2006

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Σαβ Μάι 12, 2007 12:04 am
Τίτλος:

Erisabetsu έγραψε:
nai alla otan to kaneis afto bgenoun mikra Sad
pw 8a ginei na bgoun megala opws ta blepoume?

Βγαίνει ακριβώς στην ανάλυση που είναι το video. Αν εννοεις να βγει όπως το βλέπεις full screen πρέπει να επεξεργαστείς μετά την εικόνα αλλά θα έχει αλλοίωση
Επιστροφή στην κορυφή

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Σαβ Μάι 12, 2007 10:27 am
Τίτλος:

το σκέφθηκα ότι θα εινια κάπως έτσι .
ευχαριστώ

Ένταξη: 03 Ιαν 2007

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Τρι Μάι 29, 2007 12:57 am
Τίτλος:

.. μήπως ξέρει κανείς τι μπορεί να φταίει και δε μπορώ να τραβήξω screenshots με το mpc? δλδ πατάω το κουμπάκι, φαίνεται να ξεκινάει μια διαδικασία, και μετά μου γράφει image τάδε failed Sad
σαν πρόχειρη λύση εγκατέστησα τον vlc, αλλά και δε με βολεύει, και είναι βλακώδες να φορτώνω το σύστημα με 100 players, και στην τελική για το γμτ!! Lamer

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Τρι Μάι 29, 2007 1:03 am
Τίτλος:

candicted έγραψε:

.. μήπως ξέρει κανείς τι μπορεί να φταίει και δε μπορώ να τραβήξω screenshots με το mpc? δλδ πατάω το κουμπάκι, φαίνεται να ξεκινάει μια διαδικασία, και μετά μου γράφει image τάδε failed Sad
σαν πρόχειρη λύση εγκατέστησα τον vlc, αλλά και δε με βολεύει, και είναι βλακώδες να φορτώνω το σύστημα με 100 players, και στην τελική για το γμτ!! Lamer

Για να γίνει σωστά η δουλειά σου, πήγαινε

Κώδικας:

View->Options->Playback Output->DirectShow Video->VMR 9 Renderless

Έτσι κατά 99% όταν θα πατήσεις

Κώδικας:

File->Save Image

θα έχεις αποτελέσματα!

Υ.Γ.
Υπόψιν, πρέπει να έχεις ανοιχτό αρχείο για αναπαραγωγή και να είναι paused.

Επιστροφή στην κορυφή
Προβολή του προφίλ του συγγραφέα Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του συγγραφέα Διεύθυνση AIM Yahoo Messenger MSN Messenger

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Τρι Μάι 29, 2007 1:11 am
Τίτλος:

Yahooooo Yahooooo Yahooooo δουλεύειειειειει!!!!!!! και thumbnails!!
ήταν στο overlay mixer (χμ και λέει από κάτω saving images won't work with these renderers Embarassed )

ευχαριστώωωω!! πάρε μερικά Worthy Respekt Worthy Respekt Worthy ακόμα!! big smile

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Τρι Μάι 29, 2007 1:13 am
Τίτλος:

Πολύ χαίρομαι που λύθηκε το πρόβλημά σου! big smile

Μάλλον πάει για ενημέρωση στο playback FAQ το ερώτημά σουWink

Επιστροφή στην κορυφή

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Τρι Μάι 29, 2007 1:30 am
Τίτλος:

Γίνεται και στο media player capture screen, απλά θα πρέπει να έχεις απενεργοποιήσει την επιτάχυνση υλικού, από tools-->options-->performance-->video acceleration none. Wink

EDIT: Μιλάμε πάντα με το κουμπί print screen...
Επιστροφή στην κορυφή

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Τετ Μάι 30, 2007 3:14 pm
Τίτλος:

thanks!! big smile

gpower2 έγραψε:

Κώδικας:

View->Options->Playback Output->DirectShow Video->VMR 9 Renderless

μια παρατήρηση... με αυτή τη ρύθμιση ενδέχεται να εμφανίζονται διπλοί υπότιτλοι κατά την αναπαραγωγή σε full screen μερικών αρχείωνν mkv κωδικοποίησης h264
λέω "μερικά" γιατί το δοκίμασα με διάφορα (πχ στο romeoxjuliet των umai και στην candy των daf, όχι όμως στο ergo proxy της aclipse και στη nana των iy4ever) και δεν ξέρω τι άλλη παράμετρος μπορεί να ευθύνεται (καθότι άσχετη)
εκτός και αν είναι τα codec pack μου, έχω το k-lite και όχι cccp που προτείνουν για τα anime

το γύρισα στο VMR9 windowed ή στο system default και φαίνεται ok, δεν έχω ιδέα τι άλλο μπορεί να παρουσιάσει βέβαια
(αν και μάλλον θα κάτσω κάποια στιγμή να τα περάσω από την αρχή ξεχωριστά όπως προτείνετε )

Ένταξη: 07 Μάι 2007

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Τετ Μάι 30, 2007 3:33 pm
Τίτλος:

Και με cccp εχω το ιδιο προβλημα που αναφερεις με τα αρχεια του gungrave των kaa συγκεκριμενα. H λυση ειναι να απενεργοποιησεις το vsfilter και να βλεπεις τους υποτιτλους με Haali (για καποιο λογο ομως με Haali δε μπορουσα να το ρυθμισω να φαινεται ο υποτιτλος εκει που θελω, δηλ μεσα στην εικονα οπου το εδειχνε το VSfilter). Βεβαια οταν παιζεις σε overlay δεν εχεις αυτο το προβλημα.

Ενα προβλημα που ειχα παντα με τα codec packs, ειναι οτι ο MPC δεν παιζει σωστα τα αρχεια wmv σε overlay. Μου δημιουργει συστηματικα ενα αρχειο dxva_sig.txt (το οποιο σημαινει direct x video acceleration). Υπαρχουν λυσεις αλλα τιποτα ικανοποιητικο. Μια απο αυτες ειναι να αλλαξεις σε VMR renderless αλλα τοτε εχεις το προβλημα με τους διπλους υποτιτλους.
Οποτε εβαλα το kmplayer και εχω βολευτει απο τοτε. Exω παντα και το cccp εγκατεστημενο, για ειδικες περιπτωσεις.
Επιστροφή στην κορυφή

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Τετ Μάι 30, 2007 3:45 pm
Τίτλος:

candicted έγραψε:
μια παρατήρηση... με αυτή τη ρύθμιση ενδέχεται να εμφανίζονται διπλοί υπότιτλοι κατά την αναπαραγωγή σε full screen μερικών αρχείωνν mkv κωδικοποίησης h264
λέω "μερικά" γιατί το δοκίμασα με διάφορα (πχ στο romeoxjuliet των umai και στην candy των daf, όχι όμως στο ergo proxy της aclipse και στη nana των iy4ever) και δεν ξέρω τι άλλη παράμετρος μπορεί να ευθύνεται (καθότι άσχετη)
εκτός και αν είναι τα codec pack μου, έχω το k-lite και όχι cccp που προτείνουν για τα anime

το γύρισα στο VMR9 windowed ή στο system default και φαίνεται ok, δεν έχω ιδέα τι άλλο μπορεί να παρουσιάσει βέβαια
(αν και μάλλον θα κάτσω κάποια στιγμή να τα περάσω από την αρχή ξεχωριστά όπως προτείνετε )

Συγκεκριμένα, το Candy Candy project των DAF είναι με softsubbed υπότιτλους, ενώ το Ergo Proxy της Animeclipse είναι με hardsubbed υπότιτλους. Στο VMR9 Renderless ενεργοποιείται το εσωτερικό φίλτρο του MPC για τους υπότιτλους, οπότε είναι πιθανόν να βγούν δύο υπότιτλοι, ένας από το εσωτερικό φίλτρο του MPC και ένας από το VSFilter εφόσον είναι εγκατεστημένο (αν βγαίνει ένα πράσινο βελάκι κάτω δεξιά στην μπάρα των Windows) στην περίπτωση των softsubbed υπότιτλων επειδή είναι σε ξεχωριστό stream. Αντίθετα στους hardsubbed οι υπότιτλοι υπάρχουν πάνω στο βίντεο οπότε δεν απαιτείται φίλτρο και δεν δημιουργούνται τέτοια προβλήματα. Αν γυρίσεις σε VMR9 windowed ή σε Overlay Mixer, απενεργοποιείται το εσωτερικό φίλτρο του MPC και δεν έχεις τέτοια προβλήματα. Για περισσότερες λεπτομέρειες για τα stream των υπότιτλων, ρίξε μια ματιά στο Playback FAQ στις αρχικές πληροφορίες.

EDIT

-=S=- έγραψε:

Και με cccp εχω το ιδιο προβλημα που αναφερεις με τα αρχεια του gungrave των kaa συγκεκριμενα. H λυση ειναι να απενεργοποιησεις το vsfilter και να βλεπεις τους υποτιτλους με Haali (για καποιο λογο ομως με Haali δε μπορουσα να το ρυθμισω να φαινεται ο υποτιτλος εκει που θελω, δηλ μεσα στην εικονα οπου το εδειχνε το VSfilter). Βεβαια οταν παιζεις σε overlay δεν εχεις αυτο το προβλημα.

Ενα προβλημα που ειχα παντα με τα codec packs, ειναι οτι ο MPC δεν παιζει σωστα τα αρχεια wmv σε overlay. Μου δημιουργει συστηματικα ενα αρχειο dxva_sig.txt (το οποιο σημαινει direct x video acceleration). Υπαρχουν λυσεις αλλα τιποτα ικανοποιητικο. Μια απο αυτες ειναι να αλλαξεις σε VMR renderless αλλα τοτε εχεις το προβλημα με τους διπλους υποτιτλους.
Οποτε εβαλα το kmplayer και εχω βολευτει απο τοτε. Exω παντα και το cccp εγκατεστημενο, για ειδικες περιπτωσεις.

Ώσπου να απαντήσω με πρόλαβες Razz
Επί του θέματος, ο Haali δεν εμφανίζει τους υπότιτλους. Απλά τους στέλνει στο κατάλληλο φίλτρο. Αν λοιπόν απενεργοποιήσεις το VSFilter, τότε οι υπότιτλοι παίζονται από το φίλτρο του MPC, το οποίο παρεπιπτόντως, είναι το VSFilter (καθώς τα έχει γράψει ο ίδιος προγραμματιστής)! Τις ρυθμίσεις που λες για τους υπότιτλους θα τις βρείς πηγαίνοντας:

Κώδικας:

View->Options->Subtitles

στον MPC. Αν προσέξεις είναι σχεδόν ίδιες με αυτές του VSFilter.

Για τα wmv και το overlay σε παραπέμπω στο Playeback FAQ όπου ανφέρονται προβλήματα σχετικά με το θέμα, καθώς και λύσεις.

Τέλος για τον KMPlayer, επειδή μου τον είχες αναφέρει σε άλλο post, τον δοκίμασα μόνος στο σύστημά μου. Αρχικά φαίνεται καλοφτιαγμένος, αλλά μετά μου έβγαλε τα σπαστικά που περίμενα.

1) Μου έβγαζε το menu στα κορεάτικα.
2) Ενώ δεν εγκατέστησα τα internal filters, αρνιόταν πεισματικά να μου φορτώσει κάποια εξωτερικά φίλτρα, π.χ. AC3Filter.
3) Διαπίστωσα ότι είναι γραμμένος σε Delphi Thumb Down

Κοινώς δεν μπορώ να πω ότι τρελάθηκα. Εξακολουθώ να προτιμώ σαν πρώτη λύση τον MPC και σαν δεύτερη τον BSPlayer.

Τέλος, μακριά από τα codec packs! Μόνο το CCCP αξίζει, καθώς περνάει τα απολύτως απαραίτητα. Όλα τα άλλα είναι ...$!@$

Επιστροφή στην κορυφή

Ένταξη: 07 Μάι 2007

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Τετ Μάι 30, 2007 4:41 pm
Τίτλος:

gpower2 έγραψε:

Τέλος για τον KMPlayer, επειδή μου τον είχες αναφέρει σε άλλο post, τον δοκίμασα μόνος στο σύστημά μου. Αρχικά φαίνεται καλοφτιαγμένος, αλλά μετά μου έβγαλε τα σπαστικά που περίμενα.

1) Μου έβγαζε το menu στα κορεάτικα.
2) Ενώ δεν εγκατέστησα τα internal filters, αρνιόταν πεισματικά να μου φορτώσει κάποια εξωτερικά φίλτρα, π.χ. AC3Filter.
3) Διαπίστωσα ότι είναι γραμμένος σε Delphi Thumb Down

1) μηπως κατεβασες τη beta, γιατι αν κατεβασες τη beta πρεπει να αναβαθμισεις το αρχειο με τη μεταφραση μονος σου. Με την τελευταια stable δεν ειχα τετοιο προβλημα.
2)Δεν εχω δοκιμασει ποτε με φιλτρα ηχου τι παιζει. Για το συγκεκριμενο, το εψαξα λιγο. Καποιος στα reviews του betanews γραφει οτι δεν υποστηριζει ακομα αυτη τη δυνατοτητα. Παντως και με τα δικα του φιλτρα δεν εχω συναντησει προβλημα, σε ηχο AC3. Βεβαια τα ηχεια μου ειναι μουφες οποτε και προβλημα να υπηρχε ισως δε θα το καταλαβαινα. Το προτιμω παντως απο το να αλλαζω renderer στον Mpc (ο οποιος ειναι ο αγαπημενος μου κατα τα αλλα), καθε τρεις και λιγο.

Παράθεση:
Ώσπου να απαντήσω με πρόλαβες Razz
Επί του θέματος, ο Haali δεν εμφανίζει τους υπότιτλους. Απλά τους στέλνει στο κατάλληλο φίλτρο. Αν λοιπόν απενεργοποιήσεις το VSFilter, τότε οι υπότιτλοι παίζονται από το φίλτρο του MPC, το οποίο παρεπιπτόντως, είναι το VSFilter (καθώς τα έχει γράψει ο ίδιος προγραμματιστής)! Τις ρυθμίσεις που λες για τους υπότιτλους θα τις βρείς πηγαίνοντας:

Code:

View->Options->Subtitles

στον MPC. Αν προσέξεις είναι σχεδόν ίδιες με αυτές του VSFilter.

Thumbs UP
Επιστροφή στην κορυφή
Προβολή όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέου Θέματος     Απάντηση στο Θέμα     AnimeClipse Αρχική σελίδα » Τεχνική Υποστήριξη Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη
Σελίδα 1 από 2

Μετάβαση στη:   
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτήν την Ενότητα
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Ενότητας
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Ενότητας