ΥΓ Εδώ έχω ακούσει τα φίλλερ τα έχει ετοιμάσει ο ίδιος ο mangaka ισχύει?
Φίλε kelborn3 καλησπέρα... όσο για αυτό που είπες δεν νομίζω να ισχύει γιατί υποτίθεται τα Φιλλερς φτιάχνονται για να προχωρήσει λίγο το μάνγα και να υπάρχει ροή στο άνιμε... Στην συγκεκριμένη περίπτωση δεν το ξέρω αλλά λίγο αδύνατο μου φαίνεται. _________________ look at this ========|>
ΥΓ Εδώ έχω ακούσει τα φίλλερ τα έχει ετοιμάσει ο ίδιος ο mangaka ισχύει?
Φίλε kelborn3 καλησπέρα... όσο για αυτό που είπες δεν νομίζω να ισχύει γιατί υποτίθεται τα Φιλλερς φτιάχνονται για να προχωρήσει λίγο το μάνγα και να υπάρχει ροή στο άνιμε... Στην συγκεκριμένη περίπτωση δεν το ξέρω αλλά λίγο αδύνατο μου φαίνεται.
Είναι όπως τα λες ότι τα filler τα κάνουν για να προχωρήσει το manga, αλλά ναι στο συγκεκριμένο έβαλε το χεράκι του και ο Hiro, το είχα διαβάσει!
Η Kinana στα filler πως εμφανίζεται στο manga;
Κάπου το είχα διάβασει αυτό αλλά δεν το βρίσκω τώρα.. _________________
Λέει ότι σταματάει ή είναι άγνωστο πότε θα ξαναβγούν...!!
Παράθεση:
Fairy Tail Episode 176 release date is unknown!
Kodansha's TV Magazine announced that the Fairy Tail anime's television broadcast run will end on March 30. The adaptation of Hiro Mashima's Fairy Tail fantasy adventure manga premiered on Japan's TV Tokyo station in October 2009.
This means that it is uncertain when the Fairy Tail anime series will be aired again. FairyTail.TV is always first so check asap for update!!!
εγω προσωπικα οχι. απλως το anime συμβαδιζει με το manga και θα πρεπει να δωθει καποιο διαστημα μεταξυ τους. οποτε θεωρω πως η επιλογη θα ηταν ειτε σταματημα και να το συνεχισουν μετα απο καποιο χρονικο διαστημα ειτε fillers οποτε θα γινοταν ενα 2ο ναρουτο.
εγω προσωπικα οχι. απλως το anime συμβαδιζει με το manga και θα πρεπει να δωθει καποιο διαστημα μεταξυ τους. οποτε θεωρω πως η επιλογη θα ηταν ειτε σταματημα και να το συνεχισουν μετα απο καποιο χρονικο διαστημα ειτε fillers οποτε θα γινοταν ενα 2ο ναρουτο.
Μα έτσι κι αλλιώς είχε περίπου 20+ επεισόδια filler πριν το τουρνουά...
Απλά το θεωρώ το λιγότερο βλακεία (για να μην πω τίποτα πιο χοντρό) να το κόψουν ΤΩΡΑ που δεν έχει τελειώσει τουλάχιστον το τουρνουά...!!!
Παιδιά κάνατε πολύ καλή δουλειά στη μετάφραση του Fairy Tail.Μπράβο στην ομάδα μετάφρασης, περιμένω με ανυπομονησία τα επόμενα επεισόδια, αλλά από οτι βλέπω δυστυχώς θα αργήσουν να βγούν.
The sixth issue of 2014 of Weekly Shonen Magazine is announcing on January 8th, that the anime will return in April 2014
Και από άλλο site βρήκα επίσης αυτό
Παράθεση:
Fairy Tail Episode 176 will air in April 2014!
The sixth issue of 2014 of Kodansha's Weekly Shonen Magazine is announcing on January 8 that the anime adaptation of Hiro Mashima's Fairy Tail manga will return in April.
3 μηνάκια δεν είναι πολλά...
Θα περάσουν πολύ γρήγορα..!!! _________________
Βρισκόμαστε σε διαδικασία συμμαζέματος όλου του project, το έχουμε πιάσει από την αρχή για να βελτιώσουμε ορολογίες, γιατί κανείς μας δεν περίμενε ότι θα μεγάλωνε τόσο πολύ σε έκταση όταν το ξεκινούσαμε.
Στόχος μας πλέον είναι μέχρι τον Απρίλιο να μπορέσουμε να βγάλουμε όλα τα παλιά επεισόδια, για να μπορέσουμε να ξεκινήσουμε την καινούρια σειρά. _________________ Διαβάστε τουςΚανόνες του Forum!Τα greeklish απαγορεύονται! Διαβάστε το Playback FAQ Feeling... nauseous already? Wait to see my anime list first... And remember, fansubbing is NOT serious business...
Βρισκόμαστε σε διαδικασία συμμαζέματος όλου του project, το έχουμε πιάσει από την αρχή για να βελτιώσουμε ορολογίες, γιατί κανείς μας δεν περίμενε ότι θα μεγάλωνε τόσο πολύ σε έκταση όταν το ξεκινούσαμε.
Στόχος μας πλέον είναι μέχρι τον Απρίλιο να μπορέσουμε να βγάλουμε όλα τα παλιά επεισόδια, για να μπορέσουμε να ξεκινήσουμε την καινούρια σειρά.
Χαίρομαι παιδιά που θα το συνεχίσετε...
Με την ησυχία σας το συμμάζεμα!!! Κάντε όσο πιο καλή δουλειά μπορείτε!!
Εμείς εδώ ήμαστε και θα περιμένουμε καρτερικά το release!!! _________________
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Ενότητας Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Ενότητας