Γι' αυτό μάλλον θα το βγάλουμε μαζί με το 14... _________________ Διαβάστε τουςΚανόνες του Forum!Τα greeklish απαγορεύονται! Διαβάστε το Playback FAQ Feeling... nauseous already? Wait to see my anime list first... And remember, fansubbing is NOT serious business...
Πριν λίγο είδα και το επεισόδιο 12. Η σειρά είναι απίστευτη. Είδα τα επεισόδια 6-12 σερί. Ανυπομονώ για τα επόμενα!
Και εννοείται ότι η δουλειά της ομάδας τα σπάει. _________________ - Διαβάστε τουςΚανόνες του Forum. - Μη χρησιμοποιείτε greeklish στις απαντήσεις σας. - Για πληροφορίες των projects, πηγαίνετε στοProject Info. - Για τα releases, επισκεφθείτε τονTracker - Downloads.
Μπήκαν για κατέβασμα! _________________ - Διαβάστε τουςΚανόνες του Forum. - Μη χρησιμοποιείτε greeklish στις απαντήσεις σας. - Για πληροφορίες των projects, πηγαίνετε στοProject Info. - Για τα releases, επισκεφθείτε τονTracker - Downloads.
Η σειρά είναι όντως φοβερή αλλά φτάνω σε σημείο να ξεπερνάω το release της AnimeClipse και να κατεβάζω άλλα, σάπια, βλέπε SG και δε συμμαζεύεται, μόνο και μόνο για να δω τι συμβαίνει μετά.
Προφανώς κατεβάζω της AC και σβήνω το αντίστοιχο των αλλων(όνε), αν και στην προσεχή περίοδο με βλέπω να περιμένω μέχρι να φτάσει η ομάδα σε παραπέρα επεισόδια και να τα δω σερί.
Από τα ξένα rls θα σας πρότεινα τους SG που έχουν την καλύτερη απόδοση (εικόνα εντάξει, έχουν την ίδια θολούρα με τους υπόλοιπους).
Για τους Taka δεν ξέρω, μιας και αφενός είναι πίσω (πιο πίσω κι από μας ) kι αφετέρου δεν τους τρέφω και ιδιαίτερη συμπάθεια μετά τα κομπλεξιλίκια τους με το Dragonball Kai.
Θα προσπαθήσουμε να φτάσουμε την ongoing σειρά πολύ σύντομα πάντως, οπότε stay tuned! _________________ Διαβάστε τουςΚανόνες του Forum!Τα greeklish απαγορεύονται! Διαβάστε το Playback FAQ Feeling... nauseous already? Wait to see my anime list first... And remember, fansubbing is NOT serious business...
Ένταξη: 12 Δεκ 2007
Δημοσιεύθηκε: Πεμ Φεβ 16, 2012 3:35 pm
Τίτλος:
Ομολογώ ότι έχω να δω anime πάνω από ένα χρόνο. Οι ρυθμοί ζωής με είχαν κάνει να απομακρυνθώ από οτιδήποτε είχε να κάνει με αυτά. Έχω κόψει ακόμα και το One Piece και το Fairy Tail που ήταν αυτά που έβλεπα ανελειπώς. Μόνο fansubbing και αυτό όχι με τους ρυθμούς που έκανα παλιότερα. Αλλά πριν λίγες μέρες, ξεκίνησα έτσι για πλάκα το HunterxHunter... Και έβλεπα 2-3 επεισόδια κάθε βράδυ. Μέχρι που έφτασα στο 14... Ένα πράγμα έχω να πω!!!
Κοπρόσκυλα στη Hisoka Team βγάλτε 20 επεισόδια μέχρι αύριο γιατί θα γίνει χαμός!!!!
Βtw favorite character με διαφορά ο killhua!!! RESPECT!!! _________________
παιδιά επειδή είχατε μίνει πίσω στα επισόδεια άρχησα να τα βλέπω και απο αλλού με αγκλικούς υπότιτλους αλλά πρόσεξα πως άρχισαν και κάνουν release το ανιμε σε 1080p... αν ξέρετε υπάρχει το άνιμε σε τετοι quality ι κάνουν απλο rescale?
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Ενότητας Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Ενότητας