ΟΚ ξενέρωτο chapter το σημερινό και από το πουθενά ξεπαστρεύει και τον άλλο χωρίς καν να σου δημιουργήσει την αίσθηση ότι θα γίνει κάτι τέτοιο.
Πρακτικά στο φέρνει τόσο άσχημα που το μόνο που μπορείς να πεις είναι "Μαλακία που ξέκανε τον Gray" _________________ You're not getting in my way.
Besides,i really don't want to leave you.-Hayami -Gunparade March
πολύ ανατρεπτικό! αν όντως πέθανε ο gray θα είναι ο πρώτος θάνατος στο fairy tail! Υπάρχουν δύο εκδοχες , αντιγραφή απο το onepiece πέθανε ο Ace(αγαπημένους πρωταγωνιστές) , ή όπως είπε και η psofia να παιχτεί καμία αναγέννηση όπως το Naruto!
Κάτι θα γίνει με τη ροή του χρόνου και τα διαφορετικά σενάρια για το μέλλον.
Δεν είναι τυχαίο που τα εξηγούσε μόλις ένα τσάπτερ πριν...
Προσωπική άποψη πάντα...
Όπως και να 'χει, πολύ χάλια το σημερινό τσάπτερ, από τα χειρότερα σε αυτό το αρκ... _________________ Διαβάστε τουςΚανόνες του Forum!Τα greeklish απαγορεύονται! Διαβάστε το Playback FAQ Feeling... nauseous already? Wait to see my anime list first...
And remember, fansubbing is NOT serious business...
Το χε πει οτι θα ξέκανε κάποιον από το team, να που το κάνει! Πρωσοπικά ενώ είχε κάποιες cool στιγμές ο Γκρεις, δεν με ενθουσίασε ποτέ. Πάντα μου έκανε σαν τον χαρακτήρα αντίβαρο στον κεντρικό ήρωα που όσο καλά και ισόνομα να αναπτύσσετε,πάντα στο τέλος του ανταγωνισμού ο κεντρικος ήρωας σαν destined child 8α βγει "νικητής".
Θα νε μεγάλη τρολλιά αν δεν πεθάνει,άλλωστε μια χαρά γαμάτο θάνατο είχε.Πάντως ένα περίεργο πράγμα, με το που είχα διαβάσει στην συνέντευξη του για τον θάνατο ενός κεντρικού ήρωα, ο Γκρεει ήρθε στο μυαλό μου με τη μια!
Το τσαπτερ παρόλο που δν ήταν πωρωτικό, δεν με ξενησε ιδιαίτερα.Μάλλον γτ δεν το γ@@σε στα επίπεδα κλάψας όπως μας έχει συνηθίσει!
Π*&στιά θα γίνει... Η Ultear στις τελευταίες σελίδες λέει ότι δεν έχει νόημα η ζωή της, επίσης έχει χωρο-χρονικές δυνάμεις... Ο Gray είναι μαθητής και σχεδόν θετό παιδί της μάνας της... Άρα, θα χρησιμοποιήσει τις δυνάμεις της για να θυσιαστεί εκείνη, ώστε να επαναφέρει αυτόν. Μιας που δεν ἐχει θέληση για ζωή και έχει αμφιβολίες και καθόλου σιγουριά για τον εαυτό της, θα είναι αυτή που θα μας αποχαιρετήσει... Επίσης, προβλέπω ανταπόδωση συναισθημάτων από τον ζωντανό Gray στην Juvia... Πολύ drama θα πέσει τελικά...
Αυτά τουλάχιστον από εμένα. _________________
Εγώ πάλι θεωρώ ότι έχει φτιάξει frozen idol στυλ Tόσιρο στο bleach.Αν όντως έφυγε ένας γαμάτος χαρακτήρας σα τον iceman τότε όντως φτιάχνει απίστευτα πολύ το FT.
BUT...
Ο τρόπος που πεθαίνει το κάνει όλο και πιο πιθανό το σενάριο αναγένησης/επιστροφής.
Δεν είναι μέσα απο μάχη κτλ κτλ ήρεμα και κουλ 1 μαχαιριά...Σε αφήνει τελείως ανικανοποίητο αυτός ο θάνατος ρε παιδί μου.Άψυχος ΙΜΗΟ(δε ξέρω αν γίνομαι κατανοητός).Δλδ χωρίς "μάχη" σε 2 page τον τελειώσαμε...Ε οκ δε το κάνεις αυτό.Θα παίξει τρολιά σίγουρα θαρρώ ΑΝ δεν έχει κάνει όπως είπα ήδη κάποιο κόλπο στυλ Τόσιρο. _________________ Ό,τι είναι ο νους και η καρδιά για τον άνθρωπο είναι και η Ελλάδα για την ανθρωπότητα.
Κάτι θα γίνει με τη ροή του χρόνου και τα διαφορετικά σενάρια για το μέλλον.
Δεν είναι τυχαίο που τα εξηγούσε μόλις ένα τσάπτερ πριν...
Προσωπική άποψη πάντα...
ZaneX έγραψε:
Η Ultear στις τελευταίες σελίδες λέει ότι δεν έχει νόημα η ζωή της, επίσης έχει χωρο-χρονικές δυνάμεις... Ο Gray είναι μαθητής και σχεδόν θετό παιδί της μάνας της... Άρα, θα χρησιμοποιήσει τις δυνάμεις της για να θυσιαστεί εκείνη, ώστε να επαναφέρει αυτόν. Μιας που δεν ἐχει θέληση για ζωή και έχει αμφιβολίες και καθόλου σιγουριά για τον εαυτό της, θα είναι αυτή που θα μας αποχαιρετήσει...
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Ενότητας Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Ενότητας