Ένταξη: 08 Δεκ 2006
Δημοσιεύθηκε: Τετ Νοέ 12, 2014 7:56 am
Τίτλος:
Καλημέρες κυρίες και κύριοι!
Χαμένος εδώ και καιρό και τελικά εμφανίζομαι στα καταγώγια της ζητιανιάς (No offence σε όσους ποστάρουν εδώ, για εμένα πήγαινε αυτό καθαρά)
Πάντως, ανεξαρτήτως, βλέπω ότι έχει πέσει η προσφορά για seed, Πάρα πολλά μηδενικά ακόμα και στα τελευταία releases για κάποια εκ των οποίων μπήκα εδώ κιόλας.
Ντρέπομαι που το λέω κιόλας αλλά λόγω μεγάλου φόρτου εργασίας και όχι μόνο, τα καινούργια releases τα κατεβάζω σχεδόν αποκλειστικά από το RSS. (By the way, πολλά congrats στις ομάδες που είναι παραγωγικές και ταυτόχρονα ποιοτικές)
Στο δια'ταύτα, θα ήμουν ευγνώμων σε όποιον μπορέσει να seedάρει τα ακόλουθα:
Fairy Tail 191, 194, 196(!) (Αυτό που έλεγα για τα τελευταία release...)
Dragonball Kai 120-124 (Για κάποιο λόγο, ποτέ δεν εμφανίστηκαν στο RSS)
Χίλια ευχαριστώ εκ των προτέρων!
Την τελευταία βδομάδα αντιμετωπίζουμε κάποια προβλήματα με τον tracker, και τρέχουμε σε εφεδρεία. Λόγω αυτού, τα στατιστικά έχουν κάποιες ανακρίβειες. Πολλά από τα torrents που φαίνονται να έχουν 0 seeders στην πραγματικότητα έχουν 1-2.
Το ίδιο ισχύει και για το RSS. Ό,τι βγήκε μέσα στην τελευταία εβδομάδα δεν εμφανίστηκε στο RSS λόγω του προβλήματος στον tracker.
Υ.Γ.: Κατά τα άλλα, καλωσήρθες και πάλι από τα μέρη μας
Ένταξη: 08 Δεκ 2006
Δημοσιεύθηκε: Πεμ Νοέ 13, 2014 7:45 am
Τίτλος:
Thanks για το update Left!
Χαίρομαι που ακόμα καλά κρατάει το team και υπάρχουν και ορεξάτα νέα μέλη που δουλεύουν!
Keep up the good work! _________________
Και τα ρέστα μου στο παρακάτω:
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Ενότητας Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Ενότητας