Συνδεθείτε, για να ελέγξετε τα προσωπικά σας μηνύματα
Συνδεθείτε, για να ελέγξετε τα προσωπικά σας μηνύματα
AnimeClipse Αρχική σελίδα » Off-Topic

Εκλογές 2012 Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3 ... 10, 11, 12 ... 28, 29, 30  Επόμενη
Προβολή προηγούμενου Θέματος :: Προβολή επόμενου Θέματος  
Συγγραφέας Μήνυμα

Ένταξη: 08 Δεκ 2010

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Δευ Μάι 07, 2012 11:47 pm
Τίτλος:
Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

devilmanson έγραψε:

Το ακουω 2 χρονια αυτο τοσο πολυ πια μας αγαπανε και δεν θελουνε να μας χασουν φαγαν το χειροτερο χαστουκι και αντι να αντιδρασουν απλα μιλανε διακριτικα...Τι αλλο θελουν να δουν λοιπον για να μας διωξουν αφου αυτη η απειλη ειναι στο τραπεζι? Whistling

πολυ διακριτικα....το πρωι μας ελεγαν οτι η ελλαδα μαλλον παει για εξοδο απο ευρω και ευρωζωνη, χρεωκοπια κλπ κλπ και πριν απο μερικες ωρες ηρθε και το αλλο το τσουτσεκι στη γερμανια και ειπε πως πρεπει να γινουμε προτεκτορατο της γερμανιας.

Βλεποντας την εκπομπη του χατζηνικολαου, αυτο που καταλαβα ηταν αυτο που ηδη γνωριζα. οτι φοβουνται μη χασουν τα ποσοστα τους. η αριστερα τοσα χρονια μας πρηζει να ριξουμε το δικομματισμο, να στειλουμε ενα μηνυμα κλπ κλπ κλπ και τωρα που τους εδωσε ο λαος τη δυναμη καθονται και μετρανε τα αστρα. αντι να κατσουν να συνεργαστουν για να μας σωσουν οπως ευαγγελιζονται τοσα χρονια, καθονται και λενε τα δικα τους. καλα το κκε στο κοσμο του ηταν παντα, αλλα περιμενα πως τωρα θα αρπαζε την ευκαιρια που του δινεται αλλα απο οτι φαινεται το μονο που το νοιαζει ειναι να καθεται στη γωνιτσα του και να παραπονιεται. Τωρα για το τσιπρα τι να πω; Λογικη τσιπρα. λεω οχι στο σαμαρα για συγκυβερνηση, γιατι θελω κυβερνηση αριστερας και δεν συνεργαζομαι με μνημονιακα κομματα. ΑΛΛΑ. Αυριο που θα εχω εγω εντολη, θα ζητησω απο ολους σας να κανουμε κυβερνηση
εκτος και αν θελει να παει σε νεες εκλογες πιστευοντας πως θα παρει οχι μονο τα ιδια ποσοστα, αλλα θα βγει και πρωτος.

ZeLiGa έγραψε:
xristofo24 έγραψε:
για τον λογο ομως που οι (νεοι) ελληνες ψηφισαν την Χ.Α. και οχι πχ το αλλο ακρο δηλαδη Κ.Κ.Ε. προφανως και δεν θα νοιαξει κανεναν??

Καταρχάς, δεν ξέρω πολλούς νέους(οκ, ξέρω δύο) που να ψήφισε χ.α...............1) όσοι ψήφιζαν ΛΑΟΣ το πήγαν ακόμα πιο πέρα με τη ΧΑ

Απο την εκπομπη του Ν. Χατζηνικολαου. Ποιοι ψηφισαν χρυση αυγη:

ΝΔ: 33,9%
Πασοκ: 23,3%
Λαος: 12,3
Αλλο κομμα: 9,6%
Νεοι ψηφοφοροι: 20,99%
Επιστροφή στην κορυφή
Προβολή του προφίλ του συγγραφέα Αποστολή προσωπικού μηνύματος

Ένταξη: 15 Φεβ 2012

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Τρι Μάι 08, 2012 1:50 am
Τίτλος:

youzhi έγραψε:

Απο την εκπομπη του Ν. Χατζηνικολαου. Ποιοι ψηφισαν χρυση αυγη:
ΝΔ: 33,9%
Πασοκ: 23,3%
Λαος: 12,3
Αλλο κομμα: 9,6%
Νεοι ψηφοφοροι: 20,99%

exactly my point.. και αυτο που ηθελα να πω
Επιστροφή στην κορυφή

Ένταξη: 18 Οκτ 2005

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Τρι Μάι 08, 2012 7:20 pm
Τίτλος:

Xαιρομαι που καποιος επιτελους τους βαζει τα 2 ποδια σε ενα παπουτσι.

