Posted: Sun Feb 26, 2012 12:39 am
Post subject:
Καλή αρχή παιδιά! Και με το καλό τα νέα σας project, μιας και τα περιμένει πολύς κόσμος! _________________ Διαβάστε τουςΚανόνες του Forum!Τα greeklish απαγορεύονται! Διαβάστε το Playback FAQ Feeling... nauseous already? Wait to see my anime list first... And remember, fansubbing is NOT serious business...
Posted: Sun Feb 26, 2012 12:43 am
Post subject:
Καλή αρχή κι από μένα παιδιά, και μη μασάτε πουθενά! _________________ - Διαβάστε τουςΚανόνες του Forum. - Μη χρησιμοποιείτε greeklish στις απαντήσεις σας. - Για πληροφορίες των projects, πηγαίνετε στοProject Info. - Για τα releases, επισκεφθείτε τονTracker - Downloads.
Από τις πιο αγαπημένες μου σειρές και έπρεπε να γίνει κάποια στιγμή στα ελληνικά,και έλεγα να την κάνω μετά από δυο τρεις που ήθελα να μεταφρασώ.
Το manga από αυτά που έχω ακούσει είναι πολύ καλύτερο αλλά και τη σειρά αξίζει να τη δεις και σου αφήνει μια πολύ ωραία αίσθηση(ειδικά στο τέλος...)
Το μόνο αρνητικό είναι τα γραφικά του στα τέρατα που ψιλοενοχλεί... _________________ Don't you feel the rush...??
Click here to see the hidden message (It might contain spoilers)
Πατώντας στην υπογραφή μου μπορείτε να μεταφερθείτε στο group μου στην anidb...
Εκεί κατοχυρώνω ότι anime έχω ξεκινήσει και είναι σχετικά δυσεύρετο,όποιος έχει κάτι που δεν είναι κατοχυρωμένο και θέλει να το κάνει εγγραφή ας μου στείλει ένα pm...
Ήδη έχω συγκεντρώσει υλικό από tv rips και σκοπεύω σύντομα να ξεκινήσω ακόμη περισσότερα projects με ελληνική μεταγλώττιση...
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum