Σύνδεση Όνομα μέλους Κωδικός
Να γίνεται η σύνδεση αυτόματα σε κάθε μου επίσκεψη    
Εγγραφή
Εγγραφή
Συνδεθείτε, για να ελέγξετε τα προσωπικά σας μηνύματα
Συνδεθείτε, για να ελέγξετε τα προσωπικά σας μηνύματα
AnimeClipse Αρχική σελίδα » Off-Topic

Εκλογές 2012 Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 28, 29, 30  Επόμενη
Προβολή προηγούμενου Θέματος :: Προβολή επόμενου Θέματος  
Συγγραφέας Μήνυμα


Ένταξη: 26 Ιούν 2007
Δημοσιεύσεις: 133
Τοποθεσία: Θεσσαλονίκη


Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Τετ Μάι 02, 2012 10:29 am
Τίτλος:
Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Έχω μια εντύπωση πως το δάνειο από τους Άγγλους που είχαμε πάρει επί Κολοκοτρώνη ξεπληρώθηκε επί Σημίτη...

Θεωρητικά, το 1ο μνημόνιο μας έδινε δανεικά για να ξεπληρώνουμε τα δάνειά μας που λήγαν, αλλά η μη πλήρης εφαρμογή του (πλην των περικοπών στους μισθούς και την αύξηση των φόρων) οδήγησε στο 2ο. Σύμφωνα με τον προγραμματισμό, η χώρα έπρεπε το 2012 να έχει καταφέρει να αποκτήσει πρωτογενές πλεόνασμα για να καλύπτει τους μισθούς της και τις συντάξεις τουλάχιστον και τα λεφτά για τα δάνεια θα τα παίρναμε μέσω μνημονίου. Αυτή τη στιγμή σε περίπτωση που κάτσουμε πάνω στο πρωτογενές πλεόνασμα και πούμε δεν πληρώνουμε τα δάνεια, απλά μπορούν να καταγγείλουν τις εμπορικές συμβάσεις και να εξαφανιστεί το πλεόνασμα που προκύπτει από την αύξηση των εισαγωγών.

Βασικά η χρεωκοπία άρχισε έντονα από την κυβέρνηση συνεργασίας το 89'. Αν θυμάμαι καλά (δεν βρίσκω το σχετικό άρθρο) μέσα σε ένα χρόνο το χρέος αυξήθηκε πάνω από 10 ποσοστιαίες μονάδες και στη συνέχεια ο Μητσοτάκης αν και προσπάθησε πήρε λάθος μέτρα. Στην 1η θητεία του Σημίτη είχαμε απειροελάχιστη μείωσή του (κάτω από 1%) και στη 2η άρχισε τα swaps (όπως και η Γερμανία και η Γαλλία). Απλά από το 2003 και μετά άρχισε πάλι να εκτοξεύεται το χρέος.
_________________
You're not getting in my way.
Besides,i really don't want to leave you.-Hayami -Gunparade March
Επιστροφή στην κορυφή
Προβολή του προφίλ του συγγραφέα Αποστολή προσωπικού μηνύματος


Ένταξη: 04 Μάρ 2006
Δημοσιεύσεις: 2744
Τοποθεσία: Θεσσαλονίκη





















Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Τετ Μάι 02, 2012 10:37 am
Τίτλος:
Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

@ptomahawk
Πολύ καλή και περιεκτική η αναφορά σου!
Συμφωνώ 100%, αν και δεν είναι θέμα προς συζήτηση, μιας και είναι απλά γεγονότα...
_________________
Διαβάστε τους Κανόνες του Forum! Τα greeklish απαγορεύονται!
Διαβάστε το Playback FAQ
Feeling... nauseous already? Wait to see my anime list first...

And remember, fansubbing is NOT serious business...
Επιστροφή στην κορυφή
Προβολή του προφίλ του συγγραφέα Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του συγγραφέα Διεύθυνση AIM Yahoo Messenger MSN Messenger


Ένταξη: 18 Οκτ 2005
Δημοσιεύσεις: 775











Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Τετ Μάι 02, 2012 12:05 pm
Τίτλος:
Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Oταν ο προεδρος του eurogroup δηλωνει αυτα τα πραγματα!

link

και θα σταθω κυριως εδω!



