Πάντως το γεγονός ότι η γιαγιά ακόμα έχει τη νεαρή της μορφή μόνο κακό δείγμα μπορεί ναναι.
Το πιο εξευτελιστικό είναι ότι ο Raikage εξευτελίστηκε απο θέμα δύναμης. _________________ Ό,τι είναι ο νους και η καρδιά για τον άνθρωπο είναι και η Ελλάδα για την ανθρωπότητα.
πρώτον: κάπως έπρεπε να ανοίξει ο δρόμος για το αρχηγηλίκι στον Φαπούτο, δε νομίζω να περίμενε κανείς ότι θα του λέγανε " νταξ είσαι ο πιο γαμάτος, γίνε το αφεντικό για να μπορέσουν και τα ζυζιά να απολαύσουν την συνταξιοδότηση"
δεύτερον: για τον εξευτελισμό του αποτέτοιου. Νομίζω το έχει κάνει πεντακάθαρα αντιληπτό ο Κισι εδώ και πάρα πολύ καιρό >(συγκεκριμένα από τότε που έχασε ο 3ος από τον Φίδια) ότι η θέση του αρχηγού δεν καταλαμβάνεται από τον πιο δυνατό μαχητή τη φορά. έχει πιο πολύ να κάνει με την ολική παρουσία του καθενός.
θέλω να πω ότι εντάξει ο εξευτελισμένος δεν σημαίνει ότι ήταν απαραίτητα και ο πιο δυνατός δάρτης έβα
τρίτον: μιλώντας για τον τρίτο. θα γουστάρω τρελά, μα πολύ τρελά όμως, αν σκάσει από το πουθενά εκείνο το μικρό ενοχλητικό μπασταρδάκι που είχε για εγγονό και δείρει κάποιον.
τέταρτον: βαριόμανε να αλλάζω αγγλικά-ελληνικά, γι'αυτό και η παραπάνω απαξίωση. _________________ My MAL List
Ας μου θυμίσει κάποιος σε ποιον έδωσε ο Μάνταρα τα μάτια του. _________________ Ό,τι είναι ο νους και η καρδιά για τον άνθρωπο είναι και η Ελλάδα για την ανθρωπότητα.
Απλό, τα μάτια για τα οποία μιλάει ο Madara ήταν εκείνα με τα οποία είχε αφυπνίσει το Rinnegan. Άρα, προσπαθεί να το συνδέσει με τον Nagato. Αν θυμάστε, όσο ο Tobi έκανε τον Madara είχε πει στην Konan ότι αυτός έδωσε στον Nagato το Rinnegan. _________________
Εντζόι πίπολ! _________________ Διαβάστε τουςΚανόνες του Forum!Τα greeklish απαγορεύονται! Διαβάστε το Playback FAQ Feeling... nauseous already? Wait to see my anime list first... And remember, fansubbing is NOT serious business...
όοοοοοοοοοοοοοοολοι θέλουν να φτιάξουν ένα καλύτερο κόσμο που θα υπάρχει αγάπη στοργή και χνουδωτές παντόφλες-ζωάκια.
και για να το πετύχουν πρέπει πρώτα να κατστρέψουν ό,τι υπάρχει και δεν υπάρχει.
I call BULLSHIT
και άντε να το πιστεύει αυτό ένας-δύο. το καταλαβαίνω. κάπως πρέπει να βγάλουν τα λεφτά τους οι ψυχίατροι. άντε το καταλαβαίνω να το πιστεύει μια οργάνωση.
ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΑΠΑΞΑΠΑΝΤΕΣ.
this is getting out of hand. _________________ My MAL List
νταξει η κλασικη κλισε ιστορια...το'χουν αυτο οι τζαπανιζ...
καιρος να μαθουμε τι εγινε στο πεδιο μαχης με κακασι και ριν και γιατι δεν μπορει ο ομπιτο να συγχωρεσει τον κακασι...
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Ενότητας Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Ενότητας