Παιδιά έχω μία απορία.Ο Kabuto χαίρεται ότι ξεπέρασε τον Orochimaru και ότι έχει πιο δυνατές ικανότητες απ' αυτόν και φούμαρα.Αφού είναι έτσι γιατί το Edo Tensei του Kabuto αναστένει τους νεκρούς με τα περίεργα μαύρα μάτια και με φθαρμένο σώμα που φαίνεται ότι άμα τα αγγίζεις θα φύγουν φλούδες, ενώ στο Edo Tensei του Orochimaru όταν ανέστησε τον Πρώτο και Δεύτερο Hokage, πως αυτοί είχαν κανονικά μάτια και σώμα άφθαρτο λες και ήταν ζωντανοί;;;Αυτό δεν το έχω καταλάβει καθόλου ..
Επίσης για τον Tobi νομίζω ότι είναι ο Kagami Uchiha που άνηκε στην ομάδα που είχε σχηματίσει ο Tobirama{Δεύτερος Ηοκage} και επειδή τον θαύμαζε πήρε απο εκεί το όνομα Tobi και μια εικόνα που του έχουν προσθέσει την μάσκα του Tobi δείχνει ότι ταιριάζει.Ο Kagami ήταν στην ίδια ομάδα με τον Danzo και είναι συνομήλικοι οπότε απο αυτό ταιριάζει το γεγονός ότι ξέρει τόσα πολλά.
Παιδιά έχω μία απορία.Ο Kabuto χαίρεται ότι ξεπέρασε τον Orochimaru και ότι έχει πιο δυνατές ικανότητες απ' αυτόν και φούμαρα.Αφού είναι έτσι γιατί το Edo Tensei του Kabuto αναστένει τους νεκρούς με τα περίεργα μαύρα μάτια και με φθαρμένο σώμα που φαίνεται ότι άμα τα αγγίζεις θα φύγουν φλούδες, ενώ στο Edo Tensei του Orochimaru όταν ανέστησε τον Πρώτο και Δεύτερο Hokage, πως αυτοί είχαν κανονικά μάτια και σώμα άφθαρτο λες και ήταν ζωντανοί;;;Αυτό δεν το έχω καταλάβει καθόλου ..
Γιατί δεν τον ξεπέρασε...
Το δικό του Edo Tensei είχε αδυναμίες και φάνηκε στις δυο μάχες που έδειξε...
Στην πρώτη με τον Kankuro που συγκίνησε τον Sasori και τον Sai που συγκίνησε τον αδερφό του και ήταν σαν να αναπαύθηκαν οι ψυχές τους(κρίμα ο με τον Sasori θα γινόταν ωραία μάχη) και μετά που ο Zabuza χωρίς τον παραμικρό ενδοιασμό έκοψε τον Haku για να τραυματίσει τον Kakashi)
Αν τον είχε ξεπεράσει δεν θα χρειαζόταν την Anko για να το τελειωποιήσει...
Ακόμα όμως νομίζω πως δεν ξεμπλέξαμε με τον Kabuto...
Όλο και κάποια μπανανιά θα γίνει πάλι...
Για τον Tobi,στο όνομα του είχα σκαλώσει και εγώ και νόμισα μια περίοδο ότι είναι ο 2ος μιας και τον έλεγαν Tobirama... _________________ Don't you feel the rush...??
Πατώντας στην υπογραφή μου μπορείτε να μεταφερθείτε στο group μου στην anidb...
Εκεί κατοχυρώνω ότι anime έχω ξεκινήσει και είναι σχετικά δυσεύρετο,όποιος έχει κάτι που δεν είναι κατοχυρωμένο και θέλει να το κάνει εγγραφή ας μου στείλει ένα pm...
Ήδη έχω συγκεντρώσει υλικό από tv rips και σκοπεύω σύντομα να ξεκινήσω ακόμη περισσότερα projects με ελληνική μεταγλώττιση...
Έχω άλλη μια απορία, ο Sasuke πως έκανε transplant τα μάτια του Itachi αφού ο Itachi έχει τα ίδια μάτια όσο είναι αναστημένος από το Edo Tensei;Αν είχαν χρησιμοποιήσει στο νεκρό σώμα του άλλα μάτια δεν θα κατάφερνε να κάνει επίκληση το Full Susanoo και άλλα δυνατά skills, άρα πάλι κάτι δεν κολλάει.Εσείς τι λέτε; _________________
Μην λες τέτοια, δεν θέλω να τελειώσει ρε γαμώτο.....
Καλύτερα να τελειώσει.Η ιστορία έχει δείξει πολλές φορές πως ένα anime πρέπει να τελειώνει στην ώρα του.Προσωπικά δεν θα ήθελα το Naruto να γίνει άλλο ένα bleach.
-To άτομο αναγεννιέται με τις δυνάμεις που είχε όταν πέθανε.Δεν χρησιμοποιείται το σώμα του άλλωστε αλλά το αίμα του και η ψυχή του. _________________ Don't you feel the rush...??
Πατώντας στην υπογραφή μου μπορείτε να μεταφερθείτε στο group μου στην anidb...
Εκεί κατοχυρώνω ότι anime έχω ξεκινήσει και είναι σχετικά δυσεύρετο,όποιος έχει κάτι που δεν είναι κατοχυρωμένο και θέλει να το κάνει εγγραφή ας μου στείλει ένα pm...
Ήδη έχω συγκεντρώσει υλικό από tv rips και σκοπεύω σύντομα να ξεκινήσω ακόμη περισσότερα projects με ελληνική μεταγλώττιση...
Καλύτερα να τελειώσει.Η ιστορία έχει δείξει πολλές φορές πως ένα anime πρέπει να τελειώνει στην ώρα του.Προσωπικά δεν θα ήθελα το Naruto να γίνει άλλο ένα bleach.
για μενα εχει δυο επιλογες. ή να το τραβηξει και να τα δειξει ολα σε αυτο ή να κανει ενα τελευταιο. εγω πιστευω οτι θα κανει αλλο ενα αρκ. νικαει τον tobi ο ναρουτο σε αυτο και στο επομενο και τελευταιο πολεμαει με τον sasuke.
Πολλοί μπορεί να πουν ότι το τέλος ήταν ανατρεπτικό, αλλά προσωπικά το περίμενα ότι θα έπρεπε να αποτελειώσουν τον Madara πριν ή μετά το τέλος του Edo Tensei. Πιστεύω ότι τώρα που ανανεώθηκε και η Tsunade, τα πράγματα είναι περισσότερο υπέρ των Kages και επιβάλλεται να δείξει πώς οι Kages μαζί θα ξεπεράσουν έναν από τους πιο δυνατούς ninja ever.
Εγώ πιστεύω ότι το Edo Tensei για τον Madara δεν το έκανε ο Kabuto, αλλά ο Tobi για καλό και για κακό αν γινόταν κάτι στον Kabuto.Αυτό που λέει ο Madara δεν μπορώ να το δεχτώ και δεν μου φαίνεται λογικό. _________________
Εγώ πιστεύω ότι το Edo Tensei για τον Madara δεν το έκανε ο Kabuto, αλλά ο Tobi για καλό και για κακό αν γινόταν κάτι στον Kabuto.Αυτό που λέει ο Madara δεν μπορώ να το δεχτώ και δεν μου φαίνεται λογικό.
Καλησπερα, δε νομιζω να ισχυει αυτο που λες με τον Τομπι, γιατι ο Μανταρα "καταστρεφεται" σιγα σιγα οπως και οι υπολοιποι που ειχανε γινει summoned απο τον Καμπουτο.
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Ενότητας Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Ενότητας