Συνδεθείτε, για να ελέγξετε τα προσωπικά σας μηνύματα
Συνδεθείτε, για να ελέγξετε τα προσωπικά σας μηνύματα
AnimeClipse Αρχική σελίδα » Τεχνική Υποστήριξη

Πρόβλημα με τον ήχο στα Jumaru
Προβολή προηγούμενου Θέματος :: Προβολή επόμενου Θέματος  
Συγγραφέας Μήνυμα

Ένταξη: 27 Απρ 2007

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Τετ Μάι 09, 2007 3:18 am
Τίτλος: Πρόβλημα με τον ήχο στα Jumaru
Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Γεια σας και πάλι. Έχω νέο πρόβλημα τώρα... Έχω καταφέρει να γράψω σε μορφή DVD επεισόδια, όμως ο ήχος είναι απαίσιος. Διάβασα παρόμοια forums με ανάλογα προβλήματα, αλλά δεν έβγαλα άκρη.
Πρέπει να κάνω demux και τον ήχο, με τον ίδιο τρόπο που γίνονται και οι υπότιτλοι???
Και αν ναι, πως θα ενσωματώσω μετά τον ήχο με το αρχείο video, ώστε να τα εισάγω μαζί ως ένα αρχείο στο covnertX?

Y.Γ.: Ζητώ συγνώμη που αναγκάζομαι να ξανακάνω post με παρόμοιο θέμα, αλλά τυραννιέμαι 4 μέρες με αυτό πρόβλημα...

Ευχαριστώ...
Επιστροφή στην κορυφή
Προβολή του προφίλ του συγγραφέα Αποστολή προσωπικού μηνύματος

Ένταξη: 28 Σεπ 2006

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Τετ Μάι 09, 2007 9:05 am
Τίτλος:

Καλημέρα. Με τον ήχο στα Juohmaru είχα και γω πρόβλημα όταν τα έκανα DVD με το ConvertXtoDvd και ο πιο εύκολος τρόπος που βρήκα εγώ, ήταν να τα κάνω πρώτα avi με το Winavi και μετά να τα κάνω DVD με το ConvertXtoDvd. Δεν ξέρω αν είναι ο πιο σωστός τρόπος πάντως σε μένα και σε μερικά άλλα άτομα εδώ δούλεψε Wink .
Επιστροφή στην κορυφή

Ένταξη: 04 Μάρ 2006

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Τετ Μάι 09, 2007 3:50 pm
Τίτλος:

Snap έγραψε:
Πρέπει να κάνω demux και τον ήχο, με τον ίδιο τρόπο που γίνονται και οι υπότιτλοι???
Και αν ναι, πως θα ενσωματώσω μετά τον ήχο με το αρχείο video, ώστε να τα εισάγω μαζί ως ένα αρχείο στο covnertX?

Δεν χρειάζεται να κάνεις demux τον ήχο, ο οποίος είναι mp3 και τον αναγνωρίζει μια χαρά το ConvertX, αλλά και αν τον κάνεις demux, δεν χρειάζεται να τον ενσωματώσεις σε κάποιο αρχείο. Μπορείς κατευθείαν στο ConvertX να το προσθέσεις σαν external audio track.

Snap έγραψε:
Γεια σας και πάλι. Έχω νέο πρόβλημα τώρα... Έχω καταφέρει να γράψω σε μορφή DVD επεισόδια, όμως ο ήχος είναι απαίσιος. Διάβασα παρόμοια forums με ανάλογα προβλήματα, αλλά δεν έβγαλα άκρη.

Μόλις τελείωσα δοκιμαστικά μια συμπίεση από το 29 επεισόδιο με το ConvertX και η ποιότητα ήχου και εικόνας είναι μια χαρά. Η έκδοση που χρησιμοποίησα είναι η 2.1.18.242 και την βρήκα από το isohunt με μια απλή αναζήτηση εδώ. Απλά έσυρα το αρχείο mkv στο ConvertX και αυτό αναγνώρισε μόνο του τον ήχο και το βίντεο. Τώρα με τους υπότιτλους υπήρξε ένα προβληματάκι. Για να τους κάνω extract χρησιμοποίησα το mkvextract που υπάρχει μέσα στο MKVtoolnix με την εντολή

Κώδικας:

mkvextract tracks [AnimeClipse]_Plawres_Sanshiro_Ep_29_(H.264)_[C3B6BADB].mkv 4:01.ass

Μετά τους άνοιξα με το Wordpad και τους έκανα Save As Text Document και μετά τους μετέτρεψα με το Subtitle Workshop σε μορφή Subrip, κοινώς .srt

Μετά από όλα αυτά, τους έσυρα στο ConvertX που τους αναγνώρισε ωραιότατα και ξεκίνησε το Convert.

Δηλαδή δεν δημιουργήθηκε κανένα πρόβλημα με τον ήχο.

Μήπως η έκδοση που έχεις είναι παλιά; Δοκίμασε με την καινούρια.

Αυτά τα λίγα, ελπίζω να βοήθησα.

And remember, fansubbing is NOT serious business...
Επιστροφή στην κορυφή
Προβολή του προφίλ του συγγραφέα Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του συγγραφέα Διεύθυνση AIM Yahoo Messenger MSN Messenger

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Τετ Μάι 09, 2007 7:39 pm
Τίτλος:

Τοποθεντώντας το αρχείο .mkv στο convertX μου αναγνωρίζει τον ήχο, όμως αν πατήσω αναπαραγωγή τον παίζει παραμορφωμένα, όπως ακριβώς και στο αποτελέσμα της εγγραφής του DVD.
Επίσης δεν μπόρεσα να βρω την επιλογή στο ConvertX ώστε να προσθέσω external audio track. Η έκδοση που χρησιμοποιώ είναι ίδια με την δική σου.
Με τους υπότιτλους δεν έχω κανένα πρόβλημα. Πρώτα τους κάνω demux μέσω του Virtualdub σε μορφή .srt και στην συνέχεια τους περνάω κανονικά στο ConvertX.
Πολύ μπελαλίδικο format μου φαίνεται αυτό το .mkv..............
χιχιχι......
Επιστροφή στην κορυφή

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Τετ Μάι 09, 2007 8:08 pm
Τίτλος:

Τι να πω, δεν ξέρω! Εμένα όλα μια χαρά πήγαν! Με ποιο επεισόδιο δοκιμάζεις; Μήπως έχει κάποιο πρόβλημα το συγκεκριμένο; Κατά την αναπαραγωγή με άλλους players παίζει κανονικά ο ήχος;

Επίσης, μήπως στις ρυθμίσεις του ConvertX έχεις βάλει ενίσχυση του ήχου; Πάνε Settings->Audio και τσέκαρε αν έχεις ενεργοποιημένο το Automatically Adjust sound level. Αν ναι, βγάλτο! Επίσης ενεργοποίησε το Don't check/fix audio discontinuities γιατί καμιά φορά δημιουργεί προβλήματα.

Αν δεν είναι τίποτα από όλα αυτά, τότε μάλλον κάποιο άλλο πρόγραμμα επηρεάζει τη σωστή λειτουργία του ConvertX. Σε αυτή την περίπτωση μόνη λύση είναι απεγκατάσταση και ξανά εγκατάσταση όλων των προγραμμάτων-φίλτρων-codec σε σχέση με βίντεο και ήχο. Τότε ίσως να λυθεί το πρόβλημα. Αλλιώς πάμε για format. Αλλιώς τον πετάμε από το μπαλκόνι και ησυχάζουμε μια και καλή suicide

Επιστροφή στην κορυφή
Προβολή του προφίλ του συγγραφέα Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του συγγραφέα Διεύθυνση AIM Yahoo Messenger MSN Messenger

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Τετ Μάι 09, 2007 9:44 pm
Τίτλος:

Με τους άλλους players ο ήχος παίζει κανονικά... αυτό είναι το περίεργο!!! Θα τσεκάρω για αυτές τις επιλογές ήχου που μου είπες, αν και τελικά βρήκα νομίζω έναν τρόπο που είναι χρονοβόρος μεν, αλλά αν πιάσει, χαλάλι. Τα μετατρέπω πρώτα σε avi και μετά θα τα ρίξω στο convertX, τον πρώτο τρόπο που μου είπαν δηλαδή!!!!

Format??? Ούτε για πλάκα!!!!! Βαριέμαι απίστευτα!!!!
Αυτά τα pc μηχανήματα του διαβόλου είναι!!!!!
Ό,τι και να κάνεις, πάντα κάτι περισσότερο ζητάνε....
Καλή η επιλογή του μπαλκονιού, αλλά δυστυχώς μένω σε ισόγειο που αν τον πετάξω δεν θα πάθει και πολλά...

Anyway, σε ευχαριστώ πολύ πάντως για το ενδιαφέρον και τη βοήθειά σου!
Να 'σαι καλά...
Επιστροφή στην κορυφή

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Τετ Μάι 09, 2007 11:57 pm
Τίτλος:

Δεν κάνει τίποτα Snap! Γιαυτό είμαστε εδώ!
Πάντως μια τελευταία λύση είναι να εγκαταστήσεις το Avisynth και το Haali Media Splitter, μετά να δημιουργήσεις ένα αρχείο με το Notepad που να περιέχει μια εντολή της μορφής :

Κώδικας:

DirectShowSource("K:\[AnimeClipse]_Plawres_Sanshiro_Ep_29_(H.264)_[C3B6BADB].mkv")

να το σώσεις με κατάληξη .avs, και τελικά να σύρεις αυτό το αρχείο στο ConvertX. Αν δεν πιάσει κι αυτό...καλά κουράγια με τις μετατροπές σε avi!

Επιστροφή στην κορυφή
Προβολή όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέου Θέματος     Απάντηση στο Θέμα     AnimeClipse Αρχική σελίδα » Τεχνική Υποστήριξη Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:   
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτήν την Ενότητα
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Ενότητας
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Ενότητας