Μπορουμε τουλαχιστον να υποψιαστουμε οτι υπαρχουν και αλλες λυσεις εκτος του μνημονιου και οτι πλεον η ευρωπη εχει γινει ενωμενη Γερμανια.Αν αυτη την ευρωπη ονειρευομαστε τοτε ειμαστε αξιοι της μοιρας μας.

Να πω επισης οτι βαζω και στοιχημα οτι κανενα καναλι δεν θα το παιξει αυτο ενω οταν μας ελεγε ο καθε μπαροζο και αλλος βλακας να ψηφισουμε τα 2 κομματα για σταθεροτητα το παιζαν 5-6 φορες.
Επιστροφή στην κορυφή
Προβολή του προφίλ του συγγραφέα Αποστολή προσωπικού μηνύματος


Ένταξη: 17 Οκτ 2007
Δημοσιεύσεις: 367
Τοποθεσία: Eternal Crusader










Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Τετ Μάι 02, 2012 3:38 pm
Τίτλος:
Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Είδα όνειρο ότι πήγα και ψήφισα.

Τελικά δεν ήταν όνειρο, αποδείχτηκε εφιάλτης.

Γιατί μέσα στο φακελάκι έλαμπε... Ο ΗΛΙΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ!

Στο λόγο μου. Δε τρολλάρω.

On topic τώρα.

Λέτε πολύ ωραία πράγματα, παραθέτετε στοιχεία και γεγονότα. Για μένα το θέμα ποιο είναι όμως. Είναι κανείς μας μέσα σε ένα υπουργείο υπάλληλος; Τι μπορούμε να κάνουμε σαν πολίτες; Διαλέγουμε μια παράταξη/όνομα βάζουμε σταυρό και από εκεί και πέρα;

Συμφωνούμε όλοι ότι πρέπει να παταχθεί η διαφθορά. Έστω ότι οι εκλογές δεν αποδίδουν αυτά που περιμέναμε, δηλαδή ο δικομματισμός και πάλι καλά κρατεί. Τι κάνουμε;

Πολεμάμε την πουστιά όπου τη βρούμε στη καθημερινή ζωή, πρώτα μέσα μας και μετά έξω. Καμία ανοχή σε ρουσφετιές, καμία ανοχή σε κοινωνικές ανισότητες, καμία ανοχή σε κάθε μορφής αδικία.

Προσωπικά έχω βύσματα σε πολλούς τομείς. Από το ΤΕΙ που φοιτώ μέχρι την τροχαία και την Ευρωπαϊκή Κομισιόν. Ποτέ δεν "αξιοποίησα" τίποτα πλήρωσα πρόστιμο 105 ευρώ γιατί ήμουν 0,02 μονάδες πάνω από το επιτρεπτό όριο συγκέντρωσης αλκοόλ στο αίμα και ας ήμουν στο χαρτζιλίκι ακόμα και τότε. Είμαι 23 χρόνων και είμαι πολύ πίσω στα μαθήματα της σχολής μου. Θα μπορούσα αν ήθελα να έχω περάσει το 70% και να είμαι χαλαρά. Δε το έκανα. Φέτος με ζήτησαν για να δουλέψω εκεί που ήμουνα πέρυσι, αρνήθηκα προκειμένου να πάρει τη δουλειά παλιός συνάδελφος που είναι σε άθλια οικονομική κατάσταση με παιδί 17 χρονών. Το 2010 αρρώστησα άσχημα και όμως περίμενα τη σειρά μου στο νοσοκομείο για να εξεταστώ, παρ' όλο που είχα γνωστούς από το 2ο υπόγειο μέχρι τον 3ο όροφο. Εδώ στο Ηράκλειο που και που βγάζουν έξω τους φυλακισμένους με μια μέρα άδεια. Ήρθε και μου μίλησε ένας που βρωμούσε τόσο που ακόμα και τα μικρόβια πιστεύω πέθαιναν. Κινητός βιολογικός καθαρισμός. Ζήτησε λεφτά, αντ αυτού τον πήγα και έφαγε σε ένα σουβλατζίδικο και ας με κοιτούσαν ΟΛΟΙ περίεργα.

