Πολύ δεν την τραβάει αυτή τη μάχη με την Unohana ή εμένα μου φαίνεται;
Εντάξει, καλό το παρελθόν μεταξύ τους, αλλά νομίζω ότι θα μπορούσε να τα πει πολύ πιο σύντομα και με λιγότερα "κουτάκια" στις σελίδες...
Περιμένουμε να δούμε την ανασυγκρότηση των σινιγκάμηδων και πόσο power up θα πάρουν, για να αντιμετωπίσουν τα άλλα τέρατα τους Κουίνσηδες... _________________ Διαβάστε τουςΚανόνες του Forum!Τα greeklish απαγορεύονται! Διαβάστε το Playback FAQ Feeling... nauseous already? Wait to see my anime list first... And remember, fansubbing is NOT serious business...
Ένταξη: 01 Νοέ 2006
Δημοσιεύθηκε: Πεμ Ιαν 31, 2013 6:07 pm
Τίτλος:
.::Rey::. έγραψε:
Άντε να κάνει και κανά bankai να δούμε τι θα σκεφτεί ο Kubo για να μας κρατήσει το ενδιαφέρον.
To bankai του Zaraki πιστεύω είναι ο Chuck Norris... _________________ Ποτέ μην διαφωνείς δημόσια με έναν ηλίθιο. Δεν είναι βέβαιο οτι οι άλλοι θα καταλάβουν την διαφορά!
Kαι για να μην είμαι εντελώς off topic, να σχολιάσω ότι περίμενα η "αμαρτία" της Unohana να ήταν πιο συναρπαστική. Ακόμα, αναρωτιέμαι πώς είναι δυνατόν ο Zaraki να χάσει από τον Ichigo και η εξήγηση που έδωσε, πώς να το πω ρε φίλε, δεν μου κάνει. Άσε που δεν γουστάρω να πεθάνει η Unohana για να κάνει powerup ο Ζαράκης.
Αφού οι άλλοι μιλάγανε για βυζιά για 2 σελίδες, η συζήτηση έπαιζε σε επίπεδο παιδικού σταθμού και με ειρωνεύονται κιόλας (σνιφ), τότε η fangirl θα πάρει το αίμα της πίσω!! Και καλώ όλες τις υπόλοιπες κοπέλες-μέλη του forum (ποιες?) να επαναστατήσουν!
Και ας αρχίσουμε με λίγο old time favourite Grimmjow... <3
Έχει επεξεργασθεί από τον/την psofia στις Παρ Φεβ 01, 2013 3:52 pm, 1 φορά
Thats right sistah! Επειδή και καλά τα αγοράκια εδώ μέσα προσπαθούν να μειώσουν το επίπεδο μιας συζήτησης και να προβάλλουν το bleach σαν μικρά παιδάκια με κάψες μόλις βλέπουν λίγο υπερμεγέθη στήθη δεν σημαίνει ότι θα τους τη χαρίσουμε.
Επίσης ντροπή σου asdf0r που μιλάς με τόσο προσβλητικό τρόπο για μια κοπέλα του φόρουμ που στην τελική το μόνο που έκανε ήταν να πει τη γνώμη της και να γράψει και την άποψή της.
Boobs rock...
Please don't force me use doujinshi powah...
psofia έγραψε:
REVERSE CARDO OPEN!
Αφού οι άλλοι μιλάγανε για βυζιά για 2 σελίδες, η συζήτηση έπαιζε σε επίπεδο παιδικού σταθμού και με ειρωνεύονται κιόλας (σνιφ), τότε η fangirl θα πάρει το αίμα της πίσω!! Και καλό όλες τις υπόλοιπες κοπέλες-μέλη του forum (ποιες?) να επαναστατήσουν!
Πατώντας στην υπογραφή μου μπορείτε να μεταφερθείτε στο group μου στην anidb...
Εκεί κατοχυρώνω ότι anime έχω ξεκινήσει και είναι σχετικά δυσεύρετο,όποιος έχει κάτι που δεν είναι κατοχυρωμένο και θέλει να το κάνει εγγραφή ας μου στείλει ένα pm...
Ήδη έχω συγκεντρώσει υλικό από tv rips και σκοπεύω σύντομα να ξεκινήσω ακόμη περισσότερα projects με ελληνική μεταγλώττιση...
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Razi3L στις Κυρ Φεβ 03, 2013 4:07 pm, 1 φορά
Πέρα από το επικό combo breaker που μόλις έκανες (σνιφ), έλα μωρέ πάνω στην ἐξαψη μού ξέφυγε κάτι. Άμα είναι ομόηχες δύο λέξεις καμιά φορά μπερδεύεται το μυαλό... Έχουμε και εξεταστική και έχει γεμίσει μ...ίες ο εγκέφαλος. Τεσπα, το διόρθωσα.
Ευχαριστούμε πολύ Chika Ayame! Ώρα για διάβασμα τώρα (Απολλώνιος...)
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Ενότητας Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Ενότητας