Προβολή προηγούμενου Θέματος
::
Προβολή επόμενου Θέματος
|
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
Ένταξη: 31 Αύγ 2006
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 13 Μάι 2006
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ Σεπ 11, 2006 4:07 pm
Τίτλος:
|
|
|
Ισως να εχεις δικιο... Δεν ξερω και μαλλον σιγουρα δεν προκειται να το μαθουμε ποτε. Ισως απλα να το θεωρησε εκεινη τη στιγμη τη μονη λογικη εξηγηση.Δεν ξερω, μπερδευτικα...  _________________ --------------------------------------------------------------------------------
The Brain: Pinky, are you pondering what I'm pondering?
Pinky: I think so, Brain, but then it'd be Snow White and the Seven Samurai...
--------------------------------------------------------------------------------
Give Me Your Blood...
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ Σεπ 11, 2006 8:39 pm
Τίτλος:
|
|
|
Tsilas έγραψε:
|
Ισως να εχεις δικιο... Δεν ξερω και μαλλον σιγουρα δεν προκειται να το μαθουμε ποτε. Ισως απλα να το θεωρησε εκεινη τη στιγμη τη μονη λογικη εξηγηση.Δεν ξερω, μπερδευτικα...
|
Δεν υπάρχει λόγος να μπερδεύεσαι! απλό είναι το όλο θέμα.
Στο επισόδιο 25 είδαμε ότι ο αντίπαλος δεν είχε υπολογιστή για να ελέγχει το Plawres του και το Plawres μιλούσε ενώ ο χειριστής όχι.
Για πρώτο φόρα πάλι βλέπουμε κάτι τέτοιο γιατί ο Big Bang είχε υπολογιστή αλλά δεν μιλούσε.
Πιστεύω πως ο Shotas ξαφιάστηκε και υπέθεση πως είναι μήμος αλλά ο Roger δεν μιλούσε πουθενά απλός κοιτούσε σαν ένα πινασμένο - διψασμένο ζώο για ότι έκανε.
Επίσης νομίζω οτι δεν θα το δούμε το σύστημα ομιλίας στον Juohmaru γιατί είναι κάτι άχριστο αφού λεεί ότι σκέφτεται ο χειριστής του (όταν του δίνει την εντολή να μιλήσει)  άλλωστε εμάς και τον Sanshiro τον ενδιαφέρει η νίκη και όχι τα άσχετα περιττά πράγματα 
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 13 Σεπ 2006
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ Σεπ 13, 2006 2:33 am
Τίτλος:
|
|
|
FTOY KAI PALI FTOY!!!!!
Εκει που έκανα μια αναζητηση στο google για το Sanshiro Plawres.....εκανα το λαθος να ανοιξω μια φωτογραφία που ΕΔΕΙΧΝΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΔΩ....ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΙΡΑΣ......
*****Ω ΤΗΝ ΓΚΑΝΤΕΜΙΑ ΜΟΥ......
Η φωτο ειναι αυτη: http://www.h5.dion.ne.jp/~dark/comic/image/comic_01_5.jpg
ΠΡΟΣΟΧΗ !!!!!ΜΗΝ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΕΙ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΕΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΑΦΟΥ ΤΟ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ!!!!!!!!!!!!!!
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 24 Μάι 2006

|
Δημοσιεύθηκε: Τετ Σεπ 13, 2006 2:50 am
Τίτλος:
|
|
|
Atsa o 1metro+1milko!
@sealover: Den nomizo oti to "telos" tou PS einai apla afti i ekseliksi! Auto isos einai ena apo ta polla kerasakia stin tourta... Iparxoun tosa erotimata opos ti kainourgia mods ston jumaru tha doume, ti antipalous (kai apo pou tha doume, me ti modifications), i sheela tha parameinei sto antipalo stratopedo gia panta, o jumaru tha xrisimopoiithei gia stratiotikous skopous telika, bla bla bla, pou afti i ekseliksi pou mas martirises tinei pros to adiaforo! Ena bravo ston konto pantos!  _________________ My Blog | Blood Berets Athens Paintball Team @ Facebook
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ Σεπ 13, 2006 6:39 am
Τίτλος:
|
|
|
Cougar έγραψε:
|
Atsa o 1metro+1milko!
@sealover: Den nomizo oti to "telos" tou PS einai apla afti i ekseliksi! Auto isos einai ena apo ta polla kerasakia stin tourta... Iparxoun tosa erotimata opos ti kainourgia mods ston jumaru tha doume, ti antipalous (kai apo pou tha doume, me ti modifications), i sheela tha parameinei sto antipalo stratopedo gia panta, o jumaru tha xrisimopoiithei gia stratiotikous skopous telika, bla bla bla, pou afti i ekseliksi pou mas martirises tinei pros to adiaforo! Ena bravo ston konto pantos!
|
Σε παρακαλώ! μην μου αποπέρνεις τον σχολιαστή!
Πρώτον γράφει ελληνικά κάτι που δεν κάνεις εσύ
Δέυτερον, μπορώ να πω οτι το τέλος είναι λίγο πιπεράτο που λεεί ο sealover, γιατί εν μέρη μας είπαν οτι ήθελε τον Naruta  από εκεί και πέρα βλέπουμε και κάνουμε!
sealover, καλώς όρισες και χαίρομαι που το πρώτο σου post ήταν στο ωραίο θέμα μας 
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|

