Vengeta _________________ Διαβάστε τουςΚανόνες του Forum!Τα greeklish απαγορεύονται! Διαβάστε το Playback FAQ Feeling... nauseous already? Wait to see my anime list first... And remember, fansubbing is NOT serious business...
παιδια κατεβασα το επισοδιο 33 (fairy tail) το εβαλα να παιξει και δεν επεζε και τωρα το ξανακατεβαζω μπας και παιξει αν μπορειται σας παρακαλω λιγο σιντ στο επισοδιο 33 (fairy tail)
Tι player έχεις; Γιατί αυτή θα είναι η αιτία που δεν παίζει... Εκτός και αν δεν το κατέβασες ολόκληρο.
Επίσης, δεν χρειάζεται να ζητάς το ίδιο πράγμα 7 φορές. Μυαλό έχουμε, καταλαβαίνουμε με την πρώτη
οπως ζητησανε και πιο πανω πιστευω καλο θα ηταν να seedαριστουν τα πρωτα επεισοδια το fairy tail, εγω εχω κατεβασει τα πρωτα 6 σε καλη ταχυτητα και τα seedarw την ωρα που μιλαμε, τα επεισοδια 7 8 και 9 τα εχω να κατεβαινυν απο το απογευμα με ταχυτητες που φτανουν με το ζορι 10-15klb/s
απο seeding θελω τωρα(μιας και τα αλλα κατεβηκαν χαρης στο seeding σου thrane7free) τα επεισοδια 10-12-13-14-15, να υπενθυμισω οτι οσα κατεβαζω seedαρω για τουλαχιστον ενα μηνα και, και θα τσεκαρω συχνα το φορουμ για θεμα seeding
εγω ξεκηνισα τωρα (εστω και αργα) να κατεβαζω αυτο το ανιμε οποτε τα εχω βαλει ολα απο την αρχη για download.. αλλα απο τα λιγα που εχω δει τα seedings ειναι ικανοποιητικα (μην το παρακανετε πολυ και ζητατε seed συνεχεια)
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Ενότητας Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Ενότητας