Πολλά παραδείγματα μπορώ να σας φέρω. Δεν περηφανεύομαι γι αυτά που έκανα, ίσα ίσα λυπάμαι που δεν έχω κάνει άλλα τόσα. Απλά πράγματα είναι, καθημερινά, ο καθένας μπορεί να κάνει κάτι καλό. Από έναν απλό καλό λόγο μέχρι να βοηθήσει κάποιον που χρειάζεται βοήθεια. Κοινωνική αλληλεγγύη, αυτό μας έλειψε σε τέτοιο βαθμό που κάποιοι κατέληξαν παρτάκηδες και καταλήξαμε στο τέλος λαός "ρουσφεταναθρεμένος".

Να μην απελπιζόμαστε και να μην χάνουμε την ελπίδα και κυρίως να μην παραιτούμαστε ότι και αν γίνει. Κατά πάσα πιθανότητα θα αλλάξει ακόμα περισσότερο ο τρόπος ζωής μας, δε χρειάζεται να απελπιζόμαστε ή να φοβόμαστε. Ο άνθρωπος είναι ανθεκτικό πλάσμα. Και ο ελληνικός λαός μια παραπάνω.
_________________

http://www.youtube.com/watch?v=GZfJOK_Ywmk&feature=related
Επιστροφή στην κορυφή
Προβολή του προφίλ του συγγραφέα Αποστολή προσωπικού μηνύματος


Ένταξη: 30 Μάι 2005
Δημοσιεύσεις: 740
Τοποθεσία: $root_dir














Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Τετ Μάι 02, 2012 7:07 pm
Τίτλος:
Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σήμερα, σε μια συζήτηση που είχα, ένας συνομιλητής μου είπε το παρακάτω, το οποίο ομολογώ ότι δεν ήξερα, και κανένας δημοσιογράφος ή πολιτικός δεν έχω ακούσει να αναφέρει:

Παράθεση:
Το 1936 επί Μεταξά, η ελληνική κυβέρνηση αρνήθηκε την εξυπηρέτηση δανείου στη βελγική τράπεζα Societe Commercial de Belgique. Η κυβέρνηση του Βελγίου προσέφυγε στο Διαρκές Δικαστήριο Διεθνούς Δικαίου που είχε ιδρύσει η Κοινωνία των Εθνών, κατηγορώντας την για αθέτηση υποχρεώσεων. Η Ελλάδα με ειδικό υπόμνημα απάντησε ότι με βάση «τα συμφέροντα του ελληνικού λαού για τη διοίκηση, την οικονομική ζωή, την κατάσταση της υγείας και την εσωτερική και εξωτερική ασφάλεια της χώρας δεν μπορούσε να προβεί σε άλλη επιλογή». Το Διεθνές Δικαστήριο αποδέχτηκε το σκεπτικό και δικαίωσε την Ελλάδα, δημιουργώντας ένα νομικό προηγούμενο το οποίο αργότερα αξιοποίησαν χώρες όπως η Αργεντινή (2003) στην παύση πληρωμών και στη μονομερή διαγραφή του μεγαλύτερου μέρους του χρέους της.


Πηγή:
http://www.marxistikiskepsi.gr/index.php/el/2ndvolume/85-tolios2

Από τους παραπάνω λόγους θεωρώ σημαντικότερο λόγο την υγεία. Και να θυμίσω ότι αυτή τη στιγμή έχουμε ουσιαστικά διαλύσει το εθνικό σύστημα υγείας μας για χάρη των περικοπών. Όποιος έχει χρειαστεί πρόσφατα γιατρό ή νοσοκομείο μπορεί να με επιβεβαιώσει. Για όποιον δεν το ξέρει, πλέον το κράτος καλύπτει μέχρι 10 ευρώ ανά επίσκεψη σε γιατρό, και μόνο για τους 200 πρώτους "τυχερούς" (σαν λαχείο ένα πράγμα). Και ας μην ξεχνάμε ότι έχουμε (χρυσο)πληρώσει υποχρεωτικά αυτήν την περίθαλψη μέσω εισφορών, για να περικόπτεται τώρα χάριν εξυπηρέτησης τόκων (το 3-4% του ΔΝΤ)
Επιστροφή στην κορυφή
Προβολή του προφίλ του συγγραφέα Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του συγγραφέα


Ένταξη: 24 Μάι 2010
Δημοσιεύσεις: 34



Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Τετ Μάι 02, 2012 8:51 pm
Τίτλος:
Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Και οχι μονο αυτο φιλε Left αλλα θα γινει ενοποιηση νοσοκομειων για μειωση των δημοσιων υπαλληλων... εγω στο νησι που μενω και μενουν 10000 κατοικοι αν χτυπα ξυλο, με χτυπησει αμαξι για να χειρουργηθω θα πρεπει να ερθει να με παρει ασθενοφορο και να παω με ελικοπτερο στο αλλο νησι, σε λιγο καιρο, αλλα το μνημονιο να ναι καλα!

