Είδα και εγώ τα 261 έως 264.
Μάπα το καρπούζι, δεν μου άρεσαν καθόλου και για αυτό δεν μου το φταίει το studio του anime αλλά η ιστορία του Kishimato που στο μεγαλύτερο μέρος του "πολέμου" είναι για τα πανηγύρια.
Click here to see the hidden message (It might contain spoilers)
Ο λόγος του Gaara που ένωσε και καλά όλους τους ninja ήταν αστείος.
O Deidara και ο Sasori έχασαν μέσα σε 10 λεπτά από κάτι γελοίους (Kankuro +Sai).
Στο manga φυσικά την ήπιαν μέσα σε ένα chapter. Για ποιο λόγο αναστήθηκαν?
Γιατί έχει κολήσει η βελόνα στο "Η νέα γενιά ξεπερνά την παλαιότερη" , οπότε ας τους αναστήσουμε για να τις φάνε από τους μικρούς.
Στο διάλογο μεταξύ Kankuro και Sasori και το πως "μαλακωσε" η καρδιά του αδίσταχτου Sasori η αθλιότητα έφτασε στο πικ. Και εκεί που λες τι άλλη μπούρδα θα δούμε βλέπεις στο καπάκι και τις σκηνές μεταξύ Σαι και Bro και πας για βρούβες.
Δηλαδή έκατσε και έψαξε και καλά ο Kabuto, να βρει τον ανύπαρκτο αδελφό του ανύπαρκτου ninja πού λέγεται Sai για να τον αναστήσει και μετά να συναντηθούν "τυχαίο - δεν νομίζω" ώστε να έλθει σε συναισθηματική φόρτιση/δυσκολία ο Σαι και μαζί του ο άμοιρος θεατής. Σε όλη τη διάρκεια του πολέμου αυτό βλέπουμε, το "Συναισθημα με το ζόρι" που προσπαθεί να βγάλει ο Kishimoto. E ήμαρτον ρε φίλε, γράφεις μπούρδες.
btw για καποιο λογο το επεισοδιο αυτης της εβδομαδας εγινε postponed...και συμφωνα παντα με το wikipedia την αλλη εβδομαδα δεν θα εχει διπλο επεισοδιο....δεν παιζονται οι ανθρωποι....
Δεν τολμώ να διαβάσω προς τα πίσω γιατί εγώ βλέπω τώρα το 142 επεισόδιο στο σημείο που ο Sasuke με τους ΤΑΚΑ κυνηγάνε ένα biju σε μορφή χταποδιού αλλά είναι και ράπερ,
μια ερώτηση έχω να κάνω εσείς που εξακολουθείτε να το βλέπετε μέχρι το 270 επεισόδιο εξακολουθεί να σας αρέσει ή σας έχει κουράσει?
Εμένα σε αρκετά σημεία με έχει κουράσει.
Ιδίως με αυτή τη τροπή όπου ο Sasuke τώρα συνεργάζεται με τους Akatsuki και θέλει να καταστρέψει τους σοφούς της Κονοχονα
Αρχίζει και μου την δίνει στα νεύρα
Σκέφτομαι σοβαρά να το παρατήσω
Και δεν καταλαβαίνω για πόσο καιρό θα το συνεχίσουν? έχει φτάσει 270 επεισόδια στο ανιμέ
το μανγκα δεν έχουν σκοπό να το σταματήσουν?
Ναι,δυστυχώς τα fillers στα shippuden είναι πολύ κουραστικά,κάνε υπομονή όμως και θα ανταμειφθείς στα επεισόδια 240 περίπου και έπειτα...
Αν δεν αντέχεις τα fillers κάνε τα skip,δεν δείχνουν και τίποτα αξιόλογο... _________________ Don't you feel the rush...??
Πατώντας στην υπογραφή μου μπορείτε να μεταφερθείτε στο group μου στην anidb...
Εκεί κατοχυρώνω ότι anime έχω ξεκινήσει και είναι σχετικά δυσεύρετο,όποιος έχει κάτι που δεν είναι κατοχυρωμένο και θέλει να το κάνει εγγραφή ας μου στείλει ένα pm...
Ήδη έχω συγκεντρώσει υλικό από tv rips και σκοπεύω σύντομα να ξεκινήσω ακόμη περισσότερα projects με ελληνική μεταγλώττιση...
Posted: Tue Aug 28, 2012 7:36 am
Post subject:
tsarefi@ Παρεμπιπτόντως, αυτό που βλέπεις τώρα με Sasuke ΔΕΝ είναι filler, μιας και έτσι όπως απάντησε ο Razi3L θα μπορούσες να μπερδευτείς και να νομίζεις ότι βλέπεις filler. Αν θέλεις να δεις ποια επεισόδια είναι filler για να μην τα φας στην μάπα, δες στα διάφορα naruto oriented sites για το ποια είναι filler και ποια όχι, οκ; _________________
Και τα ρέστα μου στο παρακάτω:
All times are GMT + 2 Hours Goto page Previous1, 2, 3 ... 117, 118, 119
Page 119 of 119
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum