Posted: Sat Apr 28, 2012 3:15 pm
Post subject:
Γουστάρω Kabuto! Δεν το κρύβω, ο χαρακτήρας του τα σπάει! _________________ Διαβάστε τουςΚανόνες του Forum!Τα greeklish απαγορεύονται! Διαβάστε το Playback FAQ Feeling... nauseous already? Wait to see my anime list first... And remember, fansubbing is NOT serious business...
Γουστάρω Kabuto! Δεν το κρύβω, ο χαρακτήρας του τα σπάει!
Eπιτέλους , κάποιος που του αρέσει ο kabuto.
Γενικά σε όποιους έχω πει ότι τα σπάει ο Kabuto και ο Orochimaru , με κοιτάνε περίεργα :P
για τον orochimaru συμφωνω. τον θεωρω εναν απο τους κορυφαιους χαρακτηρες του naruto. Αλλα οχι και το kabuto. γενικοτερα απο την αρχη μου την ειχε σπασει ο χαρακτηρας του κυριως γιατι το επαιζε μαγκας με τις πλατες του orochimaru. παντως ελπιζω το επομενο να ειναι και το τελευταιο με θεμα τον kabuto και να μπουμε στη δραση γιατι σα πολυ το κουρασε
Γουστάρω Kabuto! Δεν το κρύβω, ο χαρακτήρας του τα σπάει!
Eπιτέλους , κάποιος που του αρέσει ο kabuto.
Γενικά σε όποιους έχω πει ότι τα σπάει ο Kabuto και ο Orochimaru , με κοιτάνε περίεργα :P
Ο Οrochimaru μου άρεσε πάντα, ο Kabuto από την άλλη καθόλου. Του έλειπε "βάθος" κατά τη γνώμη μου. Με τα τελευταία chapters, όμως, μαθαίνουμε πολλά για το παρελθόν του και αρχίζει και γίνεται ενδιαφέρον χαρακτήρας. Αναμένουμε τα επόμενα chapters!
Posted: Wed May 09, 2012 2:56 pm
Post subject:
Αναμένω πώς και πώς το release από mangastream να το ευχαριστηθώ!
Φοβερή μάχη και το τέλος είναι απίστευτο, τόσο που δεν το πιστεύω! _________________ Διαβάστε τουςΚανόνες του Forum!Τα greeklish απαγορεύονται! Διαβάστε το Playback FAQ Feeling... nauseous already? Wait to see my anime list first... And remember, fansubbing is NOT serious business...
τι ειπες τωρα ρε φιλε...δεν γινονται αυτα....σιγουρα κατι εχει στο μανικι του ο itachi...δεν παιζει...απλα δεν παιζει...
δεν παίζει πράγματι,τόσην ώρα το προετοίμαζε...
Μπράβο στον Kishi πάντως που αξιοποίησε και τους sound four...
Αν και προσωπικά θα ήθελα να μην μπορεί να τον ελέγξει ο Kabuto τον Orochimaru και να πάρει τον έλεγχο του με κάποιο τρόπο... _________________ Don't you feel the rush...??
Click here to see the hidden message (It might contain spoilers)
Πατώντας στην υπογραφή μου μπορείτε να μεταφερθείτε στο group μου στην anidb...
Εκεί κατοχυρώνω ότι anime έχω ξεκινήσει και είναι σχετικά δυσεύρετο,όποιος έχει κάτι που δεν είναι κατοχυρωμένο και θέλει να το κάνει εγγραφή ας μου στείλει ένα pm...
Ήδη έχω συγκεντρώσει υλικό από tv rips και σκοπεύω σύντομα να ξεκινήσω ακόμη περισσότερα projects με ελληνική μεταγλώττιση...
Έχει ενδιαφέρον το πόσο δυνατος έχει γίνει ο Kabuto και τα βάζει στα ίσια με δύο αντιπάλους.
Κατα τα άλλα μην μπερδεύεστε, με την τεχνική μιτσουμπίσι χάνεις το μάτι σου, πεθαίνεις και ξαναγυρνάς.Τα ίδια κουλά που έκανε και ο Danzo αλλά δεν θυμάμαι ακριβώς και βαριέμαι να δω και τα προηγούμενα.
Στοίχημα ότι είναι genjutsu,λέτε τόσο καιρό που το τράβαγε αργά το σενάριο ξαφνικά να θέλει να ξεπαστρέψει κόσμο για να πάει στην μάχη των Kage;;Δεν νομίζω η ιστορία αυτή θα τραβήξει και άλλο απλά ο Itachi είναι τόσο fucking awesome που η τεχνική που έκανε επηρέασε και τον Sasuke και νομίζουν ότι τα κακάρωσε. _________________
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum