Προβολή προηγούμενου Θέματος
::
Προβολή επόμενου Θέματος
|
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
Ένταξη: 17 Μάρ 2007
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ Απρ 22, 2007 11:45 am
Τίτλος:
|
|
|
Μυθικό, μυθικό επεισόδιο το 25! Αν και για να πω την αμαρτία μου το 24 είναι ίσως από τα καλυτερα επεισόδια που έχω δει ποτέ σε σειρά κάθε είδους (κι ας χρειάστηκε να το δω 3 φορές για να καταλάβω τι παίζει..  Άσχετο αλλά ο σωματότυπος του L δεν θυμίζει χιμπατζή??  ) Δείτε το όλοι λοιπόν για να δούμε για ποιόν χτυπάει η καμπάνα... _________________ life is flair
a brittle dress we wear
a fleeting sigh
but though pointless it may seem...
live as death were but a dream
Daniel Gildenlow - Leaving Entropia
Έχει επεξεργασθεί από τον/την WildChild στις Δευ Απρ 23, 2007 3:43 pm, 1 φορά
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 09 Απρ 2007
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 07 Μάρ 2007
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 05 Απρ 2007
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ Απρ 22, 2007 2:19 pm
Τίτλος:
|
|
|
Μόλις είδα το 25ο επεισόδιο.
Μπορώ να πω με τα βεβαιότητος ότι η δουλειά που γίνεται από την ομάδα είναι πολύ σοβαρή και αξιολογεί.
Το Project προχωράει με σταθερά και γοργά βήματα! Νομίζω ότι είναι ότι καλύτερο έχω δει μέχρι στιγμή και σαν ποιότητα και σαν χρόνος παραγωγής από την ομάδα!
Εμένα μου άρεσε το 25ο και επιφυλάσσω με για το επόμενο
Καλή δουλειά και καλή συνέχεια στο Project!
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 08 Μάρ 2007

|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 04 Αύγ 2006
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ Απρ 22, 2007 5:01 pm
Τίτλος:
|
|
|
Σιγά μην σκοτώσανε τον L ρε παιδιά... Αυτός τα κάνει όλα για να πιάσει τον Light... (αν ισχύει το αντίθετο καλύτερα μην το πείτε)
Πολύ καλό επεισόδιο πάντως!!! Εγώ από την προεπισκόπηση είχα φανταστεί ΄'οτι
ο L θα αυτοκτωνούσε "και καλά" για να νομίζει ο Light οτι δεν έχει εμπόδια... Για να δούμε
Υ.Γ. Κάπου στην μέση του επεισοδίου που ο L και ο Light κάνουν μασαζ και
σκουπίζουν ο ένας τον άλλο μόνο σε μένα πέρασε η υποψία ότι και οι δύο είναι
gay??? 
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 05 Απρ 2007
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 08 Μάρ 2007

|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 24 Φεβ 2007
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ Απρ 22, 2007 9:18 pm
Τίτλος:
|
|
|
_Sophia!!!_ έγραψε:
|
oxi re dn einai gay... einai yponooumeno gia allo pragma...
|
Χαχαχαχαχαχαχα......Lol!!! _________________ - Why should I try for anything after all?
- Well,why shouldn't you? 
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 03 Ιαν 2007

