πρώτα από όλα πολύ καλή δουλειά μπράβο για το site και σε όλους όσους ασχολούνται με την μετάφραση του fairy tail κλπ!Δεν ξέρω που αλλού να το κάνω post αυτό αλλά θα ήθελα να πω ότι στα επεισόδια 69-73-74-77-79-80 kai apo 105 mexri 123 δεν μου βγάζουν υπότιτλους ενώ τα intro και τα outro έχουν τα υπόλοιπα επεισόδια δεν έχουν.έχει κανείς άλλος αυτό το πρόβλημα η είναι λόγο των επεισοδίων;
Φταίει η κωδικοποιήση των υποτίτλων...μόνο με το VLC Player μπορείς να τα δείς ...Σχετικά με τους subs στην αρχή και το τέλος παίζουν ακριβώς επειδή είναι ενσωματωμένοι ενώ οι άλλοι είναι εξωτερικοί. _________________
Όλοι οι ASS υπότιτλοι είναι σε UTF-8. Επομένως όχι, δε φταίει η κωδικοποίηση.
Z4n3x έγραψε:
μόνο με το VLC Player μπορείς να τα δείς ...
Πραγματικά, έχω βαρεθεί να το λέω, κάθε επεισόδιο πριν βγει, ελέγχεται με το τελευταίο CCCP. Επίσης, αν υπήρχε πρόβλημα, τότε οι περισσότεροι από τους περίπου 700 χρήστες που το κατεβάζουν από τον tracker μας θα γκρίνιαζαν.
Τα παράπονα όμως είναι πολύ σπασμωδικά, πράγμα που σημαίνει ότι αυτοί που αντιμετωπίζουν πρόβλημα, δεν έχουν σωστά στημμένα τα μηχανήματά τους. _________________ Διαβάστε τουςΚανόνες του Forum!Τα greeklish απαγορεύονται! Διαβάστε το Playback FAQ Feeling... nauseous already? Wait to see my anime list first... And remember, fansubbing is NOT serious business...
μην με παρεξηγείται δεν γκρινιάζω απλά ρωτάω γιατί τα άλλα επεισόδια μου τους έδειχνε τους υπότιτλους μόνο σε αυτά που αναγράφω ποιο πάνω έχω το πρόβλημα.ευχαριστώ πάντως το vlc τους διαβάζει κανονικά
Εμένα δεν είναι το θέμα μου αυτό...αλλά παρόλο που έχω το πακέτο codec CCCP,στο Fairy Tail λειτουργούν οι υπότιτλοι μόνο με το Vlc και Media Player Classic,ενώ με άλλους players δεν παίζουν και δεν γνώριζα ότι το είχαν πει και άλλη οπότε δεν ήμουν σίγουρος τι συνέβενε...και εξακολουθεί να είναι έτσι.Κάθε απάντηση μου είναι δεκτή,συγνώμη αν ήταν σπαστικό αυτό που είπα _________________
Τα raw κυκλοφόρησαν μόλις χθες.
Σε συνδυασμό με καινούρια OP/ED, δηλαδή karaoke, logo και τα ρέστα, αλλά και τα επεισόδια αυτά καθεαυτά (filler ελεεινά), θα έλεγα να αναμένετε προς το επόμενο σκ τα release. _________________ Διαβάστε τουςΚανόνες του Forum!Τα greeklish απαγορεύονται! Διαβάστε το Playback FAQ Feeling... nauseous already? Wait to see my anime list first... And remember, fansubbing is NOT serious business...
Αργήστε όσο θέλετε αφού είναι filler, δεν πειράζει, θα περιμένουμε όσο χρειαστεί. Ευχαριστούμε παιδιά!!! _________________ Anime-Planet.com - anime | manga | reviews
Γιατι ο Νατσου συμπεριφερθηκε λες και ξερει τον Ρομεο?Ποτε τον
ειδαμε πριν τον συμβαν?Νομιζω ποτε!Επισης δεν καταλαβα ποιανου
γιος ειναι αυτουνου με το μπλε μουστακι(4ο αρχηγος ft)??
Γιατι ο Νατσου συμπεριφερθηκε λες και ξερει τον Ρομεο?Ποτε τον
ειδαμε πριν τον συμβαν?Νομιζω ποτε!Επισης δεν καταλαβα ποιανου
γιος ειναι αυτουνου με το μπλε μουστακι(4ο αρχηγος ft)??
Στα πρώτα επεισόδια ο Νατσου μαζί με τη Λούση είχαν βοηθήσει τον τέταρτο αρχηγό (με το μουστάκι) σε ένα βουνό με χιόνια.
Τότε προφανώς δεν ήταν ο τέταρτος αρχηγός αυτός και ούτε είχα μουστάκι ... .
Σε αυτό το επεισόδιο αν δεν κάνω λάθος εμφανίζεται πρώτη φορά ο Ρομεο που είναι ο γιός του τέταρτου ....
Edit: Να μία φωτό από το επεισόδιο ...
_________________ Θα ήθελα να ήμουν και εγώ ένας Anime χαρακτήρας – με υπερδυνάμεις σαν του Natsu, αναπτήρας !
Να είχα φλόγες στα μανίκια, ο κρυμμένος μου άσος. – Να ‘παιρναν φωτιά τα pads του mpc πάντα με θράσος ...
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Ενότητας Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Ενότητας