μολις χτες ξεκινησα τν 2 σεζον(ναι μαλακιζομουν τοσο καιρο) και ειμαι στο 7 επεισοδιο(εκει που βρισκουν το κοριτσακι...)..απο οτι καταλαβα βλεποντας τα preview των αλλων επεισοδιων δεν φευγουν απο την φαρμα...και αυτο δεν ξερω πως να το εκλαβω..οκ μαρεσει η σειρα αλλα μια ολοκληρη σεζον σε μια φαρμα...τη μιση σεζον να ψαχνουν για ενα κοριτσακι...ετσι οπως το πανε αυτη η σειρα δεν θα καταληξει πουθενα....τεσπα...θα δω και τα υπολοιπα και επανερχομαι...
Ναι, μπορεί μέχρι τα μισά της season να μην είχε και ΤΗ δράση, αλλά άσχημα επεισόδια δεν τα λες.
Όπως και να χει, από το επεισόδιο 7 και μετά, η season γίνεται ακόμα πιο κορυφαία.
Ανυπομονώ για την 3η season, που θα αποτελείται από 16 επεισόδια, και που απ΄ότι ακούγεται θα είναι σε μια φυλακή...
_________________ - Διαβάστε τουςΚανόνες του Forum. - Μη χρησιμοποιείτε greeklish στις απαντήσεις σας. - Για πληροφορίες των projects, πηγαίνετε στοProject Info. - Για τα releases, επισκεφθείτε τονTracker - Downloads.
μην με παρεξηγεις...δεν με ενδιαφερει η δραση...αλλωστε και στην πρωτη σεζον καπως ετσι ηταν...δεν ειναι μονο πιου πιου στα κακα ζομπι...και αυτο μαρεσει...απλα δεν βλεπω που πορει να καταληξει ολο αυτο..δηλαδη καθε σεζον και απο μια τοποθεσια καποια στιγμη θα καταντησει κουραστικο..ακομα καλα τα παει 2 σεζον ειναι δεν μπορεις να πεις τιποτα...αλλα αν συνεχισει στο ιδιο μοτιβο τοτε πιστευω θα κουρασει....τεσπα ποτε δεν ξερεις..ελπιζω να κλεισει ωραια η 2 και για την 3 εχουμε ακομα...
μην με παρεξηγεις...δεν με ενδιαφερει η δραση...αλλωστε και στην πρωτη σεζον καπως ετσι ηταν...δεν ειναι μονο πιου πιου στα κακα ζομπι...και αυτο μαρεσει...απλα δεν βλεπω που πορει να καταληξει ολο αυτο..δηλαδη καθε σεζον και απο μια τοποθεσια καποια στιγμη θα καταντησει κουραστικο..ακομα καλα τα παει 2 σεζον ειναι δεν μπορεις να πεις τιποτα...αλλα αν συνεχισει στο ιδιο μοτιβο τοτε πιστευω θα κουρασει....τεσπα ποτε δεν ξερεις..ελπιζω να κλεισει ωραια η 2 και για την 3 εχουμε ακομα...
Συμφωνω εν μερη μαζι σου αλλα δεν νομιζω οτι η σειρα θα καθοριστει τοσο απο την τοποθεσια της καλη η κακη αλλα πιστευω απο την υποθεση που διαδραματιζεται!
Φαίνεται να είναι αρκετά ενδιαφέρουσα η σειρά, μόλις τελειώσει ο κύκλος του Alcatraz (νομίζω μένουν ακόμα τρία επεισόδια) θα τα δω μαζεμένα ... _________________ Θα ήθελα να ήμουν και εγώ ένας Anime χαρακτήρας – με υπερδυνάμεις σαν του Natsu, αναπτήρας !
Να είχα φλόγες στα μανίκια, ο κρυμμένος μου άσος. – Να ‘παιρναν φωτιά τα pads του mpc πάντα με θράσος ...
Παιδιά, προσπαθώ να κατεβάσω το επεισόδιο 12 και δεν το βρίσκω....δεν βγαίνει σημέρα; Αν το έχει κάποιος παρακαλώ να μου στείλει λινκ....ευχαριστώ προκαταβολικά... _________________
Το επεισόδιο 12 θα παιχτεί απόψε και θα είναι διαθέσιμο στα γνωστά-άγνωστα μέρη αύριο το πρωί, οπότε υπομονή... _________________ - Διαβάστε τουςΚανόνες του Forum. - Μη χρησιμοποιείτε greeklish στις απαντήσεις σας. - Για πληροφορίες των projects, πηγαίνετε στοProject Info. - Για τα releases, επισκεφθείτε τονTracker - Downloads.
Καλό σαν επεισόδιο, αν και δε μου άρεσε το τέλος, όπως και στο 11.
Ο λόγος;
Ναι καλά μαντέψατε! Κάποιος, από τους πολύ βασικούς κιόλας, χαρακτήρες, πεθαίνει. Έχουν αρχίσει να σκοτώνουν βασικούς αβέρτα κουβέρτα... Και προφανώς, στο τελευταίο επεισόδιο θα πεθάνουν περισσότεροι...
_________________ - Διαβάστε τουςΚανόνες του Forum. - Μη χρησιμοποιείτε greeklish στις απαντήσεις σας. - Για πληροφορίες των projects, πηγαίνετε στοProject Info. - Για τα releases, επισκεφθείτε τονTracker - Downloads.
επειδη διαβασα πανω κατω τι θα παιχτει στην 3 περιοδο(με βαση το κομικς θα ειναι στην φυλακη) θα δειξει καποιους καινουργιους χαρακτηρες οποτε υπεθεσαν οτι δεν χωρανε ολοι μαζι..αν και δεν ξερω τι γινεται στο κομικ με τον συγκεκριμενο που πεθαναν στο 12...παντως καλο ειναι αυτο που σκοτωνει τους χαρακτηρες του(μια απο τα ιδια και στο game of thrones) γιατι αν ηταν να καταντησει σαν τα ανιμε που δεν πεθαινει κανεις νομιζω δεν θα αρεσε σε κανεναν....οσο για το τελευταιο ειδωμεν..
Υ.Γ. ειδα ενα σχολιο στο sneak peak στο youtube και συμφωνω απολυτα...
Darryl Better Not Die!!!!!!
Ηταν κάπως αστείο που το τελευταίο πράγμα που θα θυμόμαστε από τη μουράκλα της κακιάς ώρας τον Σειν είναι τη φάτσα του σε στυλ ζομπι να τρώει τη σφαίρα από ένα βλαμμένο πιτσιρικά.
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Ενότητας Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Ενότητας