|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 18 Οκτ 2005

|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 02 Απρ 2006

|
Δημοσιεύθηκε: Δευ Απρ 23, 2007 12:53 am
Τίτλος:
|
|
|
Όχι ότι δε μου άρεσε το επεισόδιο, αλλά νομίζω ότι ο θάνατος της Rem είναι εντελώς σκόπιμος, ενώ θα μπορούσε να συνεχίσει να υφίσταται σαν χαρακτήρας. Και εξηγώ: όπως είχαμε δει και σε προηγούμενο επεισόδιο, μόνο όταν παρεμβαίνει ένας shinigami στο θάνατο ενός θνητού, για να τον αποτρέψει, πεθαίνει.Έτσι ακριβώς όπως είχε γίνει όταν ο ερωτευμένος shinigami προστάτεψε ουσιαστικά τη misa. Στο 25, η Misa δε βρίσκεται προ του θανάτου, παρά γίνεται μια εικασία για το τι θα γίνει, αν μετά από 13 μέρες δεν πέθαινε ο L. Κατά συνέπεια, κάθε άλλο παρά παρεμβαίνει η Rem στη ζωή ενός ανθρώπου τη δεδομένη χρονική στιγμή, που δεν απειλείται, αλλά μπορεί να απειληθεί. Εκτός αυτού, δε θυμάμαι βέβαια και μπορεί να κάνω και λάθος, δεν αναφέρεται πουθενά στο anime ότι ένας shinigami δε μπορεί να σκοτώσει ανά πάσα στιγμή όποιον του καπνίσει, ακόμη κι αν αυτό το άτομο συνδέεται με κάποιο τρόπο με τον χρήστη του death note. Η επιλογή του Ryuk να μείνει απλός παρατηρητής στα γεγονότα, χωρίς να λέει ότι είναι υποχρεωμένος, ενισχύει την άποψη. Και ο λόγος που έγινε αυτό: για να φύγουν από τη μέση οι L, watari και Rem, να ισχυροποιηθεί η θέση του Light για κάποιο χρονικό διάστημα, και κάποιοι άλλοι να πάρουν τη θέση του L. Δεν έχω δει τι γίνεται στα επόμενα επεισόδια, εικασίες κάνω. Θεωρώ πάντως ότι όλο αυτό έγινε για να υπάρξει μια ανανέωση στο anime, από άποψη χαρακτήρων, αντί να συνεχιζόταν, για άλλα 12 επεισόδια, η διαμάχη L - Light, που, κακά τα ψέμματα, είχε αρχίσει να καταντάει μονότονη.
Υ.Γ.: jesus christ L... Καλή ανάσταση αγόρι μου... _________________ 
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 04 Αύγ 2006
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ Απρ 23, 2007 1:17 am
Τίτλος:
|
|
|
Το ότι η Rem έγινε χώμα με προβληματίζει και κάτι μου λέει ότι πρέπει να το πάρω απόφαση ότι ο L είναι μακαρίτης για τα καλά...
Και είχα ποντάρει πάνω του ρε γαμώτο... Του δίνω λίγες ελπίδες ακόμα πάντως...
Κάτι άλλο. Προσέξατε ότι ο L κατάλαβε ότι φτάνει το τέλος του? Δεν γίνεται να μην έκανε τίποτα γι αυτό. Επίσης από σκηνοθετικής άποψης, γιατί να μας δείξει
τον L στην αρχή του επεισοδίου να πηγαίνει μυστικά στον Watari? Μήπως έχουν
κανονίσει κάτι με την Rem αυτοί οι τρεις...???
Και να πέθανε πάντως κάτι έχει κάνει και θα την πει σίγουρα του Light!!! 
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 18 Οκτ 2005

|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 31 Μάι 2005

|
Δημοσιεύθηκε: Δευ Απρ 23, 2007 2:12 pm
Τίτλος:
|
|
|
Βασικα δεν περιμενε να πεθανει, μιας και εκανε την τελευταια προσπαθεια να αποδειξει οτι ο Light και η Misa ειναι ενοχοι. Μολις η Rem διαπιστωσε οτι αν ο L κατερριπτε τον ψευτικο κανονα των 13ων ημερων, αυτοματως και θα πεφταν τα βελη πανω στην Misa, τοτε αναγκαστηκε να τον σκοτωσει γραφοντας το ονομα του στο Death Note της.
Ο L εχει πεθανει, αυτη ειναι η αληθεια.
Ομως οπως ειδατε απο τον τιτλο του επομενου επεισοδιου, "Μετενσαρκωση", σημαινει οτι στα εναπομειναντα 12 επεισοδια της σειρας, αναλαμβανουν αλλοι, το ιδιο ιδιοφυεις με τον L, να πιασουν τον Light.
Βεβαια για οσους εχουν διαβασει το manga, οι περισσοτεροι θεωρουν ως τελος του το σημειο οπου πεθαινει ο L και κερδιζει αυτη την μαχη ο Light. Ομως ο καθεις εχει την αποψη του να ορισει ποιο θεωρει το πραγματικο τελος αυτου του σεναριου. _________________ Διαβάστε τους Κανόνες του Forum
Διαβάστε το Playback FAQ
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
|