Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα σε όλες και όλους!
Με υγεία και χαρά!
Και αύριο προσοχή με τα φαγοπότια και το ποτό. _________________ Διαβάστε τουςΚανόνες του Forum!Τα greeklish απαγορεύονται! Διαβάστε το Playback FAQ Feeling... nauseous already? Wait to see my anime list first... And remember, fansubbing is NOT serious business...
Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση σε όλους!!! _________________ - Διαβάστε τουςΚανόνες του Forum. - Μη χρησιμοποιείτε greeklish στις απαντήσεις σας. - Για πληροφορίες των projects, πηγαίνετε στοProject Info. - Για τα releases, επισκεφθείτε τονTracker - Downloads.
Χρόνια Πολλά και Χριστός Ανέστη και από εμένα κυρίες και κύριοι.
Είθε το Άγιο Φως να μας φωτίσει και να μας δώσει δύναμη σε αυτούς τους χαλεπούς καιρούς.
In the meantime... καλά κρασά και καλά φαγιά!
tolias63 έγραψε:
Gpower2 έγραψε:
Και αύριο προσοχή με τα φαγοπότια και το ποτό.
Α, δεν υποσχόμαστε τόποτα.
Κάποιοι ως φαίνεται έχουν σε ιδιαίτερη προτίμηση τα ποτά και κάποιοι άλλοι τα είχαν ήδη βάλει μπρος...! _________________
Και τα ρέστα μου στο παρακάτω:
Χριστός ανέστη σε όλο το κόσμο, όπως και καλό Πάσχα.
Με υγεία , ευτυχία και πολύ αγάπη!!!!!!!!!!!!!
Η ανάσταση Του Κυρίου να φέρει γαλήνη και ηρεμία στις ψυχές μας και να μας φωτίσει για ένα καλύτερο αύριο.
Παιδιάαα, εύχομαι χρόνια ΚΑΛΑ σε όλους και σε όλες .
Με πολύ χαρά – υγεία και φυσικά όμορφες στιγμές ... _________________ Θα ήθελα να ήμουν και εγώ ένας Anime χαρακτήρας – με υπερδυνάμεις σαν του Natsu, αναπτήρας !
Να είχα φλόγες στα μανίκια, ο κρυμμένος μου άσος. – Να ‘παιρναν φωτιά τα pads του mpc πάντα με θράσος ...
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Ενότητας Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Ενότητας