Παιδια γεια σας συγνωμη αν σας εχω δημιουργησει προβλημα με το seed αλλα σας παρακαλω αν μπορειτε να σεινταρεται το 52 και μετα γιατι τον εχω μια μερα και κατι ανοικτο τον υπολογιστη και ακομα να μου κατεβουν ευχαρηστω για την κατανοησει σας
Επίσης, δε χρειάζονται bold, μπορούμε να τα δούμε και κανονικά. _________________ - Διαβάστε τουςΚανόνες του Forum. - Μη χρησιμοποιείτε greeklish στις απαντήσεις σας. - Για πληροφορίες των projects, πηγαίνετε στοProject Info. - Για τα releases, επισκεφθείτε τονTracker - Downloads.
Καλημερα και απο μενα....
Θα ηταν ευκολο να seedαριστουν τα τρια batch του Soul Eater(1-10,11-20,21-30) γιατι εχουν ενα seeder και κατεβαζω με 1,5-2,0 κβ/σ!
Admin σε παρακαλω μπορεις να παρακαλεσεις σε ποιο πολλα ατομα να σεινταρουν fairy tail απο το 55 και μετα γιατι το εχο δυο μερες ανοικτο το pc και ακομα να μου κατεβει ευχαρηστω
Παίδες, κάποιος να δώσει τη "σκυτάλη'' στο 15 αν μπορεί. Θέλει άλλα 4μισηΜΒ για ολοκλήρωση. Ευχαριστώ.. _________________ Nothing is true, everything is permitted.
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Ενότητας Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Ενότητας