Εγώ πάλι το κόβω όλο για μια δραματική φάση που κατέληξε σε παρεξήγηση.
Είναι φανερό ότι οι οχτροί θέλανε τη Rin για κάποιον λόγο και σοκαρίστηκαν όταν τη σκότωσε ο Kakashi. Πιθανότατα να είχε κάποιο bloodline limit που θέλανε να κλέψουν και ο Kakashi βλέποντας πως δεν έχουν ελπίδες να τους κερδίσουν, αποφάσισε να σκοτώσει τη Rin για να σώσει έτσι την κατάσταση.
Όντας εξουθενωμένος από την υπερπροσπάθεια όλης της μάχης, πέφτει αναίσθητος, πιθανότατα και από την ασυναίσθητη ενεργοποίηση του Mangekyuu. Μη όντας Uchiha άλλωστε, έχει πει ότι το Sharingan τον κουράζει, πόσο μάλλον το Mangekyuu, και πόσο μάλλον στα νιάτα του, που δεν είχε μάθει ακόμα να ελέγχει καλά καλά το Sharingan το απλό.
Φυσικά ο Obito είδε απλά τον Kakashi να δολοφονεί τη Rin, δεν κάθισε να σκεφτεί πώς και γιατί, και έσφαξε τον κόσμο όλο, ενεργοποιώντας κι αυτός Mangekyuu, Mokuton και ένα σωρό άλλες κρυφές δυνάμεις που έκρυβε μέσα του.
Εγώ εκεί βάζω τα λεφτά μου, κλασσικό drama story, το οποίο προσωπικά μου αρέσει και θεωρώ ότι ταιριάζει και στο στυλ του Naruto.
Η μόνη μου απορία είναι γιατί ο Obito δεν καθάρισε σε εκείνη τη φάση τον Kakashi. Φαντάζομαι ότι θα το μάθουμε στο επόμενο τσάπτερ...
+1
εμενα αυτο που με φοβιζει ειδικα μετα το "σε διαλεξε" είναι μήπως πίσω απο όλα αυτά κρύβεται ο madara και μόλις το μάθει ο tobis θα παει με τους "καλούς" με ένα "συγνώμη ναρουτο που σου "σκότωσα" τους γονείς αλλα νόμιζα πως ο kakashi μου σκότωσε τη γκόμενα"
Mε τον ναγκατο τελικα ηταν αυτο που υποψιαζομασταν οταν αρχισε να ξετυλιγετε το κουβαρι απλα του εδωσε ο μανταρα τα ματια του.Ωραιο τσαπτερ μπορω να πω ειχε ενδιαφερον προσωπικα για μενα...οπως μαθαμε και πως γινεται να σηκωσεις rinnegan.
Στα κουλα τωρα ομως φανταζεσται αφου και ο tobi μπορει να το σηκωσει να δουμε κανα κακασι με rinnegan!
Το γεγονός ότι ο Madara αναγεννήθηκε από το Edo Tensei και όχι από την κίνηση του Nagato αλλάζει τίποτα?? Η κίνηση υποτίθεται πως έχει αναιρεθεί άλλα είναι ακόμα ζωντανός.
Σίγουρα ο Madara γνώριζε την ύπαρξη αυτής της τεχνικής από τον 2ο Hokage παρόλα αυτά προτίμησε τον δύσκολο τρόπο,γιατί?? _________________ Don't you feel the rush...??
Πατώντας στην υπογραφή μου μπορείτε να μεταφερθείτε στο group μου στην anidb...
Εκεί κατοχυρώνω ότι anime έχω ξεκινήσει και είναι σχετικά δυσεύρετο,όποιος έχει κάτι που δεν είναι κατοχυρωμένο και θέλει να το κάνει εγγραφή ας μου στείλει ένα pm...
Ήδη έχω συγκεντρώσει υλικό από tv rips και σκοπεύω σύντομα να ξεκινήσω ακόμη περισσότερα projects με ελληνική μεταγλώττιση...
Νομίζω πως σε αυτό το κεφάλαιο ίσως να μαθαίνουμε και τι έδωσε ο Itachi στον Naruto...Κάτι απο λίγο Uchiha... _________________ everything has two sides.keep the good one learn from the bad one.
http://anathemanga.forumotion.com/index.htm
:P Μετά απο τόσα χρόνια που είχα να ασχοληθώ με το φόρουμ έχω ξεχάσει και πολλά απο το Manga.Ευχαριστώ.. Ειλικρινά δεν το θυμόμουν καθόλου. _________________ everything has two sides.keep the good one learn from the bad one.
Οφ τόπικ...Τι να κάνω;;Δεν έχω πλέον κανέναν άλλον να μιλάω για ανιμέ.
Πάντως εμένα δεν μου άρεσε καθόλοy η εξέλιξη του Obito.Μετά απο τόσα χρόνια και ακόμα θερμοκέφαλος.
Δεν θα ωριμάσει ποτέ. _________________ everything has two sides.keep the good one learn from the bad one.
Ενω οι υπόλοιποι ξεχειλιζουν...Τουλάχιστον μοιράστηκε ένα όραμα, μια ιδέα, κάτι για να αλλάξει το status quo όχι σαν τον υπόλοιπο κοσμάκι που πιστεύει ότι όλα θα λυθούν με αγκαλιές και χαμόγελα. Fucking hippy communist shinobis... _________________
Πατώντας στην υπογραφή μου μπορείτε να μεταφερθείτε στο group μου στην anidb...
Εκεί κατοχυρώνω ότι anime έχω ξεκινήσει και είναι σχετικά δυσεύρετο,όποιος έχει κάτι που δεν είναι κατοχυρωμένο και θέλει να το κάνει εγγραφή ας μου στείλει ένα pm...
Ήδη έχω συγκεντρώσει υλικό από tv rips και σκοπεύω σύντομα να ξεκινήσω ακόμη περισσότερα projects με ελληνική μεταγλώττιση...
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Ενότητας Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Ενότητας