Πατώντας στην υπογραφή μου μπορείτε να μεταφερθείτε στο group μου στην anidb...
Εκεί κατοχυρώνω ότι anime έχω ξεκινήσει και είναι σχετικά δυσεύρετο,όποιος έχει κάτι που δεν είναι κατοχυρωμένο και θέλει να το κάνει εγγραφή ας μου στείλει ένα pm...
Ήδη έχω συγκεντρώσει υλικό από tv rips και σκοπεύω σύντομα να ξεκινήσω ακόμη περισσότερα projects με ελληνική μεταγλώττιση...
Εκεί κατοχυρώνω ότι anime έχω ξεκινήσει και είναι σχετικά δυσεύρετο,όποιος έχει κάτι που δεν είναι κατοχυρωμένο και θέλει να το κάνει εγγραφή ας μου στείλει ένα pm...
Ήδη έχω συγκεντρώσει υλικό από tv rips και σκοπεύω σύντομα να ξεκινήσω ακόμη περισσότερα projects με ελληνική μεταγλώττιση...
Μπα,μάλλον βλέπω να αναλύει πάλι την ψυχοσύνθεση του kyubbi...
Μπα....ουτε το ενα ουτε το αλλο....μαλλον θα του δωσει απλως επιπλεον δυναμη αλλα δεν νομιζω να μεταμορφωθει κιολας καθως θεωρω αυτο θα ηταν ορθοτερο να γινει στο τελος σαν ενα τελικο power-up....Αλλα ποτε δεν ξερεις με αυτους....πολλα εχουν δει τα ματια μας
Να το 'χε πιάσει και το Naruto κανά studio της προκοπής, καλά θα 'ταν...[/u] _________________ Διαβάστε τουςΚανόνες του Forum!Τα greeklish απαγορεύονται! Διαβάστε το Playback FAQ Feeling... nauseous already? Wait to see my anime list first...
And remember, fansubbing is NOT serious business...
Α ξεχασα να αναφερω. Γιατι δειχνει δυο Narutards; Εναν συνδεμενο με την αλεπου και εναν φυσιολογικο. Στην αρχη νομιζα οτι εβλεπα τον 4ο, οπως και ο Kakashi. Δεν βλεπουμε κατι αναλογο στο χταποδι. _________________
Α ξεχασα να αναφερω. Γιατι δειχνει δυο Narutards; Εναν συνδεμενο με την αλεπου και εναν φυσιολογικο. Στην αρχη νομιζα οτι εβλεπα τον 4ο, οπως και ο Kakashi. Δεν βλεπουμε κατι αναλογο στο χταποδι.
Ο ένας πιθανότατα είναι κλώνος...
Η άλλη μορφή του Naruto ίσως είναι η πραγματική δύναμη της αλεπούς...
Αυτή η μορφή όπως και o Susanoo προσωπικά μου θυμίζουν έντονα Shaman King... _________________ Don't you feel the rush...??
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Razi3L στις Τετ Ιαν 25, 2012 8:38 pm, 2 φορές συνολικά
Α ξεχασα να αναφερω. Γιατι δειχνει δυο Narutards; Εναν συνδεμενο με την αλεπου και εναν φυσιολογικο. Στην αρχη νομιζα οτι εβλεπα τον 4ο, οπως και ο Kakashi. Δεν βλεπουμε κατι αναλογο στο χταποδι.
Τον κλώνο λογικά τον έβγαλε για να εντοπίσει τις ράβδους του pain στα biju και ο πραγματικός να ασχολείται μόνο με την μάχη. _________________
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Ενότητας Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Ενότητας