Προβολή προηγούμενου Θέματος
::
Προβολή επόμενου Θέματος
|
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
Ένταξη: 21 Σεπ 2006
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ Δεκ 22, 2006 8:30 am
Τίτλος:
|
|
|
Leon22heart έγραψε:
|
Τι γνωμη εχετε για το 11 και το 12 ?
|
Το XI είναι για μένα κορυφαίο παιχνίδι, το παίζω για 300 ώρες + και θα σηνεχίσω να το παίζω. Από τα καλύτερα ff και το μόνο ΜΜΟRPG με σενάριο. Για μένα όσοι λένε ότι δεν είναι αρκετά καλό απλά δεν το έχουν παίξει αρκετό καιρό (ας πούμε μέχρι level 30-40) γιατί το παιχίδι χρειάζεται αρκετή υπομονή και δουλειά (που ο μέσος Έλληνας βαριέται να αποδόσει  ) αλλά σε ανταμήβει
και με το παραπάνω.
αυτά για το ΧΙ το ΧΙΙ δεν το έχω παίξει ακόμα αλλά ανιπομονώ να φτάσει και εδώ.  _________________ レイ規則! , レイはすべてを所有する!
"The fate of destruction is also the joy of rebirth"
- Kheel Lorenz
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 13 Νοέ 2006
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι Ιαν 02, 2007 10:20 pm
Τίτλος:
|
|
|
εγω δινω ψηφο Final Fantasy 7 ΔΑΓΚΟΤΟ!!!!
ηταν το πρωτο που επαιξα, αλλα και ολα τα αλλα που τα εχω τελειωσει ειτε σε κονσολες ειτε σε Emulators δεν μου εκαναν την ιδια αισθηση.
πιστευω οτι τα materia δεν αλαζουν με τυποτα... οπως και ΔΕΝ υπαρχει περιπτοση να βρεθει πιο COOL τυπος απο τον sephyroth.
το 8 δεν μου αρεσε το εκαναν πολυ ερωτικο. λιγο λιγοτερο αλλα μια απο τα ιδια το Χ και Χ-2
ΘΕΛΩ ΠΙΣΩ ΤΑ summon 
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 27 Νοέ 2006

|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 10 Νοέ 2005

|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 28 Δεκ 2006
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 11 Ιαν 2007

|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 19 Δεκ 2005

|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 25 Ιαν 2006
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 28 Δεκ 2006
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι Ιαν 30, 2007 1:07 am
Τίτλος:
|
|
|
Steiner_Zidane έγραψε:
|
Ark έγραψε:
|
άλλα όσον αφορά το ΧΙΙ ένα έχω να πω: Γίνεται να άλλαξεις το κλασσικό battle system του ff? αυτό to system μετράει πιο πολύ από οποιοδήποτε άλλο και φοβάμαι ότι θα έιναι ο αδύναμος κρίκος του ΧΙΙ με αποτέλεσμα να χαλάσει όλο το game
|
Ακριβώς το αντίθετο: το battle-system του FXII είναι κατά πολύ καλύτερο από κάθε άλλου FF. Εν έτει 2007 οι τυχαίες μάχες και τα τέρατα που δεν φαίνονται στην οθόνη είναι απαράδεκτα. Δώστε λίγο χρόνο στο ΧΙΙ και θα ανακαλύψετε ότι είναι ένα μεγάλο βήμα μπροστά για τη σειρά.
|
Το battle system είναι ένα από τα στοιχεία που έκαναν το FF να ξεχωρίζει, εμένα προσωπικά κιόλας μου άρεσε πολύ και ελπίζω το νέο bs να είναι ακόμα καλύτερο από το κλασσικό και να κάνει τα FF ακόμα καλύτερα  _________________ 
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 24 Φεβ 2007
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι Απρ 10, 2007 6:01 pm
Τίτλος:
|
|
|
Καλά, δεν το πιστεύω.....Νόμιζα οτι όλοι θα έλεγαν το 10,11,12 ξέρω γω και θα ήμουν ο μόνος που θα έλεγε το 7, το οποίο πραγματικά ήταν καταπληκτικό!!!!Πραγματικά συγκινήθηκα από την ιστορία....... _________________ - Why should I try for anything after all?
- Well,why shouldn't you? 
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 11 Απρ 2007
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ Απρ 14, 2007 8:36 pm
Τίτλος:
|
|
|
Final Fantasy VII -- FTW.
Και το X-2 μου άρεσε (δέν εννοώ το πρόσφατο το ΧΙΙ, αλλά το 2ο μέρος του Χ) ακόμα και αν πολλοί λένε οτι είναι πατάτα... _________________
Ούγκ
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 11 Δεκ 2006

|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 09 Ιαν 2007

|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ Απρ 19, 2007 12:21 pm
Τίτλος:
|
|
|
εννοειται το 7.
πρωτα απο ολα εχει και γ@μω τις υποθεσεις.
και για αποδειξη,η ιδια η square enix εβγαλε και ταινια μονο γι'αυτο  _________________ 
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 28 Ιαν 2007
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ Απρ 19, 2007 12:51 pm
Τίτλος:
|
|
|
to μονο ff που εχω παιξει ειναι το τελευταιο που ειχε βγει για playstation 1 νομιζω..
και η βλακεια ηταν οτι ειχα μονο το 1o cd....το οποιο το ξαναπαιξα..τετοιο κολλημα...οποιος ξερει που μπορω να βρω τα υπολοιπα part να τα παιξω σε καποιο emulator ας μου το πει.... _________________
Devil May Cry
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 30 Αύγ 2006
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|