Επιτελους να δουμε την μαγκια τους!
Επιστροφή στην κορυφή

Ένταξη: 12 Δεκ 2007

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Τρι Μάι 08, 2012 8:00 pm
Τίτλος:

Νίκο, μιλάς για τον Τσίπρα;

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Τρι Μάι 08, 2012 8:43 pm
Τίτλος:

Mιλαω για την γαλλια και την ελλαδα που επιτελους δειξαν οτι πραγματικα δεν παει αλλο αυτη η πολιτικη. Αυτο δεν εγινε απο 2 ανθρωπους αλλα απο 2 λαους.Wink
Επιστροφή στην κορυφή

Ένταξη: 24 Μάι 2010

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Τρι Μάι 08, 2012 8:45 pm
Τίτλος:

Ακουσαμε παλι να λενε απο το Σαμαρα οτι το επαχθες χρεος θα μας βγαλει απο το Ευρω και την Ευρωζωνη.

Γιατι δε θελουν ομως να βγει το επαχθες του χρεους ειναι απλο...

1. Θα αποκαλυφθουν ολες οι λαμογιες της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ

2. Αμα καταργηση και τη βουλευτικη ασυλια, θα πρεπει μετα να φτιαξουμε αλλη μια πτερυγα στο Κορυδαλλο!

3. Οι Ευρωπαιοι μας κρατανε στο χερι... αρα λιτοτητα και ξεπουλημα! Οποτε και αυτοι δε το θελουν!

Αν ειχε βγει ομως αυτοδυναμο καποιο κομμα τετοιο που το θελει αυτο, τοτε η Ευρωπη μη εχοντας αλλη λυση θα το δεχοταν... Κατι που και παλι δε θα ηταν ευκολο αλλα θα γινοταν εφικτο λογω του οτι δε θα υπηρχε αλλη λυση!
Αυτη ειναι η πραγματικοτητα και οποιος θελει τη βλεπει!

Ο κοσμος δεν ειναι διατεθιμενος να πληρωσει της λαμογιες του καθε Ακη! Αυτο εδειξε η καλπη!

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Τρι Μάι 08, 2012 9:21 pm
Τίτλος:

Στο Real fm μιλαει ο καθηγητης Γιώργος Κατρούγκαλος για τη παρωδια που βλεπουμε αλλα και για τις κουφιες απειλες περι απομακρυνσης απο την ευρωζωνη

http://www.enikos.gr/ekloges-2012/41929,O_Syntagmatologos_apanta.html
Επιστροφή στην κορυφή

Ένταξη: 12 Δεκ 2007

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Τρι Μάι 08, 2012 10:00 pm
Τίτλος:

devilmanson έγραψε:
Mιλαω για την γαλλια και την ελλαδα που επιτελους δειξαν οτι πραγματικα δεν παει αλλο αυτη η πολιτικη. Αυτο δεν εγινε απο 2 ανθρωπους αλλα απο 2 λαους.Wink

