δεν ξερω για σας αλλα για μενα η καλυτερη συνδυασμενη επιθεση που κανει η ομαδα του natsu ειναι στο επεισοδιο 118 εναντιον του hades στην αρχη της μαχης!
Ένταξη: 22 Αύγ 2010
Δημοσιεύθηκε: Παρ Μάρ 02, 2012 12:19 pm
Τίτλος:
Καλημερούδια.. καταρχήν ένα ευχαριστώ κι από εμένα για τα releases!! νομίζω αυτό είναι το καλύτερο arc του ft ως τώρα! βέβαια θα σας πω τον πόνο μου και θα τον βάλω μέσα σε spoiler για αυτούς που δεν τα έχουν δει όλα ακόμα...
καταρχήν πόσο γαμάτος είναι ο luxus? κορυφή! (άσχετο: πόσο γκομενάρα είναι η urtear?) ήταν τρομερή η είσοδός του και πάνω που πορώθηκα..ξενέρωσα με το καθεστός Natsu!! μα γιατί πάντα ο natsu να καθαρίζει?? όλα τα final boss αυτός! ε μα έλεος πια!! τόσοι χαρακτήρες να βγαίνουν άχρηστοι και μόνο ο natsu να έχει τα skills? ...αρχίζω και τον αντιπαθώ γι'αυτό το λόγο αν και δεν το θέλω....
Ενα μπραβο στην ομαδα για την γαμαουα δουλεια της οπως παντα.
Θα ηθελα να ρωτησω, στο 120 εχουμε το κλασσικο αλλα φιλλερ alternative end; Θα κανει ενα μεγαααλο διαλλειμα; Θα εχουμε φιλλερς; Πως παει; I'm clueless. -_-
Το 120 είναι canon.
Το είδα μόλις τώρα από τους Horrible Subs.
Να πω επίσης ότι, από το 121 ή 122 ή κάπου εκεί θα μπαίνει στο νέο arc.
Δεν βλέπω το anime μα παρακολουθώ το manga. Και άμα είναι κάνω συγκρίσεις μερικές φορές. Για να ξέρω.
Αν βάλει filler νομίζω ότι δεν θα μπουν αμέσως.
Το 120 είναι canon.
Το είδα μόλις τώρα από τους Horrible Subs.
Να πω επίσης ότι, από το 121 ή 122 ή κάπου εκεί θα μπαίνει στο νέο arc.
Δεν βλέπω το anime μα παρακολουθώ το manga. Και άμα είναι κάνω συγκρίσεις μερικές φορές. Για να ξέρω.
Αν βάλει filler νομίζω ότι δεν θα μπουν αμέσως.
Εγώ τα παρακολουθώ και τα δύο αλλά τα βλέπω όταν τα βγάζει η animeclipse με ελληνικούς υπότιτλους... Εγώ πάλι νομίζω ότι θα βάλει όταν θα ξανα εμφανιστούν και θα κάνουν προπονήσεις για να αυξήσουν την μαγική τουε δύναμη, εκεί σίγουρα θα προσθέσουν και άλλα!
Τρομερη μαχη η τελευταια....αν και λυπηθηκα για τον Luxus...δεν επρεπε να ειχε παραιτηθει της μαχης ! Ας ειναι θα αναλαβει ο Natsu και θα σπασει τον Μπαρμπα σαν ξερο κλαρακι....lol! _________________ VAE VICTIS
Είχαμε λόγο που καθυστερήσαμε μια μέρα και θα τον μάθετε όταν βγει η ανακοίνωση, αλλά και όταν δείτε το επεισόδιο...
Ραντεβού το βράδυ λοιπόν! _________________ Διαβάστε τουςΚανόνες του Forum!Τα greeklish απαγορεύονται! Διαβάστε το Playback FAQ Feeling... nauseous already? Wait to see my anime list first... And remember, fansubbing is NOT serious business...
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Ενότητας Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Ενότητας