Επισης απο ολα τα μνημονιακα κομματα δεν ειπε ΚΑΝΕΝΑ για επαχθες χρεος, οποτε πιστευω οτι αν βγει καποιο απο τα πολλα μνημονιακα κομματα με βαση αυτο που λενε και αυτο το λενε ΟΛΑ οσα υποστηριζουν τη διαπραγματευση του χρεους...

"Πρεπει να τακτοποιησουμε τα του οικου μας και να πληρωσουμε τους πιστωτες μας¨"

Η απλη κοινη λογικη λεει, οτι αφου βγει καποιο απο ολα αυτα τα κομματα, δεν εχει σκοπο να κυρηξει κανενα χρεος επαχθες και μετα με το μη βιωσιμο χρεος μας και με το επιτοκιο να ανεβαινει 1% το χρονο τα μετρα λιτοτητας ειναι γεγονος θες, δε θες!!! Και οσο καλος διαπραγματευτης κι αν εισαι!
Επισης απο τη στιγμη που λενε κατι τετοιο, στηριζουν και αυτο που λεει το μνημονιο πληρωνω πρωτα τους πιστωτες μας και μετα το λαο μου.

Δε λεω να ψηφισεις κανενα Καμμενο g, εγω αυτο που λεω ειναι να στηριξουμε τα αντιμνημονιακα κομματα βαση του προγραμματος τους!
Γιατι εστω και με αργα βηματα η λιτοτητα=μη ρευστοτητα=εξαθλιωση=χρεωκοπια=δραχμη

Gpower2 έγραψε:
Κι επαναλαμβάνω, μη μετατρέπουμε τις εκλογές σε δημοψήφισμα. Το θέμα δεν είναι και δε θα έπρεπε να είναι μνημόνιο ή όχι. Έχουμε ένα σωρό άλλα θέματα, παιδεία, δημόσια υγεία, ανάπτυξη και κοινωνικές παροχές του κράτους. Είτε βγούμε είτε παραμείνουμε στο μνημόνιο, αυτά τα θέματα θα παραμείνουν.


Το μνημονιο αποτελει τη βαση για να εχεις ολα τα παραπανω, το χρεος μας ειναι μη βιωσιμο, οποτε οσοι γη και ιδιτικοποιησεις να κανουμε δε γινεται τιποτα!

Τα δεδομενα ειναι αυτα και οσες τουμπες και να κανουμε δεν βγαινουμε...

-Χρεος ανω 550δις(χωρις να εχουν προστεθει προηγουμενων ετων, οποτε ανα πασα στιγμη μπορει να αυξηθει!)

-Επιτοκιο ΔΝΤ 3,κατι% που καθε χρονο θα ανεβαινει κατα 1% τουλαχιστον!

Ειναι γεγονος οτι αν ειχαμε δανειστει απο το 2009, που βγηκε ο ΓΑΠ, το επιτοκιο μας θα ηταν τωρα 6%.

-Εσοδα χωρας 88δις

Που ακομα και με την καλυτερη κυβερνηση να διπλασιασει τα εσοδα παλι δε βγαινουν!

Και οπως ειπα κανενα απο τα κομματα που στηριζουν το μνημονιο δεν ειπε αυτο που ειπες...

Gpower2 έγραψε:
Έχω την αίσθηση ότι μπορούμε να θεωρήσουμε απαχθές το χρέος μας ασχέτως μνημονίου, και να βάλουμε όρους ανάλογους. Γι' αυτό και υποστηρίζω την αναδιαπραγμάτευση και όχι το διώξιμο του ΔΝΤ και του μνημονίου όπως είναι.