Με συγχωρεί η χάρη σου Νίκο. Αλλά εγώ δεν ψήφισα να βγούμε από το ευρώ. Ούτε κανένας από όσους ξέρω που ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ (εγώ Κουβέλη ψήφισα, όχι ΣΥΡΙΖΑ) δεν τον ψήφισαν για να μας βγάλει από το ευρώ. Κάθε άλλο. Γιατί με αυτά που λέει ότι έχει σκοπό να κάνει βγαίνουμε και από ευρώ και από ε.ε και θα πεινάσουμε πολύ χειρότερα από τώρα. Το γεγονός όμως ότι δεν έχει καμία διάθεση να συζητήσει με κανένα, κάνει προτάσεις που ξέρει ότι δεν μπορούν να εφαρμοστούν και κάθεται και συζητάει με άλλα κόμματα εκτός βουλής καθαρά για να προετοιμαστεί για τις επόμενες εκλογές, δεν ενοχλεί κανένα; Επίσης το γεγονός ότι αυτοί οι "ανεξάρτηροι Έλληνες" στη σημαντικότερη στιγμή της σύγχρονης ιστορίας της χώρας το μόνο που κάνουν είναι να λένε όλους τους άλλους προδότες (παρ'ότι μέχρι πριν 3 μήνες ήταν και αυτοί μέσα στους προδότες και πλούτιζαν από το δημόσιο) και δεν συζητάνε επίσης δεν ενοχλεί κανένα; Το γεγονός ότι για άλλον ένα μήνα τουλάχιστον θα έχουμε καθημερινά αυτή τη ψυχοφθόρα διαδικασία και την αβεβαιότητα δεν ενοχλεί κανέναν; Εγώ χωρίς να σας λέω ψέματα έχω χάσει τον ύπνο μου. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί το μέλλον μου και το μέλλον της οικογένειάς μου το παίζουν σαν να είναι ένα παιχνίδι πόκερ. Γιατί πρέπει αυτός που θα βγει να απειλεί να μας βγάλει από την Ευρώπη; Δηλαδή ή ΝΔ-ΠΑΣΟΚ ή έξω από την Ευρώπη; Αυτές είναι οι επιλογές μας; Άμα είναι έτσι να σηκωθώ να φύγω. Βαρέθηκα να ζω με ένα τσεκούρι πάνω από το λαιμό μου όλη μέρα...

Ένταξη: 18 Μάρ 2012

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Τρι Μάι 08, 2012 11:11 pm
Τίτλος:

Deykalionas17 έγραψε:

Αλλά εγώ δεν ψήφισα να βγούμε από το ευρώ. Ούτε κανένας από όσους ξέρω που ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ (εγώ Κουβέλη ψήφισα, όχι ΣΥΡΙΖΑ) δεν τον ψήφισαν για να μας βγάλει από το ευρώ. Κάθε άλλο. Γιατί με αυτά που λέει ότι έχει σκοπό να κάνει βγαίνουμε και από ευρώ και από ε.ε και θα πεινάσουμε πολύ χειρότερα από τώρα.

H εκμετάλλευση της Ε.Ε προς την Ελλάδα την έφερε σε αυτή την κατάσταση γιατί ειδικά η Γερμανία κοίταξε να εξυπηρέτησει το δικό της συμφέρον και οι Έλληνες πολιτικοί το δικό τους και όχι της χώρας μας.
Deykalionas17 έγραψε:
Το γεγονός όμως ότι δεν έχει καμία διάθεση να συζητήσει με κανένα, κάνει προτάσεις που ξέρει ότι δεν μπορούν να εφαρμοστούν και κάθεται και συζητάει με άλλα κόμματα εκτός βουλής καθαρά για να προετοιμαστεί για τις επόμενες εκλογές, δεν ενοχλεί κανένα;

Σαφώς ενοχλεί εμένα και τον κάθε Έλληνα αυτό το πράγμα αλλά αφού βλέπεις ότι κανένας δεν θέλει να συνεργαστεί με κανένα....
Deykalionas17 έγραψε:
Επίσης το γεγονός ότι αυτοί οι "ανεξάρτηροι Έλληνες" στη σημαντικότερη στιγμή της σύγχρονης ιστορίας της χώρας το μόνο που κάνουν είναι να λένε όλους τους άλλους προδότες (παρ'ότι μέχρι πριν 3 μήνες ήταν και αυτοί μέσα στους προδότες και πλούτιζαν από το δημόσιο) και δεν συζητάνε επίσης δεν ενοχλεί κανένα;

Εγώ προσωπικά δεν περίμενα να βγουν αυτοί τρίτη δύναμη και δεν τους πάω καθόλου για τον ίδιο λόγο( δηλαδή που άνηκαν στα μεγάλα κόμματα)
Deykalionas17 έγραψε:
Το γεγονός ότι για άλλον ένα μήνα τουλάχιστον θα έχουμε καθημερινά αυτή τη ψυχοφθόρα διαδικασία και την αβεβαιότητα δεν ενοχλεί κανέναν; Εγώ χωρίς να σας λέω ψέματα έχω χάσει τον ύπνο μου. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί το μέλλον μου και το μέλλον της οικογένειάς μου το παίζουν σαν να είναι ένα παιχνίδι πόκερ. Γιατί πρέπει αυτός που θα βγει να απειλεί να μας βγάλει από την Ευρώπη;

Συμφώνω απόλυτα φίλε αλλά δεν χρειάζεται να χάσεις τον ύπνο σου για τους καραγκιόζηδες δεν αξίζει ούτε να τους φτύνουμε...Δυστυχώς δεν υπάρχει κανένας που να θέλει πραγματικά να σώσει την χώρα γιατί αν υπήρχε δεν θα είχαμε φτάσει στο σημείο που είμαστε τώρα...
Deykalionas17 έγραψε:
Δηλαδή ή ΝΔ-ΠΑΣΟΚ ή έξω από την Ευρώπη; Αυτές είναι οι επιλογές μας; Άμα είναι έτσι να σηκωθώ να φύγω. Βαρέθηκα να ζω με ένα τσεκούρι πάνω από το λαιμό μου όλη μέρα...

Δυστυχώς ναι αν το πάρουμε από πολλές πλευρές δεν μπορουμε να διαγράψουμε το χρέος μας και παράλληλα να είμαστε στην Ε.Ε γιατί πολύ απλά δεν θα το δεχτούν οι ''δανειστές'' και να σου πω και κάτι τι κερδίσαμε από το ευρώ;;; Μόνο χρέη και κανένα κέρδος......αλλά δεν νομίζεις ότι θα ήταν καλύτερα να είμαστε εκτός Ε.Ε; Δεν ξέρω ούτε και εγώ πως θα εξελιχθούν τα πράγματα αλλά τη βλέπω ως μοναδική λύση για να ξεφύγουμε από όλα....
Deykalionas17 έγραψε:
Άμα είναι έτσι να σηκωθώ να φύγω.

Αν και είναι δύσκολα καλά θα κάνεις και εγώ όπως είπα και προηγούμενως σκέφτομαι να πάω και εγώ στην γένετειρα μου γιατί τα πράγματα δεν φαίνονται να πάνε προς το καλύτερο.....Δυστυχώς, η ελληνική ηγεσία δεν πρόκειται να αλλάξει νοοτροπία....
Επιστροφή στην κορυφή

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Τρι Μάι 08, 2012 11:15 pm
Τίτλος:

Deykalionas17 έγραψε:
devilmanson έγραψε:

Με συγχωρεί η χάρη σου Νίκο. Αλλά εγώ δεν ψήφισα να βγούμε από το ευρώ. Ούτε κανένας από όσους ξέρω που ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ (εγώ Κουβέλη ψήφισα, όχι ΣΥΡΙΖΑ) δεν τον ψήφισαν για να μας βγάλει από το ευρώ. Κάθε άλλο. Γιατί με αυτά που λέει ότι έχει σκοπό να κάνει βγαίνουμε και από ευρώ και από ε.ε και θα πεινάσουμε πολύ χειρότερα από τώρα. Το γεγονός όμως ότι δεν έχει καμία διάθεση να συζητήσει με κανένα, κάνει προτάσεις που ξέρει ότι δεν μπορούν να εφαρμοστούν και κάθεται και συζητάει με άλλα κόμματα εκτός βουλής καθαρά για να προετοιμαστεί για τις επόμενες εκλογές, δεν ενοχλεί κανένα; Επίσης το γεγονός ότι αυτοί οι "ανεξάρτηροι Έλληνες" στη σημαντικότερη στιγμή της σύγχρονης ιστορίας της χώρας το μόνο που κάνουν είναι να λένε όλους τους άλλους προδότες (παρ'ότι μέχρι πριν 3 μήνες ήταν και αυτοί μέσα στους προδότες και πλούτιζαν από το δημόσιο) και δεν συζητάνε επίσης δεν ενοχλεί κανένα; Το γεγονός ότι για άλλον ένα μήνα τουλάχιστον θα έχουμε καθημερινά αυτή τη ψυχοφθόρα διαδικασία και την αβεβαιότητα δεν ενοχλεί κανέναν; Εγώ χωρίς να σας λέω ψέματα έχω χάσει τον ύπνο μου. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί το μέλλον μου και το μέλλον της οικογένειάς μου το παίζουν σαν να είναι ένα παιχνίδι πόκερ. Γιατί πρέπει αυτός που θα βγει να απειλεί να μας βγάλει από την Ευρώπη; Δηλαδή ή ΝΔ-ΠΑΣΟΚ ή έξω από την Ευρώπη; Αυτές είναι οι επιλογές μας; Άμα είναι έτσι να σηκωθώ να φύγω. Βαρέθηκα να ζω με ένα τσεκούρι πάνω από το λαιμό μου όλη μέρα...

