Χαιρετώ σας παίδες και υποβάλω τα σέβη μου.
Εύγε για το site σας και για την πολύτιμη υπηρεσία (αν αυτός είναι σωστός χαρακτηρισμός) που προσφέρετε στους Έλληνες otaku!
Το λεπόν...
Μετά απο ένα scanning του forum δεν νομίζω να βρήκα κάτι σχετικό.
Διάβασα τα σχετικά γύρω απο προβλήματα με το seeding,και μετά απο μια βόλτα μέχρι τον tracker,θα έλεγα ότι εντοπίζω το πρόβλημα εν μέρη στο ότι οι torrents (οχι όλοι) είναι ολίγων "fragmented".
Δηλαδή:για επεισόδεια της ίδιας σειράς υπάρχουν ουκ ολίγοι ξεχωριστοί torrents, π.χ 1-5,6-10,11,12 κλπ, you get the point.
Αυτό προφανώς δεν βοηθάει κ ιδιαίτερα το seeding,καθώς πρέπει να μοιράζεις αυτο αστροπελέκι bandwidth που μας παρέχουν οι ISP μας.Ε τώρα άμα έχεις να κάνεις upload σε 2-3 torrents μαζί,Ε δεν λέει που δίνει 6-7 kb/s μόνο στο καθένα.
Ε?
Δεν θα βοηθούσε κατα συνέπεια να υπάρχουν περισσότερα torrents με γεμάτες σαιζόν,επεισόδεια 1-25 π.χ?
Kαταλαβαίνω βέβαια ότι θέλετε να προσφέρετε στο κοινό τα επεισόδια ASAP.
Υπάρχουν sites τα οποία δεν ανεβάζουν κανένα project εως ότου έχουν στα χέρια τους έναν κύκλο επεισοδείων ή ολόκληρη την σειρά.
Question: όταν για παράδειγμα τελειώσετε κ 25 του death note,θα βγεί στο εγγύς μέλλον ένα πακέτο 1-25?Γιατί αυτό ξέρω ότι θα το έκανα seed ανηλεώς...
Αλλά 10 κομμάτια,ποιό να πιάσω κ ποιό να αφήσω
Fear my great wall of text

*splash*
* . . . *