|
Δημοσιεύθηκε: Τετ Σεπ 13, 2006 10:50 am
Τίτλος:
|
|
|
@amidamaru: Όταν γράφεις τα περί 10+ χρόνια σε φόρουμς είναι λίγο δύσκολο να αλλάξεις τον τρόπο που γράφεις...
Προσωπικά θα προτιμούσα να ήταν ο Narita-senpai, παρά το μιλκομπούκαλο! Δεν λέω, στο plawres είναι φοβερός αλλά για το άλλο θέμα δεν ξέρω...  _________________ My Blog | Blood Berets Athens Paintball Team @ Facebook
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ Σεπ 13, 2006 11:24 am
Τίτλος:
|
|
|
Cougar έγραψε:
|
@amidamaru: Όταν γράφεις τα περί 10+ χρόνια σε φόρουμς είναι λίγο δύσκολο να αλλάξεις τον τρόπο που γράφεις...
Προσωπικά θα προτιμούσα να ήταν ο Narita-senpai, παρά το μιλκομπούκαλο! Δεν λέω, στο plawres είναι φοβερός αλλά για το άλλο θέμα δεν ξέρω...
|
Συγνώμη δεν ήθελα να σε προσβάλω  απλός είναι ποιο καλά και ξεκούραστα στην ανάγνωση! (εμένα προσωπικά με πονάνε τα ματια..  )
Μπα ο Narita δεν τον ξέρω είναι κρίμα το παλικάρι πάει χαμένο! μπορεί στο τέλος να πάρει την Sheela 
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|

|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 16 Απρ 2006

|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 16 Απρ 2006

|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 04 Ιαν 2006

|
Δημοσιεύθηκε: Τετ Σεπ 13, 2006 1:24 pm
Τίτλος:
|
|
|
H Seelah ειναι γυναικαρα.
Δειχνει την εμπειρια ρε παιδι μου. _________________
.:: Gungrave Released By AC ::.
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 18 Οκτ 2005

|
Δημοσιεύθηκε: Τετ Σεπ 13, 2006 1:32 pm
Τίτλος:
|
|
|
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ Σεπ 13, 2006 1:32 pm
Τίτλος:
|
|
|
ZERO_SEQUENCE έγραψε:
|
Amidamaru έγραψε:
|
Cougar έγραψε:
|
Όντως αυτή την ξεχάσαμε... Όχι και τπτ άλλο αλλά μπροστά στην Sheelah η Κyoko είναι κοριτσάκι..
|
Μπορώ να πω πως ή Sheelah είναι μια πληθωρική γυναίκα και ολοκληρωμένη σαν γυναίκα αλλά η Kyoko είναι ένα άνθος πολύ όμορφο και άρχισε να γίνετε γυναίκα
|
Ο ποιητής μίλησε
Παιδιά μην τρελένεστε, η kyoko είναι το πιπίνι του ανιμε!!!
|
(κάτι τέτοιες Μ _ _ _ _ _ _ ς λέω και ξενερώνουν τα πιπίνια
δηλαδή ήμαρτον θα πρέπει να πας σε γ υναίκα "ολοκληρωμένη" με πάρα πολλές "εμπειρίες" και να σου πει οτι βαρέθηκε τις εμπειρίες και θέλει κάποιον Μ _ _ _ _ α να τις λεεί τέτοια όμορφα πράγματα  )
Η παρένθεσή είναι η ενόχληση μου πάνω στο θέμα και ήμαστε
Άλλο η Kyoko και άλλο η Sheelah. Είναι δύο διαφορετικές υπάρξεις  και η κάθε μία έχει την δικιά τις χάρη!
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
|