Τοτε ναι μπορει να το ψηφιζα αυτο το κομμα! Αλλα χωρις το επαχθες του χρεους ειναι αναποφευκτα τα μετρα λιτοτητας! Αρα δεν μπορουμε να μιλαμε για θεματα παιδειας,υγειας,αναπτυξης!
_________________


Έχει επεξεργασθεί από τον/την warlock στις Τετ Μάι 02, 2012 9:39 pm, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή
Προβολή του προφίλ του συγγραφέα Αποστολή προσωπικού μηνύματος


Ένταξη: 31 Αύγ 2006
Δημοσιεύσεις: 1178
Τοποθεσία: ------



Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Τετ Μάι 02, 2012 9:15 pm
Τίτλος:
Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

@Left
Ο Μεταξάς αν και δικτάτορας είχε αποδεδειγμένα @@. Ήταν φιλογερμανός και είπε ΟΧΙ στους ναζί και στους φασίστες του Μουσολίνι. Οι δικοί μας οι κότες παραμονές 28ης πήγαν και είπαν σε όλα ΝΑΙ.
Τι συγκρίνουμε τώρα.
_________________
Επιστροφή στην κορυφή
Προβολή του προφίλ του συγγραφέα Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του συγγραφέα MSN Messenger


Ένταξη: 04 Μάι 2007
Δημοσιεύσεις: 925
Τοποθεσία: Inside a frozen thunderfield




Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Τετ Μάι 02, 2012 11:20 pm
Τίτλος:
Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μετά από αρκετές ώρες προσεκτικής ανάγνωσης του παρόντος και αφού χαιρετήσω τη γερουσία τούτου δω του φορουμ (κοντεύουν δυο χρόνια πολύ ενεργής συμμετοχής), έχω να πω ότι ο φόβος μου είναι πως δε θα αλλάξουμε στο ελάχιστο γιατί για αιώνες μάθαμε να ζούμε κατ' αυτό τον τρόπο... Οπότε bezdim το μόνο που σου μένει είναι μεγαλώνοντας να το κρατήσεις κι άλλο αυτό και να το περάσεις και στα παιδιά σου...

Θα παραθέσω μονάχα μια φωτογραφία


και ένα τραγούδι

_________________
After all we are stardust...
Επιστροφή στην κορυφή
Προβολή του προφίλ του συγγραφέα Αποστολή προσωπικού μηνύματος


Ένταξη: 04 Μάρ 2006
Δημοσιεύσεις: 2744
Τοποθεσία: Θεσσαλονίκη





















Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Πεμ Μάι 03, 2012 7:39 am
Τίτλος:
Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σχετικά με τον κ. Καμμένο:
http://news247.gr/eidiseis/politiki/ekloges-gr/kammenos_se_gkletso_eisai_enas_aneksarthtos_dhmarxos.1757556.html

Δείτε κοντά στο 4:00. Άνθρωπος που υποστηρίζει ανοιχτά τον Κώστα Καραμανλή και τον Ανδρέα Παπανδρέου για μένα τρώει αυτόματο άκυρο.

warlock έγραψε:
Τα δεδομενα ειναι αυτα και οσες τουμπες και να κανουμε δεν βγαινουμε...


Μακάρι να ήταν απλές προσθαφαιρέσεις η οικονομία ενός κράτους. Και δε θα διαφωνήσω ότι όντως είμαστε χάλια. Αλλά εξακολουθώ να πιστεύω ότι είναι μεγάλη παγίδα το δίλημμα μνημόνιο ή όχι, όταν υπάρχουν τόσα πολλά θέματα που πρέπει να επιλυθούν.

EDIT

Και όσο για τον Τσίπρα, μετά και τις τελευταίες του δηλώσεις, για μένα δεν υπάρχει:
http://news.in.gr/greece/article/?aid=1231194039
_________________
Διαβάστε τους Κανόνες του Forum! Τα greeklish απαγορεύονται!
Διαβάστε το Playback FAQ
Feeling... nauseous already? Wait to see my anime list first...

And remember, fansubbing is NOT serious business...
Επιστροφή στην κορυφή
Προβολή του προφίλ του συγγραφέα Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του συγγραφέα Διεύθυνση AIM Yahoo Messenger MSN Messenger


Ένταξη: 31 Αύγ 2006
Δημοσιεύσεις: 1178
Τοποθεσία: ------



Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Πεμ Μάι 03, 2012 11:05 am
Τίτλος:
Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σημερινή κυλιόμενη δημοσκόπηση

http://fimotro.blogspot.com/2012/05/ti.html

Αν είναι αλήθεια αυτά που λέει χαθήκαμε.
Συνολική δύναμη κατοχικών δυνάμεων κοντά στο 49%.
Και μετά εσύ μου λες ότι σε ενοχλεί ο Καμμένος κι ο Τσίπρας.
_________________
Επιστροφή στην κορυφή
Προβολή του προφίλ του συγγραφέα Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του συγγραφέα MSN Messenger


