συγγνωμη αλλα εχετε καταλαβει οτι ειστε σε ενα θεμα το οποιο δεν επιτρεπει spoiler για τα επομενα επεισοδια δηλαδη το ελεος υπαρχει ηδη ενα τοπικ ξεκολλατε λιγο!!!!! καποιοι σεβονται και θελουν να βλεπουν τα επεισοδια απο τα ατομα τις animeclipse μονο!!!
συγνωμη αλλα οτι θεμα τιθεται για σποιλεΡ υπαρχει προειδοποιηση στο τιτλε του.....ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΣΥ ΠΟΥΘΕΝΑ ΤΙ ΛΕΞΗ ΣΠΟΙΛΕΡ ΜΗΝ ΜΕ ΤΡΕΛΑΙΝΕΙΣ ΤΩΡΑ!!! και επιπλεον υπαρχει ηδη τοπικ για σποιλερ σου μοιαζει να ναι αυτο??? μασ τι λες και απο πανω τωρα να καταλαβω δλδ!!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την devilmanson στις Παρ Απρ 20, 2007 1:54 pm, 1 φορά
σωπα ρε μαγκα λεμε ναι τωρα,μας εγινες και admin επειδη χωνεις την μυτη σου σε καθε τοπικ!!! θες να τα παρω δλδ αν θες να μιλας για το 27 επεισοδιο η ανοιξε αλλο θεμα η απαντα εκει που πρεπει επειδη εσενα σου καπνιζει δεν θα αλλαξουμε τους κανονες ετσι!!εγω δεν γουσταρω να μαθαινω απο αλλους τι γινετε οπως και πολλοι απο δω μεσα και να ξενερωνω!!!
κοιτα το λινκ που σου εδωσα και μετα μιλα.....
μιλουσα για το 19 που δεν το εχει βγαλει η animeclipse και μου ειπε να μιλησω εδω για αυτα τα επεισοδια που η animeclipse δεν εχει βγαλει... _________________
κοιτα το λινκ που σου εδωσα και μετα μιλα.....
μιλουσα για το 19 που δεν το εχει βγαλει η animeclipse και μου ειπε να μιλησω εδω για αυτα τα επεισοδια που η animeclipse δεν εχει βγαλει...
τοτε ξεκαθαριστε ποιο απο τα 2 τοπικ ειναι σποιλερ απο το ενα τοπικ εμαθα ποτε πεθαινει ο L και απο το αλλο για τον Μ κ Ν δλδ δεν ειναι κατασταση αυτη αν ειναι να αρχιζν να τα κατεβαζω και γω στα αγγλικα το ελεος δλδ!!!τελικα δεν ειναι ολο το φταιξιμο δικο σου!!
το αλλο ειναι για τα επεισοδια της animeclipse, και εγω στην αρχη ειχα μπερδευτει.....
για αυτο και αν προσεξεις μιλαω για το τι συμβαινει μονο εδω....και μια φορα μου ξεφυγε στο αλλο επειδη η8ελα να απαντησω _________________
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Ενότητας Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Ενότητας