Ένταξη: 12 Δεκ 2007
Δημοσιεύθηκε: Δευ Μάρ 05, 2012 3:11 am
Τίτλος:
Πλέον το project βρίσκεται up to date. Δηλαδή ακριβώς μαζί με τα επεισόδια που παίζονται στην Ιαπωνία. Ο συμβατικός χρόνος του release αν δεν κάνω λάθος είναι Σάββατο. Οπότε αν όλα πάνε καλά το επόμενο Σάββατο θα έχετε στη διάθεσή σας το 120. Πολλά respect και από εμένα στη Nausea Team για άλλη μια φορά! _________________
Πλέον το project βρίσκεται up to date. Δηλαδή ακριβώς μαζί με τα επεισόδια που παίζονται στην Ιαπωνία. Ο συμβατικός χρόνος του release αν δεν κάνω λάθος είναι Σάββατο. Οπότε αν όλα πάνε καλά το επόμενο Σάββατο θα έχετε στη διάθεσή σας το 120. Πολλά respect και από εμένα στη Nausea Team για άλλη μια φορά!
Νομίζω πως κανεις λάθος διότι είστε ακόμα ένα επεισόδιο πίσω δηλαδή το σάββατο που μας πέρασε βγήκε το 120 το άλλο σάββατο το 121!! _________________
Όντως, προχθές παίχτηκε το 120. Ωστόσο, τώρα που φτάσαμε πάλι την κανονική σειρά των επεισοδίων, το rls θα γίνεται όπως παλιά, κάθε Σάββατο. Mία εβδομάδα μετά από την προβολή του επεισοδίου. _________________ ~ Κάντε Αίτηση για Seed
~ Διαβάστε τους Κανόνες του Forum
~ Επισκεφθείτε τον Tracker για τα releases μας
~ See My Anime List
Πλέον το project βρίσκεται up to date. Δηλαδή ακριβώς μαζί με τα επεισόδια που παίζονται στην Ιαπωνία. Ο συμβατικός χρόνος του release αν δεν κάνω λάθος είναι Σάββατο. Οπότε αν όλα πάνε καλά το επόμενο Σάββατο θα έχετε στη διάθεσή σας το 120. Πολλά respect και από εμένα στη Nausea Team για άλλη μια φορά!
Νομίζω πως κανεις λάθος διότι είστε ακόμα ένα επεισόδιο πίσω δηλαδή το σάββατο που μας πέρασε βγήκε το 120 το άλλο σάββατο το 121!!
Στόχος μας είναι να βγαίνει το επεισόδιο μια βδομάδα αφού προβληθεί στην Ιαπωνία. Δεν έχει αλλάξει αυτό εδώ και 119 επεισόδια και δεν πρόκειται να αλλάξει ούτε τώρα.
Λόγοι πολλοί, όπως το καλό raw, το καλό αγγλικό release και άλλοι (έχουμε και real life god damn it! )
Οπότε είμαστε κανονικά και με τον νόμο up to date!
Και για να το κάνουμε και πιο λιανά, το 120 το Σάββατο... _________________ Διαβάστε τουςΚανόνες του Forum!Τα greeklish απαγορεύονται! Διαβάστε το Playback FAQ Feeling... nauseous already? Wait to see my anime list first... And remember, fansubbing is NOT serious business...
Είστε φοβερή ομάδα , σας ευχαριστούμε και για το 119 ...
Edit: Καλημέρα σε όλους ... _________________ Θα ήθελα να ήμουν και εγώ ένας Anime χαρακτήρας – με υπερδυνάμεις σαν του Natsu, αναπτήρας !
Να είχα φλόγες στα μανίκια, ο κρυμμένος μου άσος. – Να ‘παιρναν φωτιά τα pads του mpc πάντα με θράσος ...
Πολύ ωραίο επεισόδιο.
Η καλή μέρα από το πρωί φένεται, και τι καλύτερο απο το να ξεκινήσει η μέρα με ένα νέο επεισόδιο fairy tail!! _________________ Σκοπός της ζωής μου είναι να αποδείξω τη Θεωρία της Ασχετικότητας: Όλοι είναι άσχετοι εκτός από εμένα!
Νομίζω πως κανεις λάθος διότι είστε ακόμα ένα επεισόδιο πίσω δηλαδή το σάββατο που μας πέρασε βγήκε το 120 το άλλο σάββατο το 121!!
Στόχος μας είναι να βγαίνει το επεισόδιο μια βδομάδα αφού προβληθεί στην Ιαπωνία. Δεν έχει αλλάξει αυτό εδώ και 119 επεισόδια και δεν πρόκειται να αλλάξει ούτε τώρα.
Λόγοι πολλοί, όπως το καλό raw, το καλό αγγλικό release και άλλοι (έχουμε και real life god damn it! )
Και για να το κάνουμε και πιο λιανά, το 120 το Σάββατο...
Ok εγώ νόμιζα πως θα βγάζατε τα επεισόδια την ημερα που βγαίνουν τώρα που το έμαθα δεν θα ξανά ρωτήσω _________________
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Ενότητας Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Ενότητας