Συνδεθείτε, για να ελέγξετε τα προσωπικά σας μηνύματα
Συνδεθείτε, για να ελέγξετε τα προσωπικά σας μηνύματα
AnimeClipse Αρχική σελίδα » Dragonball GT (DROPPED)

Η κατάσταση έχει ως εξής Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3, 4  Επόμενη
Προβολή προηγούμενου Θέματος :: Προβολή επόμενου Θέματος  
Συγγραφέας Μήνυμα

Ένταξη: 22 Ιούν 2005

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Τετ Μάι 31, 2006 9:39 pm
Τίτλος: Η κατάσταση έχει ως εξής
Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

loipon, opos fenetai pagosame... prin dio vdomades irtha se epafi me ton left64 gia na doume ti simvainei. yparxoun polla provlimata me afto to project to opoio ifistatai edo kai 2 xronia ateleioto. koitaxte ti symvainei: RTFM

a) otan eixame arxisei ti metafrasi eixame os pigi ta eng subs ton Super5. sti sinexeia pou vrethikan ta ahq , ta ova , oi ypotitloi vgikan teleios asxetoi kai aprosarmostoi ara ousiastika egine distixos mia douleia metafrasis kamias eikosarias eps kai pano tzampa...

b) ta credits kai ta logo sto opening theme den vgainoun me tipota xoris na xalasoun ta frames, pragma pou einai poli sovaro. esto oti eimaste entaxei me to "cinema" style tou ep1. to kako einai oti den yparxei se ova to deftero opening theme (afto pou dixnei ton goku os ssj4) ara yparxei provlima me to an tha valoume se ola to yparxon i tha gini kati allo pou den exoume skeftei...

c) DEN YPARXEI KAPOIOS NA PIEZE TIS KATASTASEIS GIA NA XEKOLISOUME. AP' OTI EXO KATALAVEI OLOI THEOROUN AFTO TO PROJECT TELEIOMENI YPOTHESI...

ti xriazetai:
afto pou epigei einai na vgei ena neo team metafraston. opoios theorei oti einai se thesi (ite xronika ite se epipedo gnoseon eng - gr ) na steilei ena mail ston left64 kai na tou pei oti mporo na mefraso 3 eps gia paradeigma. tha voleve poli aftoi pou tha endiaferthoun na exoun ta gt se opoia ekdosi na einai etsi oste o left64 na steilei mono to .srt (sub file) pros metafrasi etsi oste parallila na vlepei kai to ep kai na katalavainei to noima sxetika ma to poios milaei kai tetia.
to thema me to karaokee as to afisoume kata meros. tha to doume afou xekolisoume.

KAI ELPIZO NA XEKOLISOUME. parakalo na xanadosoume zoi se aftin tin taleporimeni istoria kathos den yparxoun alloi gia afti ti douleia. ti soi funsubbers eimaste??? Respekt
Επιστροφή στην κορυφή
Προβολή του προφίλ του συγγραφέα Αποστολή προσωπικού μηνύματος

Ένταξη: 18 Οκτ 2005

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Παρ Ιούν 02, 2006 12:14 pm
Τίτλος:

theo exeis msn ama einai na to suzitisoume pisteuo oti mporo na boithiso!!!! Thumb 2 Up
Επιστροφή στην κορυφή

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Παρ Ιούν 02, 2006 12:38 pm
Τίτλος:

ta xanapame me ton vegeta kai vadizoume pros ton dromo pou anefera. osoi endiaferontai na sinenoithoun KYRIOS me ton vegeta alla se periptosi pou den ton vriskoun i den xeroun pos na epikinonisoun i oti allo, to msn mou einai: sargos6@hotmail.com
Επιστροφή στην κορυφή

Ένταξη: 01 Ιούν 2006

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Σαβ Ιούν 03, 2006 3:25 am
Τίτλος:

Ήξερα ότι πέρασε καιρό αλλά όχι και 2 χρόνια! έλεος δηλαδή ήμουν νέος και γέρασα ( Embarassed )! κάποτε παραπονέθηκα αλλά ήταν λάθος μου φαίνεται! η γνώσεις μου στα αγγλικά δεν είναι "τέλειες" αλλά θα μπορούσα να βοηθήσω! το βασικά είναι κάποιος από αυτούς που ενδαφέρονται να δημιουργήσουν μια νέα ομάδα η να ανασυγκροτηθεί η παλιά για να τελειώσει αυτό το "καταραμένο" project.! Είναι τις γνώμης ότι καλό θα ήταν να μάθουμε για αρχή από που πάρουμε:

τους αγγλικούς υπότιτλους;

υπάρχουν τα επισόδια σε Raws?

χριαζόμαστε να ψάξουμε opening theme?

και φυσικά ενδιαφέρον και δουλειά! Thumb 2 Up θα περιμένω όπως και όλοι νέα μηνύματα για να βοηθήσουμε την κατάσταση!
Επιστροφή στην κορυφή
Προβολή του προφίλ του συγγραφέα Αποστολή προσωπικού μηνύματος Διεύθυνση AIM Yahoo Messenger MSN Messenger Αριθμός ICQ

Ένταξη: 30 Μάι 2005

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Κυρ Ιούν 04, 2006 9:29 am
Τίτλος:

Ο Ninja ψάχνει να βρει intro χωρίς logo από fansubbing group. Εγώ πάλι ψάχνω να βρω ποιός θα ξαναμεταφράσει το 2ο επεισόδιο (με βάση AHQ ή AnimeXtreme)...
Επιστροφή στην κορυφή
Προβολή του προφίλ του συγγραφέα Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του συγγραφέα

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Κυρ Ιούν 04, 2006 10:56 pm
Τίτλος:

akou file mou vumba,
malon exeis meinei ligo piso... pleo den doulevoume me raw alla me arxeia ova ta opoia exoun xehoristo arxeio me tous ypotitlous. ara an esy laveis ena tetio arxeio (to opoio einai to mono efkolo) to mono pou tha prepei na kaneis einai na svineis ta agglika kai na grafeis ellinika! otan valoume to arxeio pali sto ova tha deixnei ellinika. to thema einai na exeis esy to siggekrimeno ep gia na katalavaineis poios leei ti klp.

vegeta prosexe!
min kollas me to ep2. esy eipes oti exoume tou kosmou ta alla pou ekremoun. as vgei ena ep etimo kai as einai kai to teleftaio. skopos einai na fanei oti yparxei kinisi re pedi mou. oloi tha ananeothoun ama mpei ston tracker ena ep, opoio kai an einai afto...
Επιστροφή στην κορυφή

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Κυρ Ιούν 04, 2006 11:30 pm
Τίτλος:

theo, δεν το ήξερα αυτό ! αλλά τα ova τι είναι; είναι αρχεία κατάληξεις .ova ? έγω νόμιζω οτι το ova είναι συμπλήρωμα η επιπρόσθετα επισόδια από διάφορα Anime. Κάνω εγώ λάθος η έκανες εσύ κάποιο λαθάκι τυπογραφικό; Embarassed
Επιστροφή στην κορυφή
Προβολή του προφίλ του συγγραφέα Αποστολή προσωπικού μηνύματος Διεύθυνση AIM Yahoo Messenger MSN Messenger Αριθμός ICQ

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Δευ Ιούν 05, 2006 11:53 am
Τίτλος:

Vumba έγραψε:
theo, δεν το ήξερα αυτό ! αλλά τα ova τι είναι; είναι αρχεία κατάληξεις .ova ? έγω νόμιζω οτι το ova είναι συμπλήρωμα η επιπρόσθετα επισόδια από διάφορα Anime. Κάνω εγώ λάθος η έκανες εσύ κάποιο λαθάκι τυπογραφικό; Embarassed

einai arxeia video me kataliksi .ova. einai san avi mono pou exoun amesi "epoikinonia" me arxeio .srt (kati san .txt) to opoio exei ta timings kai ta subs. tropopoiontas to srt tropopoiountai kai ta subs.
tespa, esy endiafresai na kaneis gia arxi esto ena ep?
Επιστροφή στην κορυφή

Ένταξη: 26 Μάι 2006

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Δευ Ιούν 05, 2006 12:00 pm
Τίτλος:

Vumba έγραψε:

http://www.animeclipse.com/phpbb2/viewtopic.php?p=42857#42857

Ελπίζω να βοήθησα... Wink

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Δευ Ιούν 05, 2006 1:08 pm
Τίτλος:

Ναι με ενδιαφέρει να το κάνω, αλλά δεν έχω αυτές τις γνώσεις! και για το πρώτο "μου" επισόδιο θα με πάρει λίγο καιρό μέχρι να μάθω και να κάνω! happy
Επιστροφή στην κορυφή

Ένταξη: 02 Ιούν 2006

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Δευ Ιούν 05, 2006 8:26 pm
Τίτλος:

Αν ουσιαστικά πρόκειται για μετάφραση-αλλαγή srt αρχείων εδώ παιδιά!!! big smile
Επιστροφή στην κορυφή
Προβολή του προφίλ του συγγραφέα Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Τρι Ιούν 06, 2006 12:21 pm
Τίτλος:

gia vumba, topgun kai opoin allon thelei:
loipon, to oti thelete einai mia kali arxi... apo kei kai pera peite an exete ta gt, an den ta exete ola peite pia exete gia na kanonisoume analoga kai to ep pou tha analavete. an eimaste ok kai m'afto to thema steilte kapoio email gia na lavete to arxeio sas.
kala pame, kala pame! Thumb 2 Up
Επιστροφή στην κορυφή

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Τρι Ιούν 06, 2006 1:22 pm
Τίτλος:

Έχω όλο το GT αλλά ύπαρχει το εξής πρόβλημα! δεν μου απαντήθηκε αυτό το Topic που έκανα ! http://www.animeclipse.com/phpbb2/viewtopic.php?t=945 μπορείς να μου το απαντήσεις για να μου λυθούν κάποιες απορίες για να μπορέσω να μπω στο όλο κλήμα ! happy ευχαριστώ εκ τον προτέρων!
Επιστροφή στην κορυφή

Ένταξη: 02 Ιούν 2006

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Τρι Ιούν 06, 2006 5:23 pm
Τίτλος:

Δυστυχώς δεν έχω καθόλου GT! Επειδή όμως με ενδιαφέρει να βοηθήσω, προτείνετέ μου έναν tracker να κατεβάσω όποια επεισόδια θέλετε. Αν έχουμε τους αγγλικούς υπότιτλους όμως μπορώ να δοκιμάσω να ξεκινήσω μόνο με αυτούς, χωρίς τα επεισόδια. Αναμένω οδηγίες!
Επιστροφή στην κορυφή
Προβολή του προφίλ του συγγραφέα Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger

Ένταξη: 30 Μάι 2005

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Τετ Ιούν 07, 2006 5:44 am
Τίτλος:

Άψογα. Βρέθηκε το raw intro , χάρη στον Devilmanson. Τώρα θα κοιτάξω για το karaoke, που ελπίζω να το αναλάβει ο Ninja ή ο Orson. Μετά μεταφράσεις και encodings απευθείας.

Ως τώρα για μεταφράσεις ποιοί είναι μέσα; TopGunZ, Vumba και Theo ;
Επιστροφή στην κορυφή
Προβολή του προφίλ του συγγραφέα Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του συγγραφέα
Προβολή όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Αυτή η ενότητα έχει κλειδώσει, δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε, να απαντήσετε ή να επεξεργασθείτε κάποιο Θέμα σ' αυτή     Αυτό το Θέμα έχει κλειδώσει, δεν μπορείτε να απαντήσετε ή να επεξεργασθείτε κάποια δημοσίευση σ' αυτό     AnimeClipse Αρχική σελίδα » Dragonball GT (DROPPED) Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3, 4  Επόμενη
Σελίδα 1 από 4

Μετάβαση στη:   
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτήν την Ενότητα
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Ενότητας
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Ενότητας