Ένταξη: 30 Μάι 2005
Δημοσιεύσεις: 740
Τοποθεσία: $root_dir














Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Πεμ Μάι 03, 2012 11:09 am
Τίτλος:
Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Gpower2 έγραψε:
Και όσο για τον Τσίπρα, μετά και τις τελευταίες του δηλώσεις, για μένα δεν υπάρχει:
http://news.in.gr/greece/article/?aid=1231194039


Μπορείς να αιτιολογήσεις;
Επιστροφή στην κορυφή
Προβολή του προφίλ του συγγραφέα Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του συγγραφέα


Ένταξη: 04 Μάρ 2006
Δημοσιεύσεις: 2744
Τοποθεσία: Θεσσαλονίκη





















Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Πεμ Μάι 03, 2012 11:27 am
Τίτλος:
Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Νομίζω ότι είναι αυτονόητο, αλλά ας το ξεκαθαρίσω:

Gpower2 έγραψε:
Κι επαναλαμβάνω, μη μετατρέπουμε τις εκλογές σε δημοψήφισμα.


Τσίπρας έγραψε:
Δημοψήφισμα με ερώτημα «Μνημόνιο ή Αριστερά» οι κάλπες, λέει ο Αλέξης Τσίπρας


EDIT
Και για να προλάβω δράματα, τονίζω:
Gpower2 έγραψε:
Και όσο για τον Τσίπρα, μετά και τις τελευταίες του δηλώσεις, για μένα δεν υπάρχει:

_________________
Διαβάστε τους Κανόνες του Forum! Τα greeklish απαγορεύονται!
Διαβάστε το Playback FAQ
Feeling... nauseous already? Wait to see my anime list first...

And remember, fansubbing is NOT serious business...
Επιστροφή στην κορυφή
Προβολή του προφίλ του συγγραφέα Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του συγγραφέα Διεύθυνση AIM Yahoo Messenger MSN Messenger


Ένταξη: 04 Μάι 2007
Δημοσιεύσεις: 925
Τοποθεσία: Inside a frozen thunderfield




Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Πεμ Μάι 03, 2012 12:10 pm
Τίτλος:
Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

O tempora o mores, η χ.α. να παίρνει τέτοια ποσοστά...

gpower2 περίμενες κάτι διαφορετικό;
_________________
After all we are stardust...
Επιστροφή στην κορυφή
Προβολή του προφίλ του συγγραφέα Αποστολή προσωπικού μηνύματος


Ένταξη: 04 Μάρ 2006
Δημοσιεύσεις: 2744
Τοποθεσία: Θεσσαλονίκη





















Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Πεμ Μάι 03, 2012 12:21 pm
Τίτλος:
Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Βασικά περιμένω να δω τι θα βγάλουν αυτές οι εκλογές...

Έχω τεράστια περιέργεια, μιας και αυτά που βλέπω αι ακύω είναι τόσο αντιφατικά που άκρη δε βγαίνει.
Από τη μια βλέπεις νέο κόσμο που έχει αγανακτήσει και στηρίζει νέα κόμματα.
Από την άλλη βλέπεις νέους που φοβούνται να στηρίξουν την πραγματική τους άποψη, από φόβο μην πάει χαμένη η ψήφος τους σε κάποιο κόμμα που μπορεί να μείνει εκτός βουλής και στηρίζουν τα παραδοσιακά.
Και μετά βλέπεις και αυτούς που καταφεύγουν στα άκρα, αριστερά και δεξιά.

Πιστεύω ότι ζούμε πραγματικά ιστορικές στιγμές. Η συνέχεια σε λίγες μέρες...
_________________
Διαβάστε τους Κανόνες του Forum! Τα greeklish απαγορεύονται!
Διαβάστε το Playback FAQ
Feeling... nauseous already? Wait to see my anime list first...

And remember, fansubbing is NOT serious business...
Επιστροφή στην κορυφή
Προβολή του προφίλ του συγγραφέα Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του συγγραφέα Διεύθυνση AIM Yahoo Messenger MSN Messenger


Ένταξη: 18 Οκτ 2005
Δημοσιεύσεις: 775











Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Πεμ Μάι 03, 2012 12:38 pm
Τίτλος:
Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παράθεση:
Από την άλλη βλέπεις νέους που φοβούνται να στηρίξουν την πραγματική τους άποψη, από φόβο μην πάει χαμένη η ψήφος τους σε κάποιο κόμμα που μπορεί να μείνει εκτός βουλής και στηρίζουν τα παραδοσιακά.


