Προβολή προηγούμενου Θέματος
::
Προβολή επόμενου Θέματος
|
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
Ένταξη: 28 Ιαν 2007
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ Απρ 19, 2007 7:57 pm
Τίτλος:
|
|
|
δε λενε τα αγγλικα!! _________________
Devil May Cry
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 05 Απρ 2007
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ Απρ 19, 2007 8:01 pm
Τίτλος:
|
|
|
exete msn na kanonisoume tpt? _________________
Devil May Cry
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 04 Μάρ 2006

|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ Απρ 19, 2007 8:03 pm
Τίτλος:
|
|
|
@opas
Όπως είπε και ο katsik, τα αγγλικά μόνο δεν λένε! Από την άλλη, αν τα έχεις στην ποιότητα που μου έστειλες σε real player, τότε επίσης δεν λέει! Αν κατέβασες το επεισόδιο που έστειλα θα καταλάβεις τι εννοώ  Αλήθεια, τι έγινε τελικά; Ακόμα να κατέβει;
@katsik
Τέλεια! Επειδή είμαι και λίγο άσχετος, έχουνε βγει όλα τα επεισόδια σε remastered; Αν όχι, θα βγούν κάποια στιγμή; Τα έχεις σε μορφή raw; Ή σε dvd μορφή οπότε μπορούμε να κάνουμε μόνοι μας rip τα raw; Σε κούρασα ε;
EDIT:
Το επεισόδιο είναι το 269 uncut ή 254 dubbed με τίτλο Meet Vegetto _________________ Διαβάστε τους Κανόνες του Forum! Τα greeklish απαγορεύονται!
Διαβάστε το Playback FAQ
Feeling... nauseous already? Wait to see my anime list first...
And remember, fansubbing is NOT serious business...
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Gpower2 στις Πεμ Απρ 19, 2007 8:06 pm, 1 φορά
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ Απρ 19, 2007 8:07 pm
Τίτλος:
|
|
|
gpower2 έγραψε:
|
@opas
@katsik
Τέλεια! Επειδή είμαι και λίγο άσχετος, έχουνε βγει όλα τα επεισόδια σε remastered; Αν όχι, θα βγούν κάποια στιγμή; Τα έχεις σε μορφή raw; Ή σε dvd μορφή οπότε μπορούμε να κάνουμε μόνοι μας rip τα raw; Σε κούρασα ε;
|
ειναι tri audio mkv...με engish subs _________________
Devil May Cry
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|

|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ Απρ 19, 2007 8:18 pm
Τίτλος:
|
|
|
@katsik
Πες μου ότι είναι softsubbed και όχι hardsubbed...Τότε έχουμε λύσει το πρόβλημα! Επίσης, πόσα επεισόδια έχεις;
@opas
Όπως βλέπεις πολεμάω για να κάνουμε release με dual audio για να είμαστε ικανοποιημένοι και οι μεν και οι δε! Όταν κατέβει το επεισόδιο, θα σου λυθούν όλες οι απορίες σου, οπότε τα ξαναλέμε αύριο  _________________ Διαβάστε τους Κανόνες του Forum! Τα greeklish απαγορεύονται!
Διαβάστε το Playback FAQ
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ Απρ 19, 2007 8:20 pm
Τίτλος:
|
|
|
gpower2 έγραψε:
|
@katsik
Πες μου ότι είναι softsubbed και όχι hardsubbed...Τότε έχουμε λύσει το πρόβλημα! Επίσης, πόσα επεισόδια έχεις;
|
soft kai einai 39... _________________
Devil May Cry
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|