Βρε Παρη ποιος σου ειπε οτι εγω ειμαι υπερ του να βγουμε απο το ευρω? Razz

Δεν πιστευω οτι το διλλημα μας ειναι ευρω η δραχμη,οτι και να χουμε αν δεν εχουμε υποδομες μια απο τα ιδια θα μαστε.Και για να μαστε ειλικρινεις μετα το δευτερο μνημονιο ισως δεν μας συμφερει και καθολου να παμε στην δραχμη.

Να σου γραψω και αναλυτικα τη θεση μου:

Μνημονιο

Δεν ειμαι αντιθετος σε αυτα που λεει το μνημονιο.Ειμαι αντιθετος στα αποτελεσματα που φερνει η αποτυχια του.Λιτοτιτα-περικοπη μισθων-συνταξεων-χαρατσια με λιγα λογια αν πεσεις εξω απο τους στοχους το τιμημα ειναι να το μπαλωσεις με κατι απο ολα αυτα.

2ον)Δεν μιλαει καθολου για αναπτυξη.

3ον)Μειωνει την ρευστοτητα στην αγορα...Σε περιοδους κρισης αυτο ειναι καταστροφικο...Δεν μπορεις να σταματας την ροη του χρηματος μεσα στην αγορα της χωρας καθως αυτο φερνει ως αποτελεσμα το κρατος να μην εχει εσοδα.(αντιθετο και εξαιρετικο παραδειγμα σε περιοδους κρισης οπου εκανε το ακριβως αντιθετο ειναι η βραζιλια,θα ηταν καλο να το δειτε τι καταφερε με το ακριβως αντιθετο)

Τωρα δεν ξερω αν το ξερετε αυτη τη στιγμη το μνημονιο και οι δοσεις βασει αυτων που εχουν συμφωνησει ως τωρα με δανειστες και Ελλαδα η αποπληρωμη του χρεους θα ξεκινησει το 2014.Μεχρι τοτε απλα προσπαθουμε με τις δοσεις και τα μετρα να το κρατησουμε σταθερο,να καλυψουμε το ελλειμα που παρουσιαζουμε στα εσοδα-εξοδα και να μπορεσουν να ισορροπησουν τα εσοδα με τα εξοδα ωστε οταν θα φτασει εκεινη η ωρα να αποπληρωνουμε το χρεος μας απο τα εσοδα που μας περρισευουν.Αυτο ειναι επι της ουσιας το μνημονιο,

Το κακο ειναι οτι δυστυχως οτι το πραγμα παει απο το κακο στο χειροτερο.Παροτι εχουν πεσει τα μετρα τα κοψιματα τα χαρατσια Εξαιτιας των κινησεων τον πολιτικων που μας κυβερνουσαν,ΟΧΙ του μνημονιου το μνημονιο με αυτο δεν εχει καμια σχεση,το χρεος οχι μονο δεν μενει σταθερο αλλα ανεβαινει.

Οποτε απο τη στιγμη που το προγραμμα αυτο δεν με εξυπηρετει και δεν μου κανει την δουλεια μου,καθως απο τα 5 χρονια τα 3 φαγωθηκαν σε αυτη την κατασταση τι πρεπει να κανω με 2 χρονια στην πλατη και καμια βελτιωση αλλα χειροτερη κατασταση?

