Και πάνω που τα σπαγε το τσαπτερακι, έρχεται η ώρα "τουαλέτα-παλάμη-χαρτοπετσέτα" του Κισιμότο! Το ότι δλδ θα το περάσει ότι όλα οκ με τον Μ@@@@Κ@ τον Σασκε που θέλει να γίνει και Χοκάγκε τρομάρα του! Κάνει μπαμ ότι ο Κισιμοτο θα απογοητεύσει πολλούς που περιμένουν να δουν τον Σασουκε χίλια κομματάκια! Πάντως με τη Σάκουρα ταιριάζουν, και οι δυο άχρηστοι είναι...οπ σορρυ η μια από τις δυο ξέρει να γιατρεύει τουλάχιστον! Παρ'το χαμπάρι Κισι, ο Σασκε δεν είναι ούτε καν η γκει έκδοση του Κιλουα και του Κουράπικα!
Τεσπά η τελευταία σκηνή ήταν κάπως πωρωτική!
Ολοι θελουν να γινουν hokage ξαφνικα. Ειναι γλυκια η καρεκλα τελικα! _________________ Επισκεφτείτε το κανάλι μας πατώντας εδώ Για τα τελευταία releases επισκεφθείτε τον tracker μας Για να δείτε την πρόδο των projects πηγαίνετε στο Project Status πατώντας εδώ Ζητάτε ευγενικά χωρίς να απαιτείτε
Και πάνω που τα σπαγε το τσαπτερακι, έρχεται η ώρα "τουαλέτα-παλάμη-χαρτοπετσέτα" του Κισιμότο! Το ότι δλδ θα το περάσει ότι όλα οκ με τον Μ@@@@Κ@ τον Σασκε που θέλει να γίνει και Χοκάγκε τρομάρα του! Κάνει μπαμ ότι ο Κισιμοτο θα απογοητεύσει πολλούς που περιμένουν να δουν τον Σασουκε χίλια κομματάκια!
Αν θυμαμαι καλα η πλειοψηφια του κοσμου ηθελε να γυρισει ο Σασουκε στο χωριο οπως θελει να τελειωσει με μια επικη μαχη μεταξυ τους οπως το ναρουτο!
Posted: Wed May 22, 2013 2:49 pm
Post subject:
Earendil don't be a hater...
είναι γελοίο εν ριπή οφθαλμού κάποιος να αλλάζει τέτοια κοσμοθεωρία και να έχει και τέτοιες βλέψεις αλλά τι είχες Γιάννη τι είχα πάντα...
τα αφήνω όλα αυτά να περάσουν δίπλα από το επικό ξύλο που θα πέσει σε λίγο.
also, what Hajate said.
γιατί που πας χωρίς αστεράκια? _________________ My MAL List
Ολοι θελουν να γινουν hokage ξαφνικα. Ειναι γλυκια η καρεκλα τελικα!
Μάλλον συνηδειτοποίησε πως δεν υπήρχε άλλος τρόπος να αλλάξει τα πράγματα αν και δεν νομίζω ότι το πολυπιστεύει,κατά πάσα πιθανότητα το είπε για να επηρεάσει τους υπόλοιπους και κυρίως τον Naruto... _________________ Don't you feel the rush...??
Click here to see the hidden message (It might contain spoilers)
Πατώντας στην υπογραφή μου μπορείτε να μεταφερθείτε στο group μου στην anidb...
Εκεί κατοχυρώνω ότι anime έχω ξεκινήσει και είναι σχετικά δυσεύρετο,όποιος έχει κάτι που δεν είναι κατοχυρωμένο και θέλει να το κάνει εγγραφή ας μου στείλει ένα pm...
Ήδη έχω συγκεντρώσει υλικό από tv rips και σκοπεύω σύντομα να ξεκινήσω ακόμη περισσότερα projects με ελληνική μεταγλώττιση...
ναι ρε κισιμοτο..τωρα παιζεςι ψηλα..δεν ξερω τι λετε εμενα μαρεσε παρα πολυ..και εγω πιστευω οτι ο σασουκε το ειπε για να παει κοντρα στο ναρουτο..και σιγουρα θα δουμε μαχη μεταξυ τους για το ποιος θα γινει χοκαγκε αλλα οχι τοσο σοβαρη οσο εκεινη που εδωσαν οταν ηταν μικροι στο valley of the end...αντε να βγει και ο κακασι με τον τομπι και εδεσε το γλυκο..θα ειναι ολοι σας και μονος μου..
ναι ρε κισιμοτο..τωρα παιζεςι ψηλα..δεν ξερω τι λετε εμενα μαρεσε παρα πολυ..και εγω πιστευω οτι ο σασουκε το ειπε για να παει κοντρα στο ναρουτο..και σιγουρα θα δουμε μαχη μεταξυ τους για το ποιος θα γινει χοκαγκε αλλα οχι τοσο σοβαρη οσο εκεινη που εδωσαν οταν ηταν μικροι στο valley of the end...αντε να βγει και ο κακασι με τον τομπι και εδεσε το γλυκο..θα ειναι ολοι σας και μονος μου..
Χοχοχοχ αγαπητέ Orochimaru δεν ξέρεις πως περίμενα αυτή τη στιγμή. Όλοι νόμιζαν ότι έγινες καλός, τσιράκι του sasuke αλλά εγώ πιστός οπαδός σου σε περίμενα υπομονετικά. Go out with a bam. _________________
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum