Ένταξη: 12 Δεκ 2007
Δημοσιεύθηκε: Παρ Ιαν 27, 2012 10:40 pm
Τίτλος:
Πολλά respect και από εμένα στην Nausea Team για την φοβερή και διαρκή προσπάθειά της!!! Άντε και στα 250 επεισόδια εύχομαι!!! (αν πάει παραπέρα η σειρά εύχομαι και στα παραπέρα!!! _________________
(Αγαπάμε Nausea Team !), από τον καμένο της παρέας ...
Περνάνε οι μέρες γρήγορα, στην animeclipse μπαινοβγαίνω,
κοιτάω μπροστά στην κεντρική, τα Fairy Tail προσμένω.
Με πιάνει η λαχτάρα, τι θα γίνει ; - τον τελευταίο λόγο
θα τον έχει η Grimoire Heart ?, έχει η ιστορία δρόμο.
Τι να την κάνω τη ζωή, χωρίς Natsu και Happy,
από το forum τελικά τις Κυριακές παίρνω το χάπι.
Nause Team σε αγαπάμε όλοι για σένα τραγουδάμε,
με αγωνία περιμένουμε, τη ντόπα μας ζητάμε ...
Δεν ήξερα ότι είχαμε και βάρδο στην παρέα μας!
Στα δικά μας, πολεμάμε να βγάλουμε και εντός σ/κ 110 και ίσως και 111. Αναμείνατε στις οθόνες σας... _________________ Διαβάστε τουςΚανόνες του Forum!Τα greeklish απαγορεύονται! Διαβάστε το Playback FAQ Feeling... nauseous already? Wait to see my anime list first... And remember, fansubbing is NOT serious business...
Υπομονή παιδιά.
Ένας μήνας έμεινε ακόμα και τελειώνει η εξεταστική μου. Μόλις τελειώσω θα προσπαθήσουμε να φτάσουμε το FT στο τελευταίο του επεισόδιο... _________________ Arvendui for President
Ένταξη: 03 Οκτ 2011
Δημοσιεύθηκε: Κυρ Ιαν 29, 2012 10:15 am
Τίτλος:
Ευχαριστούμε παιδιά! Θα δούμε και ολόκληρη την μάχη της Juvia! Δεν μας αφήνεται να περιμένουμε... συνεχίστε! _________________ Τα Wallpapers μου Μy Anime List
Σας ευχαριστούμε για άλλη μια φορά , τα περιμέναμε όλοι πως και πως !!!
(και για να κλείσω το προηγούμενο ...)
Το Bit Torrent άνοιξα, η χαρά πάντα ταιριάζει,
και ήρθε όταν είδα το RSS μόνο του να κατεβάζει
τα επεισόδια, πήρα στόφες, πάνε τα εμπόδια.
Aπό τον Tracker ήρθαν σήμερα τα εφόδια ...
(Fairy Tail = Ντόπα ) _________________ Θα ήθελα να ήμουν και εγώ ένας Anime χαρακτήρας – με υπερδυνάμεις σαν του Natsu, αναπτήρας !
Να είχα φλόγες στα μανίκια, ο κρυμμένος μου άσος. – Να ‘παιρναν φωτιά τα pads του mpc πάντα με θράσος ...
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Ενότητας Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Ενότητας