Το περιστατικό με τον Ομπιτο έγηνε πριν από την επίθεση στην Κονοχα με το Κιουμπι γτ ήταν ακόμα ζωντανός ο 4ος και μάλιστα στο τέλος της ιστορίας αυτός σώζει τον Κακάσι και την Ριν!
Εμένα ο Μανταρα μου κάνει σαν τον "ισχυρό σύμμαχο" απλά, δεν είναι ο χαρακτήρας {κατε με} που κρύβεται από πίσω και κάνει σχέδια και δολοπλοκίες. Μου φαίνεται ποιο λογικό να ακολουθεί το σχέδιο κάποιου άλλου ,που ή μπορεί να είναι ο 1ος Σειτζ ή να συσχετίζετε με αυτόν.Γιατί τον 1ο τον έχει πετάξει από δω και από κει αλλά δεν έχει πει και πολλά,όπως έκανε και με τον Όμπιτο!Άλλωστε πριν από 1 με 2 μήνες ο Κισι δήλωσε ότι απομένει 1,5 χρόνος ακόμα,αν είναι ο Μανταρα ο κακός δεν θα χει και πολλά μετά{μιας και πλησιάζει και ο Σάσκε}!
Για μένα κράξιμο ο Κισιμότο το τρώει γιατί μας τα έπρηξε με το μυστήριο της μάσκας για ΤΟΣΟ καιρό,και τελικά μας πετά το αναμενόμενο,κάνοντας τη μασκα φιάσκο και την αγωνία των φαν σε άχρηστη κοροϊδία! Αυτό που θέλω να πω είναι ότι όταν χτίζεις expectations και μυστήριο τόσο καιρό πρέπει και να ανταποκριθείς και να βάλεις κάτι υπερτούμπανο που θα το δει ο άλλος και θα πει "ο μαν,δεν υπάρχει! άξιζε που περίμενα!". Αν εξαιρέσεις αυτό εμένα μου άρεσε η φάση γτ αρχίζει να δένει τα γεγονότα{με μια μακρυνη σκοποια το λεώ} και πρέπει να συνειδητοποιήσουμε πως άμα θέλουμε να τον δούμε να κλίνει καινά και αοριστίες,δεν θα δούμε και κάτι που να μην το περιμένουμε.
Μόνο εμένα μου αρέσει το αναμένόμενο ώστε να μη γίνει ρδελομπου το manga και ψάχνουμε να βρούμε τι και πως έχοντας κάτι κενά ναααα με το συμπάθειο;
Το στόρυ ναι μεν έγινε λίγο πιο γραμμικό αλλά και πάλι το πως ο Όμπιτο επέζησε,πως γνωρίστηκε με το Μάνταρα κτλ πως θα εξελιχθεί το στόρυ με τον Σάσουκε και όοολα αυτά είναι ακόμα μετέωρα. _________________ Ό,τι είναι ο νους και η καρδιά για τον άνθρωπο είναι και η Ελλάδα για την ανθρωπότητα.
Η Τsunade είναι στα τελευταία της για άλλη μία φορά, αν και μάλλον οριστικά. Απορώ πώς θα νικηθεί ο Madara, αφού oι Kages χάσανε τόσο εύκολα. Και θα μάθουμε τελικά την ιστορία του Obito μετά τον "θάνατό" του. Ο γέρος πρέπει να είναι ο Madara, αλλά πρέπει να εξηγήσει πώς στο καλό ζούσε τότε! Πάντως, σίγουρα ο θάνατός του από γηρατειά τον βόλεψε, γιατί αναστήθηκε με το Edo Tensei νέος και παντοδύναμος! Τέλος, πιστεύω ότι ο Obito έχει περιθώρια να αλλάξει μεριά και να πάει με τους καλούς...
δεν ξέρω...
και ο Obito & o Sasuke να αλλάξουν πλευρά και να πάνε με τους καλούς? δεν νομίζω. ή ο ένας θα το κάνει αυτό ή ο αλλος. αλλιώς καταντάει σούπα. _________________ My MAL List
Οι Κάγκες φανταστικοί...Ούτε μία γρατζουνιά ρε φίλε.Φαντασία.Εύγε στα παιδιά :P.
Αυτό το"You need an Uchiha to take out an Uchiha"αν σκεφτείς την ήτα του Μάνταρα απο τον Χασιράμα δεν πολυισχύει.
Αnyway."Πολύ κοντά" στο τέλος του το Ναρούτο...Ελεύθερη η θέση του Kage . _________________ Ό,τι είναι ο νους και η καρδιά για τον άνθρωπο είναι και η Ελλάδα για την ανθρωπότητα.
Ένταξη: 08 Δεκ 2006
Δημοσιεύθηκε: Τετ Σεπ 12, 2012 6:00 pm
Τίτλος:
zidane72003 έγραψε:
Αυτό το"You need an Uchiha to take out an Uchiha"αν σκεφτείς την ήτα του Μάνταρα απο τον Χασιράμα δεν πολυισχύει.
True, true...
Αλλά μην ξεχνάμε ότι τώρα είναι οι ημιτελικοί...
Καλό σημείο για να δούμε μία τελευταία - και προφανώς γαμάτη - μάχη μεταξύ Uchiha...
Ο τελικός προφανώς δεν θα είναι μεταξύ ομόσταυλων αλλιώς ποιος ο ρόλος του Naruto σε όλο αυτό το manga ονόματι... Ναρούτο... _________________
Και τα ρέστα μου στο παρακάτω:
δεν θα μου κάνει καμία εντύπωση αν στην πιο δύσκολη στιγμή και εκεί που όλα θα μοιάζουν χαμένα ο Obito γυρίσει και καθαρίσει τον Madara με τη δικαιολογία ότι "τα έκανα όλα αυτά για να μπορέσω να τον καθαρίσω μια και καλή και να σιγουρευτούμε ότι αυτή την φορά πέθανε και δε θα μας ξαναενοχλήσει" όπως εκείνος ο πως-τον-λεγανε με τα κλειστά μάτια, το τσιράκι του Aizen στο Bleach.
αυτό βέβαια δεν αποκλείει ότι σε αυτή την περίπτωση θα τα βάλω όλα φωτιά _________________ My MAL List
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Ενότητας Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Ενότητας