Η πρεπει να το αναθεωρησω η πρεπει να κοιταξω να βρω μια αλλη λυση.

Αυτα ειχα να πω για την θεση μου για το μνημονιο. Wink Wink

Τωρα οσον αφορα τα επικαιρα περι του συριζα...

Να ξεκαθαρισω για πολλοστη φορα την θεση μου.

Δεν ειναι ο Τσιπρας ουτε ο σωτηρας ουτε ο μαγκας ουτε ο μεσσιας της Ελλαδας αυτα τα θεωρω γελοιοτητες σαν Νικος.

Επισης διαφωνω σε πολλα μαζι του...Χαρακτηριστικο οτι δεν συμφωνω μα καθολου να ξανα γινουν δημοσιες οσες κρατικοποιηθηκαν επιχειρησεις.

Τωρα οσον αφορα τον συ.ρι.ζα ως προς τις κινησεις του και το κομματι που αναφερεις

Παράθεση:
Γιατί με αυτά που λέει ότι έχει σκοπό να κάνει βγαίνουμε και από ευρώ

ασε να δουμε τι θα γινει γιατι και αυτο που λες δεν ειναι τοσο ευκολο να γινει,το να βγουμε απο το ευρω επειδη εχω διαβασει καθε οικονομολο καθε χωρας το χω ξεσκισει το θεμα σου λεω απο το φορουμ και θα στα αναλυσω απο κοντα οταν ερθεις θεσσαλονικη αν θελεις Wink ,οτι δεν ειναι τοσο ευκολο πραγμα για να μην υπαρξουν κοστη και ντομινο και καταρευση της αξιας του νομισματος του ευρω θελουν τουλαχιστον 9 με 12 μηνες προετοιμασια.

Αν ηταν πραγματικα τοσο ευκολο και δεν εφερνε μεγαλες επιπτωσεις το καλυτερο μετα απο αυτο το αποτελεσμα θα ταν να ζητουσαν δημοψηφισμα παραμονης,ωστε να μην φανουν και οι κακοι οτι διωξαν την ελλαδα αλλα εφυγε απο μονη της παρα να ζητανε να τηρηθουν οι δεσμευσεις απο οποιαδηποτε κυβερνηση. Wink

Η αληθεια περι καταστροφης και σωτηριας δεν ειναι στα 2 ακρα αυτου του αξονα παιδια ειναι καπου στην μεση.Οποτε ας ηρεμησουμε και να το απολαυσουμε να δουμε πως θα εξελιχθει! Wink
Επιστροφή στην κορυφή

Ένταξη: 17 Οκτ 2007

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Τετ Μάι 09, 2012 1:41 am
Τίτλος:

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΡΑΦΛΗ!!!

http://www.youtube.com/watch?v=GZfJOK_Ywmk&feature=related
Επιστροφή στην κορυφή

Ένταξη: 04 Μάρ 2006

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Τετ Μάι 09, 2012 6:24 am
Τίτλος:

warlock έγραψε:
Αν ειχε βγει ομως αυτοδυναμο καποιο κομμα τετοιο που το θελει αυτο, τοτε η Ευρωπη μη εχοντας αλλη λυση θα το δεχοταν... Κατι που και παλι δε θα ηταν ευκολο αλλα θα γινοταν εφικτο λογω του οτι δε θα υπηρχε αλλη λυση!
Αυτη ειναι η πραγματικοτητα και οποιος θελει τη βλεπει!

Γιατί το λες με τόση σιγουριά αυτό; Και γιατί η Ευρώπη να μην είχε άλλη λύση; Εδώ συζητιέται ότι γενικότερα η Ευρώπη πάει για κατάρρευση, είναι τόσο απίθανο να βγει η Ελλάδα από την Ευρωζώνη; Υπάρχουν σαφώς επιχειρήματα και για τις δύο απόψεις, ότι δηλαδή μπορεί και να βγούμε και να μη βγούμε (αν βγούμε από το Μνημόνιο) αλλά καμία δεν είναι 100% σίγουρη.

Deykalionas17 έγραψε:
Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί το μέλλον μου και το μέλλον της οικογένειάς μου το παίζουν σαν να είναι ένα παιχνίδι πόκερ.

Ακριβώς οι σκέψεις μου τις τελευταίες δύο μέρες. Βαρέθηκα να βλέπω όλους τους πολιτικούς να τζογάρουν πάνω στην Ελλάδα.

Και θα πω ξανά ότι αυτές οι σοφιστίες ότι "ο λαός έβγαλε απόφαση" δεν μπορώ να καταλάβω πώς κάθεται ο κόσμος και τις πιστεύει. Το μόνο μήνυμα που έβγαλε η κάλπη είναι ότι ο λαός σιχάθηκε τους πολιτικούς.
Τεράστια αποχή, υψηλά ποσοστά ψήφων αντίδρασης και υψηλά ποσοστά ψήφων σε κόμματα τα οποία δεν αντιπροσωπεύουν τους ψηφοφόρους, με πρώτο κόμμα σε τέτοιους ψήφους το ΣΥΡΙΖΑ. Ναι, το τρέχον εκλογικό σύστημα είναι σάπιο και στη βουλή μείναν πολλά κόματα έξω, αλλά φάνηκε ότι ο λαός συνεχίζει να ψηφίζει με λάθος κριτήρια. Παλιά είχαμε το κριτήριο του ρουσφετιού, του βολέματος, της οικογενειακής παράδοσης, ενώ τώρα είχαμε το κριτήριο της οργής, της αντίδρασης, των άκρων. Τελικά δηλαδή, με τέτοια σκατά που ψηφίσαμε πάλι, πώς να βγει κυβέρνηση και να τα βρούνε οι πολιτικοί;
Τώρα όλα δείχνουν ότι πάμε βουρ για εκλογές, τα κόμματα μπήκαν με κεκτημένη ταχύτητα σε νέα προεκλογική περίοδο αντί να κοιτάξουν το εθνικό συμφέρον. Ναι, καλά κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ και πάει να αλλάξει το καταστατικό του για να γίνει κανονικό κόμμα και να μπορεί να πάρει τις 50 έδρες που δίνει η πρωτιά, αλλά εκεί είναι το νόημα;

And remember, fansubbing is NOT serious business...
Επιστροφή στην κορυφή
Προβολή του προφίλ του συγγραφέα Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του συγγραφέα Διεύθυνση AIM Yahoo Messenger MSN Messenger

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Πεμ Μάι 10, 2012 10:23 pm
Τίτλος:

Επειδη ακουγονται πολλα σημερα με τελευταιο οτι αυριο ξεκαθαριζει το αν θα παμε σε οικουμενικη κυβερνηση η εκλογες,θελω να παραθεσω την αποψη μου.

Αν δουμε συνεργασια Πασοκ-ΝΔ-ΔΗΜΑΡ υστερα κιολας απο τις δημοσκοπησεις που αρχισαν να βγαινουν απο χθες περιμενω μεγαλη κοινωνικη εκρηξη τον Ιουνιο αν ισχυουν αυτα που λεγονται για τα μετρα κ μια τετοια αδυναμη κυβερνηση θα φερει μετα απο πτωση της πολυ μεγαλυτερες ζημιες στην χωρα στην ευρωπη χρηματοοικονομικα και γυρισμος δεν θα υπαρχει. Thumb Down

Ελπιζω να λογικευτουν και να πανε σε δευτερο γυρο ωστε να πεταχτει και εξω η χρυση αυγη ή να μειωθει αισθητα η δυναμη της.

EDIT

Επειδη ειδα τωρα οτι το ΙIF εβγαλε ανακοινωση και γραφει περιπου τα ιδια να ξερετε οτι δεν εχω καμια σχεση! Razz Razz Razz
Επιστροφή στην κορυφή

Ένταξη: 04 Μάρ 2006

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Πεμ Μάι 10, 2012 10:27 pm
Τίτλος:

Θα συμφωνήσω, μιας και δε θα ξερουν τι να πρωτοκάνουν, να ικανοποιήσουν τους "πελάτες" τους, να τηρήσουν τα "προγράμματά" τους, ή να δουν το εθνικό συμφέρον;

Άσε που θα είναι καταστροφικό σενάριο για τη ΔΗΜΑΡ (δεν πρόκειται να πάρει ψήφο μετά), ενώ χαρά για τον Τσίπρα που θα ξεσκιστεί στις διαδηλώσεις και δε θα αφήσει να περάσει μέτρο για μέτρο στον βωμό της "αριστεράς".

Ας γίνουν πάλι εκλογές, μιας και οι προηγούμενες αποδείχτηκαν τρελός τζόγος, να δούμε τελικά πού κατέληξε ο λαός...

Υ.Γ.
Όσο ακούω τον Τζήμερο, τόσο τον συμπαθώ περισσότερο... Δημιουργία Ξανά 4ever!

And remember, fansubbing is NOT serious business...
Επιστροφή στην κορυφή
Προβολή του προφίλ του συγγραφέα Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του συγγραφέα Διεύθυνση AIM Yahoo Messenger MSN Messenger

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Πεμ Μάι 10, 2012 11:45 pm
Τίτλος:

Προσωπικα πιστευω οτι δεν πρεπει να ξαναγινουν τωρα. Να τελειωνουμε και να προχωρησουμε. Και μη ξεχναμε για ποιυς μιλαμε. Δεν ειναι τοσο ηλιθιοι για να τραβηξουν το σκοινι. Γιατι ξερουν οτι μετα θα τελειωσουν. Απο την αρχη ηταν γνωστο οτι θα το πανε για νδ-πασοκ-δημαρ. για αυτο αλλωστε τη δημιουργησανε και τη βαλανε και στη βουλη.
Τωρα οσον αφορα τις δημοσκοπησεις, αυτα ηταν μεχρι τη τριτη. Τωρα που ειδανε τι εκανε ο τσιπρας, μη περιμενετε να βγει πρωτος. μπορει και δευτερος να μη βγει. Αναλογα με το τι θα γινει στα κομματα(αν αλλαξουν αρχηγους ή οχι ωστε να ξαναμαζεψουν τον κοσμο που εφυγε). Αυτη τη στιγμη, αν πανε σε εκλογες το πσοκ(οπως ειπε και ο τραγκας) θα σβηστει. Αυτη τη στιγμη προσπαθουν να ανεβασουν το πασοκ, δειχνοντας πως ο βενιζελος ειναι αυτος που καταφερε να φερει την "ηρεμια" στην ελλαδα και να οδηγησει σε κυβερνηση συνεργασιας. Σημερα επιβεβαιωθηκε το προαισθημα που μου δημιουργηθηκε, οταν ακουσα στη νετ πριν απο μερικες μερες τον τεραστιο και αδεκαστο δημοσιογραφο Δελατολα(αλλο δεκανικι του πασοκ) να λεει ουσιαστικα πως ο βενιζελος θα οδηγησει τη χωρα στην ασφαλεια. Οποτε λογικα οδηγουμαστε σε αυτο που αν θυμαμαι ειχα ξαναπει. συνεργασια ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ και...ισχυρη [;] αντιπολιτευση τσιπρα-καμμενου. Παντως δεν πρεπει να παμε με τιποτα τον ιουνιο σε εκλογες(εχω εξεταστικη και δεν μπορω να πληρωνω 100 ευρω για εισιτηρια)

Gpower2 έγραψε:
Υ.Γ.
Όσο ακούω τον Τζήμερο, τόσο τον συμπαθώ περισσότερο... Δημιουργία Ξανά 4ever!

Δεν τον ηξερα. Τον εμαθα πριν απο δυο μερες και εχω διαβασει και συνεντευξη του. Πραγματικα συμφωνησα με ολα οσα ειπε. Ειχε απολυτο δικιο σε ολα. Και κυριως χωρις ψευτομαγκιες τυπου τσιπρα.
Επιστροφή στην κορυφή
Προβολή όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέου Θέματος     Αυτό το Θέμα έχει κλειδώσει, δεν μπορείτε να απαντήσετε ή να επεξεργασθείτε κάποια δημοσίευση σ' αυτό     AnimeClipse Αρχική σελίδα » Off-Topic Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3 ... 10, 11, 12 ... 28, 29, 30  Επόμενη
Σελίδα 11 από 30

Μετάβαση στη:   
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτήν την Ενότητα
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Ενότητας
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Ενότητας