http://www.mangareader.net/fairy-tail/353
O Gray έχασε τους γονείς του από έναν δαίμονα... Βάζω στοίχημα πως ο Ice Devil Slayer Silver θα είναι ο πατέρας του... Όπως φαίνεται και εκείνος έχει κόλλημα με τους σταυρούς αφού τους φοράει ως σκουλαρίκια, ενώ ο Gray ως μενταγιόν. _________________
Εγώ ρε παιδιά έχασα λίγο την μπάλα με τον Atlas και το Milky Way spell.
Δηλαδή αλλάξανε τη ροή των γεγονότων στον χρόνο όταν έγινε η ιστορία με το Eclipse;
Τι παίχτηκε εκεί πέρα;
Όσο για τον Μάγο Silver, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα κοντραριστεί με τον Gray, αν είναι πατέρας του ή όχι θα φανεί... _________________ Διαβάστε τουςΚανόνες του Forum!Τα greeklish απαγορεύονται! Διαβάστε το Playback FAQ Feeling... nauseous already? Wait to see my anime list first... And remember, fansubbing is NOT serious business...
Το Milky Way είναι ξόρκι όπου επαναφέρει (ας πούμε στη ζωή) την αύρα μιας ψυχής που βρίσκεται στην περιοχή, αυτό έκανε η Wendy!
Με το Eclipse επαναγράφτηκε η ιστορία, αυτοί που κάνανε ταξίδι από το παρελθόν στο παρόν λογικό είναι να τους μείνουν οι αναμνήσεις, τώρα δεν ξέρω αν συμβαίνει το ίδιο και γι' αυτούς που ήρθαν από το μέλλον στο παρόν!
Όσο για τον Silver πολύ φοβερός χαρακτήρας!
Εγώ πάλι δεν νομίζω να είναι πατέρας του Gray αλλά και πάλι δεν λέω όχι... _________________
Νομίζω ότι μετά από αυτό το κεφάλαιο (355) - που το διάβασα και 7 η ώρα το πρωί - μπορώ επιτέλους να κάνω drop το Fairy Tail μια για πάντα.
Sayonara και καληνύχτα σας~~~~~
Η αλήθεια είναι ότι δεν ήταν κι από τα καλύτερα chapter του manga, αλλά έδωσε κάποια στοιχεία για τη συνέχιση της ιστορίας που φάνηκε πολύ καλό... _________________ Διαβάστε τουςΚανόνες του Forum!Τα greeklish απαγορεύονται! Διαβάστε το Playback FAQ Feeling... nauseous already? Wait to see my anime list first... And remember, fansubbing is NOT serious business...
Εντάξει, τι να πω, από την αηδία της προηγούμενης βδομάδας, μας πέταξε αυτό το επικό τσάπτερ σήμερα!!!
Έθεσε τις βάσεις για τρελό arc!!! _________________ Διαβάστε τουςΚανόνες του Forum!Τα greeklish απαγορεύονται! Διαβάστε το Playback FAQ Feeling... nauseous already? Wait to see my anime list first... And remember, fansubbing is NOT serious business...
Yπερβολή η δύναμη των "κακών".Δε ξεκάνανε ότι και ότι.Λίγο περισσότερο έλεος.Απο την άλλη βέβαια σημαντική επικίλα και τρομακτική "γκ@υλ@" προξένησε η αρχή του νέου "τοπικ".
ΩΡΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΘΑΝΑΤΟ. _________________ Ό,τι είναι ο νους και η καρδιά για τον άνθρωπο είναι και η Ελλάδα για την ανθρωπότητα.
Πωρωτικό chapter 357 κυκλοφόρησε στα γνωστά μέρη...
Αρχίζει να μπαίνει στο παιχνίδι και η Fairy Tail... _________________ Διαβάστε τουςΚανόνες του Forum!Τα greeklish απαγορεύονται! Διαβάστε το Playback FAQ Feeling... nauseous already? Wait to see my anime list first... And remember, fansubbing is NOT serious business...
Η τελευταία σελίδα όλα τα λεφτά... Αναμένω colored page... _________________ Διαβάστε τουςΚανόνες του Forum!Τα greeklish απαγορεύονται! Διαβάστε το Playback FAQ Feeling... nauseous already? Wait to see my anime list first... And remember, fansubbing is NOT serious business...
Εγώ αναμένω βρωμόξυλο και επιτέλους λίγη μαγεία με sealing που δεν έχει να κάνει με τη χιλιοστή secret art/move του κάθε ενός.
Νισάφι πια, κάθε ένας έχει 3 βασικές κινήσεις και 10000 κρυφές _________________ You're not getting in my way.
Besides,i really don't want to leave you.-Hayami -Gunparade March
Το Fairy Tail τις τελευταίες εβδομάδες μονοπωλεί το ενδιαφέρον μου! Τα υπόλοιπα big 3, με εξαίρεση ίσως το One Piece, έχουν ξεπέσει αρκετά... _________________ Διαβάστε τουςΚανόνες του Forum!Τα greeklish απαγορεύονται! Διαβάστε το Playback FAQ Feeling... nauseous already? Wait to see my anime list first... And remember, fansubbing is NOT serious business...
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Ενότητας Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Ενότητας