Mπορει και μενα βασικα καποιος να με καταταξει εκει σε γενικες γραμμες αν εννοεις με τον ορο παραδοσιακα τα κομματα που ειναι εντος της βουλης.

Για μενα κακα τα ψεματα θελω να ζησω την στιγμη της πτωσης του δικομματισμου πλεον και να δω κατι καινουργιο 3 μερες πριν τις εκλογες οι δημοσκοπησεις οι ξενες και οι ελληνικες πιο πριν,εδειχναν οτι αν πεσει ο δικομματισμος μια αριστερη κυβερνηση προκειται να υπαρξει οποτε και θα στηριξω το πιο πιθανο σεναριο.

Στην β' αθηνων βγαινει πρωτο το συριζα απο οσα ακουγονται οποτε θα στηριξω αυτο το κομμα μονο και μονο να δω κατι διαφορετικο και ας μην συμφωνω 100% μαζι του.

Απλα σε γενικες γραμμες ακουω απ ολα τα κομματα πλην των ακραιων επαναδιαπραγματευση.

Αν θυμομαστε καλα ο σαμαρας τα ιδια ελεγε και ειχε φτασει να περνει και 35% σε ενα σημειο,περιπου τον οκτωβριο αν θυμαμαι καλα,για να την εκανε κολοτουμπα σιγουρα ηξερε το κοστος χαζος δεν ειναι και σιγουρα για να πεταξε ενα τετοιο ισχυρο χαρτι πριν τις εκλογες παει να πει οτι κατι βρωμαει σε ολη την υποθεση...

Θελω να καταληξω λοιπον οτι στο πιο φανταστικο σεναριο ,πολυ φανταστικο,αν εβγαινε ενα κομμα χωρις εμπειρια και διοριζε εναν απειρο υπουργο οικονομικων πιστευεται οτι στις 14 μαιου δεν θα τον κανανε με τα κρεμμυδακια εκει μεσα αν τολμουσε να ελεγε τον ορο επαναδιαπραγματευση.Θα σηκωνε το βαρος του εκβιασμου περι εξοδου της χωρας?

Τι πιστευεται οτι θα εκανε αυτο το ατομο μετα τελειως απειρο?


Οσον αφορα το ενα σεναριο της επαναδιαπραγματευσης...

Το δευτερο σεναριο που πιστευω οτι ειναι και το πιθανο ειναι η επαναδιαπραγματευση ειναι πλεον ουτοπικη κατα λεξη ουτοπικη...

Μας εχουν δεσει χειροποδαρα οσον αφορα το χρεος μας και τον τροπο αποπληρωμης του το δευτερο μνημονιο καθαρα εχει δικλειδες ασφαλειας για τους δανειστες και μονο....

Και θα θεσω ενα απλο παραδειγμα

Στην πλειοψηφια του κοσμου ,ο κοσμος χρωσταει στις τραπεζες ολοι εχουν και απο ενα δανειο.Και σας ρωτω εγω φανταζεται κανενας οτι αν εχεις υπογραψει τοσο ευνοικους ορους για την τραπεζα οτι θελεις επαναδιαπραγματευση του δανειου σου τι απαντηση θα παρετε?

Αν δεν μπορει καποιος,

ας το σκεφτει απο την πλευρα του δανειστη να δει και απο κει το σκεπτικο του στον κοσμο που ζουμε! Whistling
Επιστροφή στην κορυφή
Προβολή του προφίλ του συγγραφέα Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Προβολή όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέου Θέματος     Αυτό το Θέμα έχει κλειδώσει, δεν μπορείτε να απαντήσετε ή να επεξεργασθείτε κάποια δημοσίευση σ' αυτό     AnimeClipse Αρχική σελίδα » Off-Topic Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 28, 29, 30  Επόμενη
Σελίδα 6 από 30

 
Μετάβαση στη:   
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτήν την Ενότητα
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Ενότητας
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Ενότητας




Powered by phpBB © 2001, 2002 phpBB Group






MKPortal M1.1 Rc1 ©2003-2005 All rights reserved
Page generated in 0.01658 seconds with 5 queries