View previous topic
::
View next topic
|
Author |
Message |
|
|
Back to top
|
|

|
|
Back to top
|
|

|
Posted: Sat Dec 09, 2006 3:52 pm
Post subject:
|
|
|
@Tsilas : θενξ για το λινκ παλικαρι ~!
οοοο .. καλα κ εγω κολλημα μ αυτο το παιχνιδι απο το International Superstar Soccer DELUXE που επαιζα πιτσιρικας στο SNES  Απο τοτε ειμαι φανατικος της σειρας αυτης...
|
|
Back to top
|
|
|
Posted: Mon Dec 11, 2006 6:23 pm
Post subject:
|
|
|
Cougar wrote:
|
Tsilas wrote:
|
Pantws ki egw liwnw sto pro6 kai sto Warhammer40k-Dawn Of War-The Dark Crusade. Apo ta kalytera strategy pou exw paiksei ta teleytaia xronia.
|
Καλό αλλά όχι κι από τα καλύτερα... Ωραία γραφικά, καλή προσπάθεια στο να κάνουν ένα miniature game -> pc game αλλά το gameplay είναι λίγο "κάπως"... Θα μου πεις, ποιο άλλο καινούργιο strategy έχει τρελό gameplay, κανένα μάλλον... Εγώ πάντως μετά το Starcraft δεν έχω ξανασχοληθεί με strategy σοβαρά γιατί απλά δεν με ικανοποιεί το gameplay τους το οποίο πιστεύω είναι το Α και το Ω στα strategy παιχνίδια...
|
Καλα το να κανεις συγκριση του Starcraft με οποιοδηποτε αλλο strategy των τελευταιων ετων ειναι τουλαχιστον ατοπο. Αλλα ειναι αρκετα καλο και με αρκετα καλο background story κατι που δεν εχω δει σε πολλα αλλα παιχνιδια. _________________ --------------------------------------------------------------------------------
The Brain: Pinky, are you pondering what I'm pondering?
Pinky: I think so, Brain, but then it'd be Snow White and the Seven Samurai...
--------------------------------------------------------------------------------
Give Me Your Blood...
|
|
Back to top
|
|

|
Posted: Mon Dec 11, 2006 8:43 pm
Post subject:
|
|
|
Δεν είναι καθόλου άτοπο αφού και το WH:40K το βαφτίσανε strategy...  _________________ My Blog | Blood Berets Athens Paintball Team @ Facebook
Last edited by Cougar on Tue Dec 12, 2006 7:19 pm; edited 1 time in total
|
|
Back to top
|
|
|
|
Back to top
|
|
|
Posted: Sun Dec 17, 2006 12:16 pm
Post subject:
|
|
|
MADDEN NFL 2007
FABLE _________________ 
|
|
Back to top
|
|
|
|
Back to top
|
|
|
|
Back to top
|
|

|
Posted: Thu Dec 21, 2006 4:09 pm
Post subject:
|
|
|
MatheMagician wrote:
|
Neverwinter Nights 2 με rogue/shadowdancer
Δεν είναι Baldur's Gate αλλά είναι ό,τι πιο αξιοπρεπές έχει κυκλοφορήσει μετά από αυτό (κ το torment)
|
Συμφωνώ αν και κάνανε πολύ καλή δουλειά στην ιστορία του NWN2 και στους χαρακτήρες. Πρόβλημα το gameplay.
Το τελείωσα 2 φορές, τη δεύτερη με bard(1), red dragon disciple(10) με ενδιάμεσα level fighter(4) και συνέχεια σε fighter μετά το τέλος του prestige class.
Και τώρα δεν ξέρω τι να παίξω.(Περιμένω ένα φίλο να ενεργοποιήσει πάλι την ADSL του να παίξουμε για πολλοστή φορά Baldur's Gate 2)
|
|
Back to top
|
|
|
Posted: Thu Dec 21, 2006 4:29 pm
Post subject:
|
|
|
warcraft -frozen throne (map = dota) διαχρονικη αξια
και τωρα αρχισα να παιζω dungeons & dragons =dragonshard
απο τα πρωτα σημαδια δειχνει καλο...η πορεια θα το δειξει _________________ ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ
ΕΝΑ ΓΝΩΡΙΖΩ ΟΤΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ

|
|
Back to top
|
|
|
|
Back to top
|
|
|
Posted: Fri May 04, 2007 2:49 pm
Post subject:
|
|
|
μολις τερματισα το Mark Eckos getting up-contests under pressure
και εβαλα μολις χθες το Far Cry (παιχνιδι του 2004 που εχω διαβασει οτι ειναι ισαξιο του Half Life ).
Ειχα εγκαταστησει και το Spiderman 3 αλλα με εσπαζε τα νευρα γτ σντιμτωπιζα probs και το εβγαλα. _________________ Ποτέ μην πατήσετε στο google να κάνει search την λέξη: google. Θα διαλυθεί το internet!!!

|
|
Back to top
|
|

|
|
Back to top
|
|
|
Posted: Fri May 04, 2007 4:00 pm
Post subject:
|
|
|
Αυτόν τον καιρό τίποτα... το ξέρω, είμαι ελεεινός...  Πρώτη φορά που δέν παίζω videogames για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα... Αλλά σύντομα θα postάρω εδώ λέγοντας μόνο τέσσερις λέξεις...
God of War 2 _________________
Ούγκ
|
|
Back to top
|
|
|