View previous topic
::
View next topic
|
Naruto vs. Sasuke |
Naruto |
|
68% |
[ 61 ] |
Sasuke |
|
31% |
[ 28 ] |
|
Total Votes : 89 |
|
Author |
Message |

|
|
Back to top
|
|
|
Posted: Tue Mar 27, 2007 7:58 pm
Post subject:
|
|
|
gerund_infinitive wrote:
|
Sasuke. Στο manga απέδειξε οτι δεν είναι γκέι, και έχω αρχίσει να συμμερίζομαι τον αγώνα του να αποδείξει οτι ο Itachi δεν είναι ο καλύτερος κακός ever. Αν τελικά πολεμήσουν αυτοι οι δύο και νικήσει ο μικρός Uchiha, θα πάθω αμόκ!
Όσο για τον "6ο Hokage", έχει πολλή γκαντεμιά μέσα του, και πολύ μαλακιά (λάθος τονισμός) καρδιά για να μου αρέσει. Ίσως τελικά να είναι αυτός ο γκέι.
|
σε ποιο chapter....δεν εχει δειξει τιποτα ακομα ο sasuke για τις προτιμισεις του _________________
Devil May Cry
|
|
Back to top
|
|

|
Posted: Wed Mar 28, 2007 8:16 am
Post subject:
|
|
|
Στο μυαλό μου είχα το κεφαλαιο 344, όπου δέν έδειξε τον σεξουαλικό προσανατολισμό του, αλλά βασικά ο τρόπος που στάθηκε απέναντι στον Orochimaru ήταν, θα έλεγα, "αντρικός". Και στη συνέχεια, με ένα γυμνό παληκάρι δίπλα του, δέν έδειξε και ιδιαίτερα ενθουσιασμένος, ne?
(Άκου τωρα τί καθόμαστε και λέμε...)
|
Back to top
|
|
|
|
Back to top
|
|

|
Posted: Thu Mar 29, 2007 2:23 pm
Post subject:
|
|
|
gerund_infinitive wrote:
|
Sasuke. Στο manga απέδειξε οτι δεν είναι γκέι, και έχω αρχίσει να συμμερίζομαι τον αγώνα του να αποδείξει οτι ο Itachi δεν είναι ο καλύτερος κακός ever. Αν τελικά πολεμήσουν αυτοι οι δύο και νικήσει ο μικρός Uchiha, θα πάθω αμόκ!
Όσο για τον "6ο Hokage", έχει πολλή γκαντεμιά μέσα του, και πολύ μαλακιά (λάθος τονισμός) καρδιά για να μου αρέσει. Ίσως τελικά να είναι αυτός ο γκέι.
|
Απαράδεκτος είσαι  . Κάνεις spoiler και ούτε μια προειδοποίηση.
Τς Τς Τς Τς..
Δεν νομίζω ο Naruto να είναι gay. Είναι από μικρός καψούρης με τη Sakura.
|
|
Back to top
|
|
|
Posted: Mon Apr 09, 2007 7:14 pm
Post subject:
|
|
|
Δεν έχω διαβάσει τα manga, αλλά στο 1ο Shippunden(όπως σκ@τ@ γράφεται τελοσπάντων) ο Sasuke γ@%&*σε!!!! Οπότε ψηφίζω Sasuke! Άσε που μου τη σπάει λίγο ο Naruto!Αλλά τώρα που μεγάλωσε έχει αρχίσει να φτιάχνει! _________________ - Why should I try for anything after all?
- Well,why shouldn't you? 
|
|
Back to top
|
|
|
|
Back to top
|
|

|
Posted: Mon Apr 09, 2007 8:33 pm
Post subject:
|
|
|
Yo και από μένα, επειδή γίνανε κάτι post με mini spoilers, να πω κι εγώ ότι στο προτελευταίο chapter 348 γίνεται το εξής:
Την πέφτει στον Sasuke μια γκόμενα και ο τύπος ούτε καταλαβαίνει τι γίνεται! Την αγνοεί παντελώς, καλά που δεν την καθαρίζει κιόλας που τον πλησίασε σε κοντινή απόσταση!
Μετά ποιος λέει ότι δεν είναι gay;
Υ.Γ.
Καλά με τι καθόμαστε κι ασχολούμαστε!  _________________ Διαβάστε τους Κανόνες του Forum! Τα greeklish απαγορεύονται!
Διαβάστε το Playback FAQ
Feeling... nauseous already? Wait to see my anime list first...
And remember, fansubbing is NOT serious business...
|
|
Back to top
|
|
|
Posted: Tue Apr 10, 2007 1:18 am
Post subject:
|
|
|
gpower2 wrote:
|
Καλά με τι καθόμαστε κι ασχολούμαστε!
|
Ασχολούμαστε με ένα πολύ σοβαρό θέμα.....Ο Sasuke είναι gay ή όχι???Πρέπει όλοι να μάθουν την αλήθεια λοιπόν........Ο Sasuke.........είναι.....................BI !!!!!!  _________________ - Why should I try for anything after all?
- Well,why shouldn't you? 
|
|
Back to top
|
|

