Posted: Sun Apr 09, 2017 9:48 pm
Post subject:
Σε λίγο θα αρχίσει να πετάει και εξισώσεις E=MC+E.N.D _________________ You're not getting in my way.
Besides,i really don't want to leave you.-Hayami -Gunparade March
Posted: Sat May 20, 2017 10:41 pm
Post subject:
Νομίζω καιρός του ήταν...
Τα τελευταία arc ήταν κατώτερου επιπέδου από τα πρώτα. Ας ελπίσουμε τουλάχιστον στο anime να αποδοθούν καλύτερα οι μάχες. _________________ Διαβάστε τουςΚανόνες του Forum!Τα greeklish απαγορεύονται! Διαβάστε το Playback FAQ Feeling... nauseous already? Wait to see my anime list first...
And remember, fansubbing is NOT serious business...
Posted: Fri May 26, 2017 5:44 pm
Post subject:
Οκ, το ξεφτίλισε τελείως! Ο Natsu νίκησε τον Zeref σε δύο chapter, ο Zeref δεν μπορούσε να πεθάνει 400 χρόνια και πέθανε σε ένα μόλις chapter, και σαν να μην έφταναν αυτά, ο Makarov ζει! Ήμαρτον δηλαδή, πόσο θα το χαλάσει πια; _________________ ~ Κάντε Αίτηση για Seed
~ Διαβάστε τους Κανόνες του Forum
~ Επισκεφθείτε τον Tracker για τα releases μας
~ See My Anime List
Posted: Fri May 26, 2017 6:46 pm
Post subject:
Όντως ρε γαμώτο;
πωπω...
Click here to see the hidden message (It might contain spoilers)
δε χαλάστηκα τόσο πολύ για το τέλος του Ζέρεφ...Ούτως η άλλως το προτιμούσα από το χάλια τέλος του ναρούτο με την πιο ανούσια μάχη επί μαχών και το πιο γελοίο κλείσιμο έβερ. Αλλά ο Μακαροβ ρε dude mangaka san?Seriously now?
_________________ Ό,τι είναι ο νους και η καρδιά για τον άνθρωπο είναι και η Ελλάδα για την ανθρωπότητα.
Ποιος λέτε να εμφανιστεί από τη σχισμή; Εγώ λέω ο Acnologia... Έτσι κι είναι ο Ichiya, θα είναι απλά τραγικό! _________________ ~ Κάντε Αίτηση για Seed
~ See My Anime List
Posted: Fri Jun 02, 2017 9:45 pm
Post subject:
Εγώ πάλι θα ήθελα να καταρρεύσει ο κόσμος και να τους σωθούν από τους εαυτούς τους στο παράλληλο σύμπαν. _________________ You're not getting in my way.
Besides,i really don't want to leave you.-Hayami -Gunparade March
Ωραίο τσαπτεράκι... Και κάτι μου λέει ότι αφού μπήκε ο Natsu στο Ravines of Time, μάλλον θα βγει και ο Ichiya με την Anna... _________________ ~ Κάντε Αίτηση για Seed
~ See My Anime List
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum