Ωραίο το επεισόδιο 15. Ειδικά προς το τέλος του...
Έχουμε την επιστροφή ενός παλιού γνώριμου... _________________ - Διαβάστε τουςΚανόνες του Forum. - Μη χρησιμοποιείτε greeklish στις απαντήσεις σας. - Για πληροφορίες των projects, πηγαίνετε στοProject Info. - Για τα releases, επισκεφθείτε τονTracker - Downloads.
Θα βγει season 8?
Οχι αλλο καρβουνο
Ειμαι στο 6 της 7ης σεζον και απλα το βλεπω για να δω που το πανε.Στο συνολο μου μοιαζει χειροτερη και απο την 6η σεζον...
Επίσημο δε νομίζω, αλλά ακούγεται έντονα... _________________ - Διαβάστε τουςΚανόνες του Forum. - Μη χρησιμοποιείτε greeklish στις απαντήσεις σας. - Για πληροφορίες των projects, πηγαίνετε στοProject Info. - Για τα releases, επισκεφθείτε τονTracker - Downloads.
Aν ειναι 24 τα επεισοδια λογικα θα ειναι η τελευταια αλλα πιστευω οτι το πανε με την τηλεθεαση.Δηλαδη εχει τηλεθεαση;Το παμε και για αλλο κυκλο με τα επεισοδια να φαινονται οτι ειναι "γραψιμο του ποδαριου".Ειδα το 8ο χτες του 7ου κυκλου και απλα αναρωτιεμαι πως ξεφουρνιζουν παλιους και αδιαφορους χαρακτηρες?Οι Σαμ και Ντιν παντα παιζουν ωραια ειδηκα ο Jensen Ackles αλλα οι ιδιοι οι ηθοποιοι θα πρεπει να καταλαβουν και να εκβιασουν τις καταστασεις γιατι η γλυκια αναμνηση "supernatural" θα γινει(αν δεν εχει ηδη γινει) εφιαλτης...
_________________ - Διαβάστε τουςΚανόνες του Forum. - Μη χρησιμοποιείτε greeklish στις απαντήσεις σας. - Για πληροφορίες των projects, πηγαίνετε στοProject Info. - Για τα releases, επισκεφθείτε τονTracker - Downloads.
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Ενότητας Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Ενότητας