Ένταξη: 08 Δεκ 2006
Δημοσιεύθηκε: Κυρ Μάρ 25, 2012 4:53 pm
Τίτλος:
Πιστεύω είσαι υπερβολικός...
Αυτό το chapter πιο πολύ επίδειξη της δύναμης του Law ήταν και παρόλα αυτά στο συγκεκριμένο σημείο δεν έμεινε καθόλου και συνέχισε με το άλλο μέτωπο. Προφανώς και δεν τελείωσε εδώ με αυτούς αλλά όπως και να το κάνεις θα έχει πλάκα και ενδιαφέρον η αντίδραση του Sanji. Αν τώρα το τραβήξει πολύ, με την έννοια ότι θα ασχολείται για πολλά chapters μαζί τους χωρίς να προχωράει τα άλλα 2 μέτωπα που έχει παράλληλα, τότε να σου πω ότι καθυστερεί αλλά αυτό θα μπορέσεις να το πεις στην συνέχεια και όχι από αυτό το chapter που τους αφιέρωσε μία σελίδα
Από την άλλη, ωστόσο, έχουν περάσει 660 chapters και τώρα δείχνει κάτι τέτοιο το οποίο δικαιολογείται με τις δυνάμεις του Law.
Επίσης είπε κανείς ότι το One Piece δεν είναι κωμικό; Αυτό τον χαρακτήρα τον έχει από την αρχή.
Επίσης Νο2: Το λέω και θα το ξαναλέω και ας λέει ο καθένας ότι θέλει. Άνθρωπος ο οποίος έχει δηλώσει, όταν έχει ήδη βγάλει 600 chapter, ότι βρίσκεται στα μισά της ιστορίας του, πιστεύω υπάρχει λόγος όταν κάνει κάτι (εδώ ίσως να είναι αυτό που είπα στην αρχή) και είναι προφανές ότι θα πάει με το πάσο του. Είπε κανείς ότι έχει μείνει π.χ. το arc εδώ στο νησί και θα τελειώσει το One Piece; Αν ναι, τότε όντως stallάρει με αυτά.
Αυτά. (Καιρό είχα να γράψω τόσο ) _________________
Και τα ρέστα μου στο παρακάτω:
νομιζω πως ειναι αναμενομενο το τι θα κανει ο sanji....ή μαλλον τι θα προσπαθησει να κανει γιατι σιγα να μην τον αφησει η nami. παντως δεν περιμενα τοσο δυνατο τον law. εγω περιμενω μετα τι θα γινει. οταν θα βρεθει ο law με τον luffy γιατι απο οτι φαινεται θα παει να του τη πεσει. αρχιζει νομιζω το one piece να μπαινει στο παλιο καλο του δρομο.
Άντε να πωρωθούμε λίγο! _________________ Διαβάστε τουςΚανόνες του Forum!Τα greeklish απαγορεύονται! Διαβάστε το Playback FAQ Feeling... nauseous already? Wait to see my anime list first... And remember, fansubbing is NOT serious business...
Να την πώ την αμαρτία μου ψιλογίνεται χαμός και την έχω χάσει την μπαλίτσα, με τόσους χαρακτήρες και τόσα κόλπα να παίζουν. Ποιός είναι ο καπνός και τι σχέση έχει με τον Law. Που είναι το πλήρωμα του Law και γιατί άλλαξε τόσο πολύ την τελευταία διετία. Τι παίζει με τον Smoker και το πλήρωμα του και πως αντιμετωπίζουν τοσο Cool την έλλειψη καρδιας. Τι είναι αυτός και ο Samurai Και τι ειναι πάλι αυτο το φρούτο ενδυμασίας που μας πασάρανε τώρα.
Έχω την περιέργεια να δώ πως θα δέσουν όλα αυτά μεταξύ τους παρακάτω.
Ένταξη: 08 Δεκ 2006
Δημοσιεύθηκε: Τετ Απρ 11, 2012 6:31 pm
Τίτλος:
Την περιέργεια την έχω και εγώ και μ'αρέσει που τα περιπλέκει όλο και περισσότερο τα πράγματα. Όντως χάνεσαι λίγο και ανυπομονώ για το anime όχι για άλλο λόγο αλλά να φανούν καθαρά τα σκηνικά και που βρίσκεται τι. Πάντως γούσταρα που αυτό το ρευστό πράγμα-καπνός συνδέεται με ένα από τα μεγάλα ονόματα αυτού του manga και δεν είναι απλώς άλλος ένας καινούργιος χαρακτήρας (βλέπε τον "Boss" που είχαν καβαλήσει τώρα οι strawhats) οπότε ίσως να μάθουμε και κάτι παραπάνω για τον Vegapunk. _________________
Και τα ρέστα μου στο παρακάτω:
Εγώ έχω μπερδευτεί! Το πλήθος των νέων πληροφοριών είναι χαώδες!
Κύριε Οντα μία μία οι πληροφορίες την επόμενη φορά
Πάντος βλέποντας την δύναμη του Law (που όπως φένεται βρήκε τις κρυφές δυνατότητες του φρούτου) , φαντάσου τα power up των υπολοίπων που δεν έχουμε δει ακόμα!
Εγώ έχω μπερδευτεί! Το πλήθος των νέων πληροφοριών είναι χαώδες!
Κύριε Οντα μία μία οι πληροφορίες την επόμενη φορά
ακριβως ετσι. πολυ μπερδεμα το chapter, αλλα παρολα αυτα εξαπτει τη φαντασια για αυτο που θα ακολουθησει στη συνεχεια.
trelosniper έγραψε:
φαντάσου τα power up των υπολοίπων που δεν έχουμε δει ακόμα!
αυτο ειναι κατι που το σκεφτομουν απο τη πρωτη στιγμη που μας εδειξε τις δυναμεις του σε αυτο το αρκ. εγω ειδικα θελω να δω τον kid ποσο εχει δυναμωσει
το φοβερό είναι ότι δείχνει την διέυρυνση των ικανοτήτων που δείνουν τα φρούτα του διαβόλου. O Luffy είχε βρεί το second/third gear , άλλα απότι φένεται δεν είναι ο μόνος με τέτοιες δυνάμεις!
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Ενότητας Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Ενότητας