H mixani dialekse tn Left64Vegeta (sorry h mixani se dialekse oxi egw)
Episis misw ton Lucifer, epeidi me misei kai autos.
telos, misw ta gallika oso tipota allo ston kosmo.
H mixani dialekse tn Left64Vegeta (sorry h mixani se dialekse oxi egw)
Episis misw ton Lucifer, epeidi me misei kai autos.
telos, misw ta gallika oso tipota allo ston kosmo.
Θα ρωτίσω γιατί με μισείς γιατί απ'ότι έχω καταλάβει μέχρι τώρα ένα χρήστη μισείς κάθε φορά.
Και δέν σε μισώ.
Note: μήν νομίζει κανείς οτι το πήρα στα σοβαρά. _________________
Σημερα μισω τον nestor.Aν ειχα Death Note θα εγραφα το ονομα του πανω.Αν ειχα suriken θα του τα ριχνα.Αν ειχα του 2-3 materia θα του εδινα να καταλαβει.Σε μισω nestor σε μισω _________________ Επισκεφτείτε το κανάλι μας πατώντας εδώ Για τα τελευταία releases επισκεφθείτε τον tracker μας Για να δείτε την πρόδο των projects πηγαίνετε στο Project Status πατώντας εδώ Ζητάτε ευγενικά χωρίς να απαιτείτε
εγώ μισώ τον katsikboy. πολύ μου την βγαίνει στο ανάποδο τωρα τελευταία το ατομάκι και θα φωνάξω τον Σουγλάκο(rip) να τον καθαρίσει(είμαι necromancer) _________________ Memory is a Burden that Wears at the Soul
as Weather Wears at Stone
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Ενότητας Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Ενότητας