Προβολή προηγούμενου Θέματος
::
Προβολή επόμενου Θέματος
|
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
Ένταξη: 28 Ιαν 2007
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 05 Απρ 2007
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 04 Μάρ 2006

|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ Απρ 19, 2007 2:40 pm
Τίτλος:
|
|
|
@opas
μπές σε αυτό το thread και δες το post μου! Λογικά δεν θα αντιμετωπίσεις πρόβλημα μετά!
Παιδιά όποιος το δει ας πει κανένα σχόλιο!
Υ.Γ.
Δεν πρόκειται να κάνω άλλο επεισόδιο, αυτό το έκανα λόγω της παράκλησης του opas. Αν θέλετε να γίνουν κι άλλα επεισόδια, κάντε μου pm να φτιάξουμε μια ομάδα και μετά βλέπουμε. _________________ Διαβάστε τους Κανόνες του Forum! Τα greeklish απαγορεύονται!
Διαβάστε το Playback FAQ
Feeling... nauseous already? Wait to see my anime list first...
And remember, fansubbing is NOT serious business...
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Gpower2 στις Πεμ Απρ 19, 2007 2:44 pm, 1 φορά
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|

|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ Απρ 19, 2007 2:51 pm
Τίτλος:
|
|
|
ο ηχος μια χαρα ηταν...
η ποιοτητα του video το ιδιο καλη με τα releases της ANIMEHQ... _________________
Devil May Cry
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|

|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ Απρ 19, 2007 4:45 pm
Τίτλος:
|
|
|
Καλή και φιλόδοξη η πρότασή σου opas, βασικά το μεγάλο ζόρι είναι να κατέβουν τα raw επεισόδια. Αν βρεθεί κάποιος με γρήγορη γραμμή και μπόλικο χρόνο να τα κατεβάσει και να μας τα προμηθεύσει τότε αλλάζουν πολλά. Επίσης θα πρέπει να έχουμε όλα τα επεισόδια από AHQ, και τα subbed και τα dubbed, αλλά λογικά κάποιος θα τα έχει ήδη, ή τέλος πάντων μπορούν να βρεθούν ευκολότερα. Από εκεί και πέρα, κάποιοι αναλαμβάνουν τις μεταφράσεις, κάποιοι τον χρονισμό, και κάποιοι το encoding. Αυτά είναι τα βασικά βήματα, αλλά πιστεύω το μεγαλύτερο κόλλημα είναι τα raws...
Επαναλαμβάνω, αν κάποιος ενδιαφέρεται ΣΟΒΑΡΑ, ας στείλει pm σε μένα ή στον opas και μετά βλέπουμε...
@opas
Μην στεναχωριέσαι, αν ακολουθήσεις τις οδηγίες μου, κατά 99% δεν θα έχεις πρόβλημα! Αν πάλι έχεις, κάνε post εδώ για να βοηθηθούν και άλλοι με πιθανόν όμοια προβλήματα. _________________ Διαβάστε τους Κανόνες του Forum! Τα greeklish απαγορεύονται!
Διαβάστε το Playback FAQ
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ Απρ 19, 2007 7:01 pm
Τίτλος:
|
|
|
ναι τα raw ειναι ενα προβλημα...παντως μετα τις εξετασεις ειμαι μεσα σε οτιδηποτε project....
τα dub δε μας χρειαζονται μιας και τα περισσοτερα jap episodes ειναι με αγγλικους υποτιτλους αρα εχουμε μια βαση....
τα πρωτα 39 επεισοδεια ας τα riparoume απο τα remastered....ας αρχισουμε subbing σε αυτα _________________
Devil May Cry
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|

|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ Απρ 19, 2007 7:34 pm
Τίτλος:
|
|
|
@opas
Τι έγινε τελικά; Το κατέβασες; Αντιμετώπισες κάποιο πρόβλημα με την αναπαραγωγή ή όλα καλά; Τα raws έχω αναφέρει σε προηγούμενο ποστ τι είναι, σκέτο βίντεο με jap ήχο, χωρίς υπότιτλους.
@katsik
Ένα μαγικό pm με ενημέρωσε ότι τα raws θα τα έχουμε σε καμιά βδομάδα ΟΛΑ, τα 291 uncut με jap ήχο. Τώρα για τα dubbed, έλεγα να τα κάνουμε dual audio release, σαν και αυτό που έκανα εγώ. Ας πούμε ο opas ήθελε το αγγλικό audio. Άλλος θέλει το jap. Γιατί λοιπόν να μην τα έχουμε όλα μαζί; Θα μου πεις είναι κι άλλος κόπος, αλλά νομίζω πως αξίζει! Ούτως ή άλλως οι περισσότεροι αυτό τον καιρό δεν μπορούμε να ασχοληθούμε εντατικά, οπότε ας μαζέψουμε πρώτα ότι μπορούμε και μετά το συζητάμε. Όσο για τα remastered, τα έχεις ή μπορείς να τα προμηθευτείς; Θα ήταν όντως καλή φάση... _________________ Διαβάστε τους Κανόνες του Forum! Τα greeklish απαγορεύονται!
Διαβάστε το Playback FAQ
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|