|
Posted: Tue Jun 05, 2007 7:12 pm
Post subject:
|
|
|
|
|
Back to top
|
|

|
|
Back to top
|
|
|
Posted: Fri Jun 08, 2007 1:01 pm
Post subject:
|
|
|
NAROUTO και τα μυαλά στα κάγκελα.
Επίσης αν μπορούσα θα έδινα αρνητική ψήφο στον Sasuke.
Γενικά τα αδέλφια Utchiha μου σπάνε τα νεύρα. Θεωρούνται ανώτεροι επειδή απλά γεννήθηκαν Utchiha και έχουν το Sharingan.
Ακόμα περισσότερο μου τη δίνουν οι ατάκες του στυλ "ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙΣ ΕΝΑΝ UTCHIHA ΕΝΑΣ ΠΡΟΣ ΕΝΑ,ΑΠΛΑ ΒΑΛΤΟ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ!".
H φαντασίωση μου είναι ότι ο Naruto θα αποδειχτεί γιος του τέταρτου Ηokage,
θα κληρονομήσει την τεχνική της τηλεμεταφοράς (μια bloodline technique),το sharingan δεν θα μπορεί να διαβάσει την κίνησή του,και θα σπάσει στο
ξύλο/τσακίσει/στείλει στον αγύριστο και τα 2 αδέλφια
ΣΗΜΕΙΩΣΗ:δεν διαβάζω το manga και δεν ξέρω τι θα γίνει παρακάτω.
|
|
Back to top
|
|
|
Posted: Sat Jul 28, 2007 1:57 pm
Post subject:
|
|
|
τουλάχιστον μέχρι το επεισόδιο 42 sasuke rulez
ο naruto ειναι πατσακλό....
δεν καταλαβαίνει τίποτα... (εντελώς ξανθός)
Τώρα αν τα πραγματα αλλάζουν στο μέλλον θα δείξει..  _________________ Μην μιλάς αν δεν είναι ανάγκη...
|
|
Back to top
|
|

|
Posted: Sat Jul 28, 2007 9:06 pm
Post subject:
|
|
|
Namaste wrote:
|
τουλάχιστον μέχρι το επεισόδιο 42 sasuke rulez
ο naruto ειναι πατσακλό....
δεν καταλαβαίνει τίποτα... (εντελώς ξανθός)
Τώρα αν τα πραγματα αλλάζουν στο μέλλον θα δείξει.. happy
|
Αν σκεφτείς ότι τα επεισόδια είναι 136 (χωρίς τα σιχαμερά φίλερ), τα shippuuden άλλα 21 και ότι το μάνγκα είναι τουλάχιστον 100 επεισόδια αναλογικά, καταλαβαίνεις ότι τα πρώτα 42 είναι πολύ λίγα για να κρίνεις τους 2 χαρακτήρες!
Προσωπικά ψηφίζω τον ξανθομπάμπουρα (όπως έχω χιλλιοπεί άλλωστε  ), για λόγους που δεν αναφέρω για λόγους spoiler!  _________________ Διαβάστε τους Κανόνες του Forum! Τα greeklish απαγορεύονται!
Διαβάστε το Playback FAQ
Feeling... nauseous already? Wait to see my anime list first...
And remember, fansubbing is NOT serious business...
|
|
Back to top
|
|
|
Posted: Sun Jul 29, 2007 2:28 am
Post subject:
|
|
|
οκ... οκ..
θα κάνω υπομονή, τα έβαλα να κατέβουν άντε να δούμε πότε θα κατέβουν για να μπορέσω να βγάλω μια ολοκληρωμένη άποψη για αυτούς τους 2.
Πάντως ακόμα και αν ο Sasuke πάει με τους κακούς ελπίζω να γυρίσει πάλι με τους καλούς γιατί είναι τέλειος και κούκλος
Μέχρι τότε όμως ψηφίζω Sasuke  _________________ Μην μιλάς αν δεν είναι ανάγκη...
|
|
Back to top
|
|
|