|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 22 Μάρ 2006

|
Δημοσιεύθηκε: Παρ Απρ 20, 2007 12:09 am
Τίτλος:
|
|
|
Ας πετάξω και εγώ μία κουβέντα στη συζήτηση.
1) Τα Remastered DBZ, όπως έχουμε ξανααναφερθεί και άλλες φορές στο forum, αποτελούν μια τέλεια επιλογή για Raw. Κυρίως οι DBNL είναι αυτοί που κάνουν Fansubs με τα Remastered.
Καλό θα ήταν όμως πρώτα να δείτε να μην υπάρχουν Hardsubbed logos του Group (μιας και φαντάζομαι πως τα 39 που έχει ο κατσικομπόυ είναι από τους DBNL).
2) (Αυτό είναι γνώμη μου και μόνο) καλό θα ήταν να πάρετε άδεια από το group για να χρησιμοποιήσετε τη δουλειά τους. Βέβαια σε αυτό το θέμα πολλοί έχουν διαφορετικές απόψεις. Απλά το αναφέρω, μιας και σε παλαιότερες περιπτώσεις, και σε άλλα Forums έχει ξανασυζητηθεί το θέμα. (κλοπή subs από άλλα groups κλπ)
3) 291 επεισόδια  .... καλό κουράγιο. Δεν πιστεύω πως ένα ή δύο άτομα μπορούν να καταφέρουν τέτοιο Project
opas, το επεισόδιο αυτό δεν νομίζω να καταφέρεις να το δεις σε DVD Player, καθώς οι φέτες δεν υποστηρίζουν mkv και ogm αρχεία.
Πληροφοριακά τα DBZ τα έχουν βγάλει οι AHQ http://anidb.info/perl-bin/animedb.pl?show=group&gid=108 . Αλλά η διαφορά τους με τα Remastered που χρησιμοποιούν οι DBNL είναι πραγματικά τεράστια. Αξίζει να περιμένετε μέχρι να βγουν όλα τα επεισόδια (μιας και τα DVDs πριν λίγο καιρό άρχισαν να κυκλοφορούν, άρα θα πάρει λίγο καιρό ακόμα μέχρι να ολοκληρωθεί η σειρά)
Υ.Γ.
Το προαναφερθέν επεισόδιο θα το κατεβάσω αύριο και θα σας πω τη γνώμη μου _________________
ΤΟ ADN είναι ένα σύστημα προώθησης των anime στην Ελλάδα.Ορισμένες αλυσίδες:
AnimeClipse Releases// Saint Seiya Collection// High Definition Movies
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|

|
Δημοσιεύθηκε: Παρ Απρ 20, 2007 12:22 am
Τίτλος:
|
|
|
Συμφωνώ μαζί σου στα πάντα, βέβαια έχουμε ένα παιδί που κατεβάζει τα raws από DVDrip σε wmv, που κατά τη γνώμη μου είναι ποιοτικά καλύτερα από τα release των AHQ. Θα δεις και το επεισόδιο που έκανα και νομίζω θα συμφωνήσεις.
Επειδή τα remastered φαντάζομαι δεν θα έχουν αλλάξει τον χρονισμό αλλά μόνο την ποιότητα των χρωμάτων και του ήχου, κι επειδή τους υπότιτλους θα τους έχεουμε έτοιμους, μπορούμε να ξεκινήσουμε με τα raw που έχουμε, και αν τα αποκτήσουμε, τα κάνουμε και στα remastered. Άλλωστε δεν πρόκειται για σειρά που βιαζόμαστε να δούμε, όλοι πάνω κάτω την έχουνε δει παλιότερα. Κυρίως για αρχειακή χρήση τα θέλουμε.
Οπότε μαζεύουμε ότι μπορούμε και βλέπουμε.
Καλό κατέβασμα και περιμένουμε σχόλια! _________________ Διαβάστε τους Κανόνες του Forum! Τα greeklish απαγορεύονται!
Διαβάστε το Playback FAQ
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ Απρ 20, 2007 1:03 am
Τίτλος:
|
|
|
μιλωντας με μελος των DBNL ema8a οτι ασχολουνται μονο με το encoding....
περιμενω και να μιλησω με το παιδι που εκανα to rip kai to encoding να δω τι 8α μου πει _________________
Devil May Cry
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
|