Ένταξη: 03 Οκτ 2011
Δημοσιεύθηκε: Κυρ Ιαν 29, 2012 2:44 pm
Τίτλος:
Πώπω και Hunter x Hunter; Άντε και το ξέχασα! Πώπω τα PC's πρέπει να έχουν γίνει επαγκελαμτικοί φούρνοι πλέον μετά από τόσα επεισόδια... Μπράβο παιδιά! _________________ Τα Wallpapers μου Μy Anime List
Μπράβο παιδιά από ότι έχω δει μέχρι τώρα αξίζει τρελά αξίζει την αναμονή θα φανώ ζήτουλας αν θελήσω κ άλλο τόσο γρήγορα αλλά όποτε ευκαιρήσετε εδώ είμαστε !! _________________
Σοβαρα τωρα, ημουν ετοιμος να κλεισω το netbook, αν και τσεκαρα πριν καμια ωρα την σελιδα εδω χωρις κατι καινουργιο, μια μυστικη δυναμη με παροτρυνε να ξανατσεκαρω λολ... _________________
E καλά δεν υπάρχει λέω δεν βαριέσαι δεν μπορώ θα τα δω καθώς το 10 με άφησε σε μεγάλη αγωνία βλέπω 11/12 και καπάκι ανοίγω το site και βλέπω ότι ανέβηκαν όπως το βλέπω δεν θα έχω αυτό το πρόβλημα σε λίγο πιάνετε τα ongoing _________________
Καλό! _________________ Διαβάστε τουςΚανόνες του Forum!Τα greeklish απαγορεύονται! Διαβάστε το Playback FAQ Feeling... nauseous already? Wait to see my anime list first... And remember, fansubbing is NOT serious business...
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Ενότητας Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Ενότητας