Τρομερό ξεπέταγμα από την ομάδα του yakumo! Πολλά συγχαρητήρια σε όλους όσους πάλεψαν γι'αυτό το release!!! Άντε να ακολουθούμε και οι υπόλοιπες ομάδες σιγά σιγά. _________________
Πολλά μπράβο στα παιδιά...
Εγώ περιμένω πως και πως το Greater Onizuka και το Hajime no Ippo... _________________ Don't you feel the rush...??
Click here to see the hidden message (It might contain spoilers)
Πατώντας στην υπογραφή μου μπορείτε να μεταφερθείτε στο group μου στην anidb...
Εκεί κατοχυρώνω ότι anime έχω ξεκινήσει και είναι σχετικά δυσεύρετο,όποιος έχει κάτι που δεν είναι κατοχυρωμένο και θέλει να το κάνει εγγραφή ας μου στείλει ένα pm...
Ήδη έχω συγκεντρώσει υλικό από tv rips και σκοπεύω σύντομα να ξεκινήσω ακόμη περισσότερα projects με ελληνική μεταγλώττιση...
Εγω θα την κανω την ερωτηση και ας ακουστει χαζη σε καποιους...εχουν καμια σχεση αυτα τα επ. με τα τρια που ειχα κατεβασμενα προ καιρου απο τον τρακερ μας? Γιατι εαν ειναι ιδια ας μην κατεβαζω αδικα και αυτα... _________________ VAE VICTIS
Συνολικά το anime έχει 13 επεισόδια...
Αυτά που είχες κατεβάσει τότε ήταν τα πρώτα 3,αυτή τη φορά έφτασαν μέχρι το επεισόδιο 6 και διόρθωσαν και τα παλιότερα 3 επεισόδια...
Το έμπειρο μάτι μου έπεσε κατευθείαν στο crc code και έκανα αμέσως την σύγκριση...
Εκεί κατοχυρώνω ότι anime έχω ξεκινήσει και είναι σχετικά δυσεύρετο,όποιος έχει κάτι που δεν είναι κατοχυρωμένο και θέλει να το κάνει εγγραφή ας μου στείλει ένα pm...
Ήδη έχω συγκεντρώσει υλικό από tv rips και σκοπεύω σύντομα να ξεκινήσω ακόμη περισσότερα projects με ελληνική μεταγλώττιση...
Συνολικά το anime έχει 13 επεισόδια...
Αυτά που είχες κατεβάσει τότε ήταν τα πρώτα 3,αυτή τη φορά έφτασαν μέχρι το επεισόδιο 6 και διόρθωσαν και τα παλιότερα 3 επεισόδια...
Το έμπειρο μάτι μου έπεσε κατευθείαν στο crc code και έκανα αμέσως την σύγκριση...
ακριβως οπως τα λεει ο raziel!
Τα επεισοδια τα παλια θα αφαιρεθουν απο τον τρακερ
Τα προηγουμενα επεισοδια ηταν tv rip οπως επισης γινοντουσαν οn going κατα συνεπεια η μεταφραση δεν ηταν τοσο καλη γιατι ηταν μονο 2 group,που καναν προχειρο δουλεια και οπως αποδειχτηκε ηταν ψιλο λαθος οι μεταφρασεις τους.
Τα συγκεκριμενα ειναι απο την καλυτερη πηγη που υπαρχει αυτη τη στιγμη και περαστηκαν απο ελενχο απο ομαδες,που κανουν πολυ καλυτερη δουλεια, και μπορουμε να πουμε οτι η μεταφραση ειναι πολυ καλυτερη στην αποδοση της.
Posted: Sat Aug 18, 2012 10:01 pm
Post subject:
Όχι, DVD είναι το source.
Παρακαλώ πολύ να μη βιάζεστε να ανεβάζετε στην anidb καταχωρήσεις πριν ζητήσετε άδεια ή να το συζητήσετε με την ομάδα. Μετά θέλει ολόκληρη διαδικασία για τις αλλαγές, ευχαριστώ. _________________ Διαβάστε τουςΚανόνες του Forum!Τα greeklish απαγορεύονται! Διαβάστε το Playback FAQ Feeling... nauseous already? Wait to see my anime list first...
And remember, fansubbing is NOT serious business...
DVD??
Οι μόνες καταχωρήσεις που είδα στο anidb σε καλύτερη ποιότητα ήταν σε hdtv,πως και βρήκατε dvd raw πριν από τα ξένα groups?? :\
Τέσπα καλώς τότε,θα τα ρυθμίσω εκ νέου το βράδυ και συγγνώμη για την αναστάτωση,συνηθίζω να κάνω register τα νέα επεισόδια που βλέπω από τα ελληνικά groups που είναι unregistered... _________________ Don't you feel the rush...??
DVD??
Οι μόνες καταχωρήσεις που είδα στο anidb σε καλύτερη ποιότητα ήταν σε hdtv,πως και βρήκατε dvd raw πριν από τα ξένα groups?? :\
H τα ξενα γκρουπ βιαστηκαν ή τα καναν πριν κυκλοφορησουν ολα τα dvd γιατι το 1ο dvd κυκλοφορει πανω απο 1.5 χρονο,τα υπολοιπα εχουν λιγους μηνες που βγηκαν στα γνωστα αγνωστα μερη!
Μάλιστα,μπράβο για την πρωτιά λοιπόν,πάντα τέτοια...
Χαλάλι το re-register...
edit:Κάποιος ζήτησε να αλλαχθεί και τώρα δεν με αφήνει να το αλλάξω...
edit2:Άκυρο,τα αρχεία προστέθηκαν εκ νέου,τώρα μένει μόνο το dump... _________________ Don't you feel the rush...??
Εγώ έχω τα 3 πρώτα επεισόδια τα δικά σας τα παλιά και τα υπόλοιπα από ELS eternal light
είναι ωραία σειρά μικρή και περιεκτική θα την ξαναδώ κάποια στιγμή
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum